zondag 1 november 2009

Next kitchen

Next kitchen is een trendy cateraar met herkenbare producten.

Wij proberen u aangelegenheid met herkenbare producten en aankleding een bijzonder evenement te maken. Vertelt u ideeën aan ons en wij zullen met u meedenken u idee uit te werken en te realiseren. Kijk op onze site voor een leuke impressie van het geen wij doen of neem contact met ons op voor een informatief gesprek.


Next Kitchen Catering is een jong en energiek cateringbedrijf in Utrecht dat meer doet dan koken alleen. Dat zijn we voor bedrijven en particulieren die niet alleen houden van lekker en eerlijk eten, maar ook verrast willen worden met een eigenzinnige presentatie en trendy aankleding.
Is er iets te vieren dan verzorgen wij eten, drank en sfeer op uiteenlopende locaties in heel Nederland. Te denken valt aan bedrijfsfeesten, bruiloften, verjaardagen, recepties, tuinfeesten of culinaire diners voor selecte gezelschappen in de keuken thuis.
Speciaal voor bedrijven neemt Next Kitchen Catering Utrecht de opzet, uitvoering en logistiek op zich van bijvoorbeeld de complete cateringservice, bedrijfsrestaurants of evenementenlocaties.



www.nextkitchen.nl
Next Kitchen
Sint Willibrordusstraat 10
NL-3553 SM Utrecht
T +31302432898
F +31302741262

Catering op maat

Goed gastheerschap en een vakkundige begeleiding zijn voor Next Kitchen Catering vanzelfsprekend. We werken met een persoonlijk adviseur die van begin tot eind het aanspreekpunt is en advies geeft over de invulling van het evenement.
Omdat geen evenement hetzelfde is, bespreken we in een eerste overleg de wensen en mogelijkheden. Next Kitchen Catering kan een deel of de gehele organisatie op zich nemen. Uitgangspunt is dat een samenwerking met Next Kitchen Catering verloopt zoals u het graag ziet.

Puur Anders sfeercatering


Plant uw evenement of etentje van A tot Z. Met een natuurlijke passie voor lekker eten staan we in voor de bereidingen met zorgvuldig uitgekozen koks, het samenstellen van de menu, en niet te vergeten de LOOk & FEEL van het geheel.

Concept:
Klanten ontvangen, een bedrijfsfeest geven, thuis gasten ontvangen en toch zelf meegenieten, kortom het Puur Anders team komt naar u toe met al z'n enthousiasme, kunde en passie om uw feest/evenement, klein of groot tot in de puntjes te verzorgen.

Na een gezamelijk overleg gaan wij aan de slag en zorgen we eventueel voor een totaalpakket. Van de complete catering, tafels, stoelen, bestek, borden, glazen, tenten, decoratie, uitnodigingen, kortom de door u gewenste sfeer.

Interesse?


www.puuranders.be
Puur anders sfeercatering
Mechelsesteenweg 37
B-2220 Heist op den berg
M +32495474018

Koffie Catering

Gelijktijdig tientallen koffie units inzetten en duizenden gasten gedurende de dag koffie serveren. Of juist in een kort piekmoment net zo veel gasten welkom heten met koffie en thee. Naast verhuur van koffie units is het ook mogelijk de gehele koffie catering uit te besteden aan FlexCafé.

FlexCafé verrast gasten, publiek of bezoekers met een uitgekiend koffie concept. Goede smaakvolle koffie is het meest succesvolle welkom voor ieder type contact. Een warme bijdrage aan de gastvrije uitstraling van uw organisatie waarbij de kwaliteit direct herkend én gewaardeerd wordt. Samen met de representatieve FlexCafé medewerkers geeft u uw evenement, beurs, presentatie en zelfs demonstratie met uitstekende espresso, cappuccino of geurende kop thee een extra dimensie.

Als opdrachtgever bepaalt u samen met FlexCafé de inzet van koffie units, bediening en uitstraling. Duidelijke afspraken die worden nagekomen en altijd ondersteunend aan de gelegenheid. Naast de huurprijs voor de koffie unit betaalt u een uurtarief voor de bediening. Per consumptie betaalt u een vergoeding voor gebruik van alle benodigde ingrediënten zoals koffiebonen, verse melk voor cappuccino en koffiebekertjes.

FlexCafé kan tevens als risico dragende partner worden gecontracteerd. Door onze specialisatie op het gebied van mobiele koffie catering leveren we een commerciële bijdrage op zowel financieel als constructief vlak. Exclusiviteitafspraken en uitkoopregelingen worden duidelijk vastgelegd.

FlexCafé | Tel: +31 70 347 23 23 | Fax: +31 70 347 55 24 | info@flexcafe.com

FlexCafé


Professionele verzorging van ieder koffiemoment. FlexCafé verhuurt koffiemachines voor de bereiding van koffie, espresso, cappuccino en thee voor ieder evenement en gelegenheid.

Met een uitgekiend concept en doordachte mobiele technieken is FlexCafé als enige bedrijf in Nederland voor u actief op plaatsen en gelegenheden waar dat niet wordt verwacht of eerder niet mogelijk was.

De koffie units van FlexCafé zijn snel inzetbaar, eenvoudig te bedienen en leveren kwaliteitskoffie van de beste koffiebonen, met verse melk voor cappuccino en een breed assortiment aan theemelanges.

U kunt één unit huren voor een paar uur, 10 units voor een groot evenement of de gehele koffiecatering met representatieve bediening uitbesteden aan FlexCafé.

Al uw wensen op het gebied van flexibele koffiecatering én verhuur van professionele espresso machines realiseren wij voor u.


www.flexcafe.com

FlexCafé | Tel: +31 70 347 23 23 | Fax: +31 70 347 55 24 | info@flexcafe.com

Soeperstar

Soeperstar verzorgt graag de soep en smoothie catering van uw bedrijfs of privé feest, event of festival.

In overleg met u wordt een assortiment aan verse soepen (koud of warm, met of zonder garnituur, traditionele of exotische soepen) of vruchtendranken samengesteld.

Deze gerechten worden op uw event geserveerd in een authentieke Citroën Hy oldtimer minibus: de ultieme blikvanger op uw feest, net dat extraatje dat waarmee uw feest of uw beursstand een onvergetelijke indruk zal achterlaten.

Bij Soeperstar is kwaliteit troef: samen met u zoeken we de meest geschikte dagverse soep of smoothies, gebruik makend van kwalitatief hoogstaande en verse ingrediënten. Onze soepen en vruchtendranken worden met veel zorg en aandacht geserveerd in kwaliteitsvolle wegwerpverpakkingen die 100% composteerbaar zijn.

De Soeperstar classic car is volgens de laatste hygiëne eisen uitgerust en heeft geen externe elektriciteitsaansluiting nodig: Soeperstar komt naar uw feest, waar u zich ook bevindt.


 www.soeperstar.be
Makelaarsstraat 24
B-9000 Gent
M +32499586064

MB Cocktail & Party catering

MB Cocktail & Party catering heeft zich gespecialiseerd in het bereiden en opdienen van cocktails. Onze diensten kan u gebruiken als aanvulling op uw evenement of er het middelpunt van maken.

Extra diensten:

  • Exclusief meubilair in verschillende stijlen alsook de decoratieve aankleding van uw event, dit steeds in samenwerking met externe bedrijven waar wij heel nauw mee samenwerken.
  • Totaalconcept: Indien u dit wenst, kan MB Events uw event van A tot Z verzorgen. Wij zij ons ervan bewust dat elk evenement een andere aanpak en ondersteuning nodig heeft, daarom wordt er na overleg met de klant steeds een volledig voorstel op maat gemaakt en aangepast tot een vernieuwend totaalconcept.
  • Wenst u thuis een feest te organiseren, dan is er de mogelijkheid door ons bereide cocktails te laten voorzien die u zelf shaked of stirred, zodanig dat u zelf de bartender van dienst wordt. 
MB Cocktail & Party Catering
Molenbaan 196
B-2900 Schoten
F +3270428937
M +32474811211
www.cocktail-catering.be

Bonheur op Locatie

Bonheur op Locatie staat voor catering op niveau. Voor elk evenement beschikt Bonheur op locatie over diverse mogelijkheden met een programma op maat. Uw evenement in combinatie met onze expertise betekent een gegarandeerd succes. Bonheur op Locatie is actief in Tilburg en omgeving.

Bonheur op Locatie beschikt over een aantal unieke cateringlocaties. Wilt u écht iets bijzonders dan bieden het Duvelhok of een luxe appartement in Westpoint een perfect decor voor een zakelijke bijeenkomst. In combinatie met onze exclusieve catering laat uw evenement een onvergetelijk indruk achter. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel snel voor meer informatie!

Bonheur op Locatie
Bredaseweg 411
NL-5036 NA Tilburg
T +31135499600

www.bonheurhorecagroep.nl


Voor elk evenement op locatie beschikt Bonheur op Locatie over diverse mogelijkheden met een programma op maat. Elk evenement is namelijk weer anders. Uw eigen bedrijf of woning in combinatie met onze expertise betekent een gegarandeerd succes.

Bonheur op Locatie betekent:
Een evenement in eigen vertrouwde omgeving;
Organisatie en uitvoering in goede handen;
Een programma op maat;
Verzorging van catering in de province Noord-Brabant;
Een compleet pakket: naast culinair, ook meubilair, decoratie en entertainment;
Maar ook: feesttenten, parkeerwachten, portiers;
De expertise die we in huis hebben nemen we gewoon mee

Wij maken graag een offerte op maat. Bel voor meer informatie of een afspraak naar
013- 549 96 00
.

Cocktaillovers

The Cocktaillovers bieden wereldwijd catering & workshops van cocktails en smoothies. Met veel zorg en aandacht komen wij op uw feest of evenement onze cocktails bereiden en serveren. We will make you a Cocktaillover...

Door onze jarenlange ervaring in gerenommeerde zaken zoals Cafe Theatre, Limonada, Pole Pole en Belga Queen garanderen de Lovers u een vlekkeloze cocktailcatering. Ons gevarieerd aanbod van cocktails met zuiders klinkende namen als Mojito, Caipirihna, Whiskey Sour, Jungle Juice, Cosmopolitan... en fruitige mocktails passen wij aan uw sfeer en budget. Deze juweeltjes worden aangeboden op bedrijfsfeesten, evenementen, familiefeesten, onder de vrienden, geanimeerde boottochten, voorstellingen, degustaties, party's, beurzen, ... en dit worldwide!

Cocktaillovers
Lousbergskaai 106/7
B-9000 Gent
www.cocktaillovers.eu 


De Cocktaillovers bereiden en serveren vakkundig en met topzorg de beste cocktails, mocktails en smoothies naar Uw wens en Budget.

Door gebruik van premium alcoholen, likeuren, verse sappen en siropen in combinatie met bartenders die oog hebben voor de verhoudingen van het originele recept, aangepaste glazen en afwerking garanderen wij U een zinnenstrelend drankje.



Op eender welke locatie en gelegenheid zoals bijvoorbeeld bedrijfsevenementen, beurzen, familie- feesten en recepties komen de Cocktaillovers met alle benodigdheden U en Uw gasten verrassen met een liefdevol bereidde Mojito, Caipirinha, Cuba Libre, Cosmopolitan, Gin Fizz, Tequila sunrise....

De Cocktaillovers bieden een surplus aan Uw gelegenheid of event.

Uw menukaart updaten met cocktails?
Geen nood, de Cocktaillovers staan u professioneel bij aan de hand van een workshop.

Wok catering concept

Organiseer je een huwelijksfeest, tuinfeest, bedrijfsfeest of een ander evenement en hou je van heerlijke wokgerechten! Wok Fusion brengt de fusion wok keuken tot leven op jouw evenement.

Hoe gaan we te werk

Wij komen ter plaatse met de nodige kok(s), het nodige wok materiaal en de nodige ingrediënten. Na het opstellen worden de wokvuren aangestoken en de wokpannen verhit door onze bedreven wok kok(s). De verschillende wokgerechten wokken we ter plaatse en na elke wokbereiding wordt de wokpan op een stand geplaatst op het buffet.
Vervolgens kunnen de gasten zichzelf bedienen aan de grote wokpan die klaar staat op het wokbufet. Tijdens het opscheppen van de eerste wokgerechten wokken we duchtig verder zodat de verschillende wokgerechten geproefd kunnen worden.

De voordelen van fusion wok catering


  • Je kan zelf genieten van je feest of evenement zonder je zorgen te maken over de catering of traiteur.
  • Wokken gaat snel waardoor de smaak van de ingrediënten niet verloren gaan.
  • Wokken is gezond doordat we slechts een minimum aan olie gebruiken.
  • Wokken is veelzijdig, zo gebruiken we verschillende soorten vis, vlees, groenten, rijst, noedels, enz...
  • Wokken is spektakel, met momenten zal de vlam uit de pan schieten.

Live event cooking (zowel buiten als binnen)

Wij wokken op uw:
  • Huwelijksfeest
  • Communiefeest
  • Lentefeest
  • Verjaardagsfeest
  • Doopreceptie
  • Babyborrel
  • Jubileum
  • Verlovingsfeest
  • Wokfestijn
  • Buurtfeest
  • Tuinfeest
  • Enz..
Wij wokken voor bedrijven:
  • Bedrijfsfeesten
  • Recepties
  • Opendeurdagen
  • Schoolfeesten
  • Beurzen
  • Productpresenaties
  • Opening gebouw
  • Aziatische themafeest
  • Oosters themafeest
  • Walking dinner
  • Festival catering
  • Enz..

Wok Fusion
Hertstraat 4
2811 Mechelen (Leest)
België

Openingsuren toonzaal

Maandag van 17u tot 19u
Vrijdag van 17u tot 19u

Adres administratie

Cook Fusion BVBA (Wok Fusion)
Hoogstraat 1
2861 Onze-Lieve-Vrouw-Waver
België
BTW: BE0894.714.142

Telefoon

Tel: +32(0)15/34.43.83

Events Catering Bevers


Events Catering Bevers is een vooraanstaand cateringbedrijf in de Benelux. Sinds zijn ontstaan in 1973 is het bedrijf uitgegroeid tot dé cateraar van publieksevenementen en bedrijfsevenementen, in de categorie van snacks en dranken.

Op jaarbasis verzorgt Events Catering Bevers ruim 750 dagevenementen. Het dynamisme en de flexibiliteit van het bedrijf en de enthousiaste medewerkers zorgen er voor dat we voor elk evenement een gepast antwoord bieden.

Niet enkel het aantal evenementen is karakteriserend voor de capaciteit van de onderneming, ook de omvang van het evenement welke zij autonoom kan verzogen, is zeker een parameter voor de professionaliteit!
Events Catering Bevers beschikt over een unieke mobiele logistiek (150 verkoopunits!) zodanig dat we evenementen kunnen invullen vanaf 50 bezoekers tot een totaalcapaciteit van 150.000 bezoekers per dag.
De jarenlange ervaring staat garant voor de perfecte aanpak. Ieder evenement, hoe klein of groot, is een unieke gebeurtenis. Het moet in een keer het beoogde doel halen: ervoor zorgen dat u kunt terugkijken op een succesvol en geslaagd evenement. Bovendien kan de firma accuraat en flexibel reageren op de meest uiteenlopende organisatorische wensen en behoeften. Onder meer door deze ervaring en het sterk engagement voor orde, netheid, hygiëne en presentatie is het bedrijf actief op de meest uiteenlopende evenement en projecten.
Vanuit ons logistiek centrum te Rijkevorsel vertrekken al onze units, producten, personeel,... naar de verschillende evenementen over heel de Benelux. Zo verzorgt Events Catering Bevers de catering binnen meerdere voetbalstadia uit 1ste en 2de klasse, het circuit van TT Assen, festivals, veldrittochten, motorcrosswedstrijden, concerten, tentoonstellingen, opendeurdagen, personeelsfeesten, incentives...
Ons assortiment in Food & Beverage is de laatste jaren zeer sterk uitgebreid. Zo blijven onze klassiekers friet, hamburger, braadworst, hotdog, pita, durüm en pizza maar momenteel beschikken we ook over de mogelijkheid tot het klaarmaken van Bami en Nasi (wok), loempia, pasta, diverse belegde broodjes, panini, diverse schotels friet, ... Ook hebben we een uitgebreid assortiment van desserts of versnaperingen zoals Luikse wafel, Brusselse wafel, pannenkoeken, fruit, verschillende soorten ijs, smoothies, yoghurt, snoep, chips, nootjes, ...
Uiteraard is voor ons kwaliteit van zeer groot belang. Mede daardoor werken wij reeds jaren nauw samen met gerenommeerde A-merken zoals Beckers, MCCain, Coca Cola, Inbev, Ysboerke, ...

Events Catering Bevers - Drijhoek 44 - B-2310 Rijkevorsel - T. 0032(0)3/340.26.40 - F. 0032(0)3/340.26.41 - E.