donderdag 30 september 2010

Koelaanhangwagen koelwagen te huur/te koop

Koelaanhangwagen koelwagen te huur/te koop

Nieuw of tweedehands feesten, fuiven, braderijen, BBQ, handelaars, ...

weekend/midweek: ¤125 per dag: ¤75 extra dag: ¤25

gratis geleverd en afgehaald tot 20km rond Malle

info: 0474/523682

 

vriescel, koelaanhanger, koelwagen, drankenkoeling, koelcel, frigo aanhangwagen, verhuur, frigo, drankenkoeler, koelopslag, vriescel, catering, koelremorque, tuinfeest, barbeque, bbq, party, communie, verjaardag, koelaanhanger, koelwagen, koelkar, koelkarren, koeler, frigoaanhangwagen, frigowagen traiteur tuinfeest, buurtfeest, wijkfeest, schoolfeest, festival, beurs, evenement, café, drankgelegenheid, jeugdhuis enz...

meer info


Boereham gerookt of gezouten

Boereham gerookt of gezouten ambachtelijk bereide boereham gerookt of gezouten huisbereid en op natuurlijke wijze gedroogd te koop bij slagerij - traiteur - catering Desanghere - Veldegem West - Vlaanderen - tel: 050/27.72.53
meer info


Soldaat van Oranje gecaterd door Albron Creations'

Albron Creations heeft een bijzondere opdracht in de wacht gesleept. Het mag de catering verzorgen van Soldaat van Oranje- De Musical. Deze is te zien in de TheaterHangaar op voormalig militair vliegveld Valkenburg bij Leiden. De musical 'loopt' vanaf 10 oktober a.s. Albron Creations verzorgt het eten en drinken voor de bezoekers.. De TheaterHangaar beschikt over diverse foyers, een restaurant en een VIP deck. In restaurant 'Noordeinde', dat langs de startbaan ligt, kunnen maximaal 220 gasten tegelijk worden ontvangen. De foyer biedt ruimte aan zo'n 1.100 personen. Dagelijks zijn er gemiddeld 35 bedieningmedewerkers en 5 koks in touw, zij werken met drie verschillende menukaarten. CastingAlbron Creations heeft ruime ervaring met het verzorgen van de culinaire omlijsting van bijzondere evenementen c.q. locaties. Denk aan de Oranjerie van Paleis Soestdijk of de paviljoens in bloemenpark Keukenhof. Mede daarom heeft de musicalproducent voor de begin dit jaar geïntroduceerde partycateringtak van Albron gekozen. Producent Fred Boot: 'Het zoeken van de horecapartner voor alle publieksruimtes in ons nieuwe theater, was een soort castingproces. Na veel gesprekken en proeven is onze keuze op de ervaring, creativiteit en gastvrijheid van Albron gevallen.' Jolanda Lam, directeur Commercie van Albron, is trots op de samenwerking met Soldaat van Oranje en kijkt uit naar de eerste voorstelling: 'Soldaat van Oranje is natuurlijk een verhaal apart; zowel de musical als de locatie zijn spectaculair. Het is voor ons een eer de musicalbezoekers met onze gerechten te mogen verrassen.' Meer Albron: Alweer nieuwe salesdirecteur voor Compass Group Plusje voor Van den Boer in 2010 Wantrouwen rond duurzame bedrijven groeit Bezoekers DeliXL-beurs duurzaam bezig Sodexo helpt vastgelopen jeugd arbeidsmarkt op 'Koken met Fairtrade steeds makkelijker' SAB én haar lunchgasten sponsoren Opkikker Moederbedrijf Prorest Catering 'Beste Werkgever' Meer water en soep op kantoor Lof catering stapt op met bonje donderdag 30 september 2010, Hans Schmeinck '
meer info


Alweer nieuwe salesdirecteur voor Compass Group'

Vincent Peeters. Dat is de naam van de nieuwe salesdirecteur van Compass Group Nederland. Hij komt uit eigen gelederen. Peeters was directeur Eurest Services. Hij is opvolger van Tom van Haarlem, die pas een jaar directeur sales was. Compass laat Misset Catering weten dat het vertrek van Van Haarlem 'in goed overleg' is gegaan. Nadere details zijn niet bekend. Van Haarlem trad in oktober 2009 aan als opvolger van Heino Hovingh. Die vertrok als salesdirecteur zelfs al na enkele maanden. Algemeen directeur Paul Tijs heeft vorig jaar een zeer ambitieuze opdracht van de hoofddirectie in Engeland meegekregen. Binnen vijf jaar (inmiddels vier jaar) dient de omzet verdubbeld te zijn. Compass kondigde overnames aan, maar die nog niet gerealiseerd. DirectieteamPeeters (41) treedt per 1 oktober officieel in dienst in zijn nieuwe functie. Hij wordt verantwoordelijk voor de salesactiviteiten van Eurest, Eurest Services en Medirest en treedt hij toe tot het directieteam. Dat bestaat uit naast Peeters uit: Paul Tijs '€" Managing DirectorSandra van Halderen '€" HR DirectorHerman Bos '€" Finance DirectorOpvolgerCompass haalt zijn nieuwe Sales Director uit eigen gelederen. Vanaf 1 december 2006 is Peeters in dienst bij Compass Group als directeur Eurest Services. Deze business-unit werd in 2006 opgericht, om naast cateringdiensten ook geïntegreerde facilitaire dienstverlening in Nederland aan te bieden. Hiervoor deed Peeters ervaring op in sales- en operationele functies bij onder andere Numac Nederland BV en ISS Nederland BV. Bart Wijnands volgt hem op als directeur Eurest Services. Wijnands was voorheen manager ICT bij Compass.Meer Compass: Plusje voor Van den Boer in 2010 Wantrouwen rond duurzame bedrijven groeit Bezoekers DeliXL-beurs duurzaam bezig Sodexo helpt vastgelopen jeugd arbeidsmarkt op 'Koken met Fairtrade steeds makkelijker' SAB én haar lunchgasten sponsoren Opkikker Moederbedrijf Prorest Catering 'Beste Werkgever' Meer water en soep op kantoor Lof catering stapt op met bonje Mini-espressobar voor kantoor gelanceerd donderdag 30 september 2010, Hans Schmeinck '
meer info


Kontoyiannis House (Cyprus, Oost Cyprus)

Kontoyiannis House (Cyprus, Oost Cyprus) Land: CyprusStreek: Oost CyprusHuurprijs: 336 € tot 420 € per weekRustig vakantiehuis gelegen in het dorpje Kalavasos, centraal gelegen op het eiland, geschikt voor self-catering gezinsvakantie.Kalavasos is een mooi dorpje, de inwoners zijn zeer gastvrij. Het Kontoyiannis huis is een groot familiehuis met een ingesloten binnenplaats. Het kan afzonderlijk gehuurd worden als 4 grote appartementen of in zijn geheel als villa.Het is een familiehuis dat in 1840 werd gebouwd en gerenoveerd werd in de jaren 90. Het huis is opgetrokken rond het binnenplein en heeft 4 ruime appartementen. Het is een huis met veel karakter waar u zich ten volle kan ontspannen. Vele gasten komen opnieuw, anderen huren het als 1 geheel voor familievakanties.Kalavasos is een uitstekende uitvalsbasis om het eiland te verkennen. Centraal gelegen t.o.v. van de rest van Cyprus. Op 5 min rijden van de zee, van het Governors strand en van het vissersdorpje Zigi. Veel restaurants aanwezig. Het huis is gelegen op 20 min van Limassol, op 25 minuten van de luchthaven van Larnaca, 30 min van Nicosia en 1 uur van Paphos. Hier kan u druiven plukken vanop uw balkon en van het fruit van onze boomgaard proeven. Geschikt voor zowel zomer- als wintervakanties. Airco en centrale verwarming.Vallei van Kalavasos dam. Er zijn veel boomgaarden in de omgeving met appelsienen en olijven maar ook met andere fruitsoorten. U bent van harte welkom in de winter, tijdens de olijvenoogst, zo kan u zien hoe olijfolie wordt gemaakt. Bij ons kan u ook zien hoe de traditionele haloumi kaas wordt gemaakt.Wanneer u wil gaan zwemmen is het Governors strand vlakbij, ideaal voor gezinnen omwille van zijn mooie stranden en aanwezige restaurantjes.De inwoners van Kalavasos zijn zeer vriendelijk en er zijn heel wat leuke cafeetjes op het dorpsplein waar de inwoners 's avonds samenzitten. Er zijn eveneens een aantal goede restaurants in het dorp met typische streekgerechten. Archeologische sites vlakbij in Kalavasos en de oude Neolithische site van Chirokitea ligt op 5min met de wagen. Het vissersdorpje Zigi is eveneens vlakbij met veel visrestaurants en een mooie pier om 's avonds te wandelen. Wilt u 's avonds uitgaan, dan moet u naar Limassol op 20 min rijden of naar Larnaca en Nicosia op 30 min rijden.Meer foto's, info en prijzen op onze website.Website: www.home-xp.com/kontoyiannis
meer info


Boereham gerookt of gezouten

Boereham gerookt of gezouten ambachtelijk bereide boereham gerookt of gezouten huisbereid en op natuurlijke wijze gedroogd te koop bij slagerij - traiteur - catering Desanghere - Veldegem West - Vlaanderen - tel: 050/27.72.53
meer info


woensdag 29 september 2010

Nieuwe aanpak publiekscatering GelreDome kost 'tonnen''

De publiekscatering van GelreDome in Arnhem heeft een nieuwe look and feel gekregen. De naam luidt Proef GelreDome, Lekker eten en drinken. Het uitgebreide f&b aanbod in het 'Grootste Theater van Nederland' wordt sterk gepromoot. De investering bedroeg 'enkele tonnen'. Dat zeggen GelreDome-directeur Jasper van Amstel en Ronny Hooch-Antink, directeur Loc7000. Die laatste is een organisatiebureau voor grote evenementen en samen met de B.V. Exploitatiemaatschappij Gelredome eigenaar van GelreDome Publiekshoreca. De nieuwe aanpak is geïntroduceerd tijdens Monsterjam, een event met grote monstertrucks. (foto 1 + 2)Van Amstel: 'Uit enquêtes kwam naar voren dat de bezoekers positief verrast waren over het assortiment en de kwaliteit van ons eten en drinken.' Hooch Antink: 'Daar hebben we nu een label opgeplakt.' KleurenVan Amstel: 'We willen bezoekers al vooraf laten weten wat het aanbod is.' De f&b wordt gepromoot in flyers (3). Het assortiment kan per event worden aangepast. De flyers worden uitgedeeld op het centraal station in Arnhem, in pendelbussen en op het parkeerterrein van GelreDome. Grote billboards op het terrein van het evenementencomplex, een website en videoboodschappen (4) op de schermen die in de horecaruimten van GelreDome hangen zorgen voor verdere promotie. De cateringoutlets zijn ook aangepakt. Om de counters zijn grote arcades geplaatst. Die bogen hebben ieder hun eigen kleur (5, 6 + 7). Rood staat voor Food, coffee & juices, zwart voor Vietnamese food, geel voor Frites & Snacks en groen voor Drinks. 'Zo moet voor iedere bezoeker sneller duidelijk zijn waar hij moet wezen', aldus Van Amstel.ActiesIn de flyer staat telkens een plattegrond van het stadion waarin ook de diverse outlets staan aangegeven (8). Ook (prijs)acties met producten van de 'founders' zijn hierin opgenomen. De founders zijn La Place, Heineken, Mr. Long, Vrumona en Roode Pelikaan.Die hebben ook financieel geparticipeerd in Proef GelreDome, zegt Hooch Antink. 'De totale investering loopt in de tonnen. Uiteindelijk moet het leiden tot een omzetverbetering van minimaal twee procent.''Het belangrijkste is dat de associatie GelreDome en goede horeca voor de bezoekers een automatisme gaat worden', vult Van Amstel aan. 'Bovendien willen we onze service nog meer verhogen en nog meer beleving brengen. Daarmee vergroot GelreDome tegelijkertijd haar aantrekkelijkheid voor organisatoren en artiestenpromotors'. Een horecatent (10) die voor ieder groot event buiten op het voorterrein wordt geplaatst moet ook zorgen voor meer beleving (en additionele omzet). 'Met passende muziek en een passend assortiment van eten en drinken. Echt maatwerk', legt Hooch Antink uit. Eind dit jaar en begin volgend jaar worden bezoekers geënquêteerd over Proef GelreDome. 'Maar het heeft tijd nodig, want je vraagt in principe om een gedragsverandering van mensen.' Introductie nieuwe publiekscatering GelreDome var viewer = new ImageViewer("imgContainer","win3"); viewer.setTemplate("Foto {current} van {total}","pageNumber1"); viewer.setTemplate("{info}","pageNumber2"); 12345678910 Zie ook Online platform met boeren en telers streekproducten Partycateraar komt met 'mondiaal belevingsconcept' Plusje voor Van den Boer in 2010 Wantrouwen rond duurzame bedrijven groeit Golden Green Key voor locatie cateraar Van der Linde Maxima opent tweede restaurant Colour Kitchen Topman: La Place blijft aan V&D verbonden FNV redelijk optimistisch over verkoop La Place La Place verkocht aan Sun European Hans van Wolde smijt deur voor Preuvenemint hard dicht woensdag 29 september 2010, Hans Schmeinck '
meer info


dinsdag 28 september 2010

Coördinator

Coördinator voor catering en evenementen,kennis van zaal en keukenHeb verschillende jaren ervaring, ook grote projecten

Jean 0495 69 10 10

meer info


Boereham gerookt of gezouten

Boereham gerookt of gezouten ambachtelijk bereide boereham gerookt of gezouten huisbereid en op natuurlijke wijze gedroogd te koop bij slagerij - traiteur - catering Desanghere - Veldegem West - Vlaanderen - tel: 050/27.72.53
meer info


Meer ziekenhuizen en zorgcentra met 'Mooie Maaltijd''

Zorginstellingen en ziekenhuizen verspreid door Nederland hebben dit jaar in flinke getale meegedaan bij de vierde editie van de landelijke Week van de Smaak. Het aantal locaties dat invulling gaf aan het thema 'De Mooie Maaltijd' steeg van circa 140 in 2009 naar 174 dit jaar. Daarbij valt op dat, behalve in voortrekkersprovincie Brabant met meer dan 100 deelnemende locaties, het onderwerp 'beter, vers, seizoens- en streekgebonden eten' nu ook in andere provincies een flinke voet tussen de deur begint te krijgen.Zo steeg in Overijssel het aantal locaties dat mee deed van één enkele in 2009 naar 13 stuks dit jaar. Zij stapten als eerste in bij het door de provincie Overijssel mogelijk gemaakte driejarige project 'Zorg voor BIOverijssel op de kaart'. Daarbij werkt Stichting Vriendelijke Keukens aan het vergroten van het aandeel biologische producten van Overijsselse bodem in de zorg- en ziekenhuiskeukens van deze provincie. Dat leidde dit jaar o.a. tot deelname van het Medisch Spectrum Twente dat een week lang een bijna volledig biologische broodmaaltijd serveerde. Andere deelnemers waren Dimence, Zorggroep Raalte en Ziekenhuis Groep Twente.SmaakprijsOok het aandeel deelnemende instellingen in Gelderland en Noord-Holland vertoont jaarlijks een stijgende lijn. Toonzetter in eerst genoemde provincie is de Sint Maartenskliniek in Nijmegen '€" dit jaar winnaar van de door het ministerie van LNV ingestelde Smaakprijs om instellingen extra te stimuleren tot het bieden van een 'jaarronde Mooie Maaltijd'. Daarnaast was er een opvallende rol weggelegd voor locaties van de Livio Zorggroep in onder meer Velp en Zevenaar, waar volop werd genoten van typisch Achterhoekse specialiteiten.PlattelandstuinIn Noord-Holland viel de deelname op van stichting Sint Jacob met zijn acht zorgcentra en verpleeghuizen. Meest in het oog springend van al hun activiteiten was de speciaal door Biet & Boon verzorgde 'mobiele plattelandstuin' op locatie Nieuw Delftweide in Haarlem: mooie houten bakken gevuld met biologische groenten. Het deels plaatsen op een hoger niveau van de bakken maakt het ook voor rolstoelgebruikers weer mogelijk om zelf groenten te zaaien en oogsten. Voor het eerst bereikte dit jaar de Mooie Maaltijd ook de provincie Groningen. In het UMCG (Groningen), Winkheem (Winsum) en Beatrixord (Haren) genoten patiënten en cliënten een week lang van een keur aan biologische en streekmenu's. In Zeeland haken nu ook allengs meer instellingen aan, met Vlissingse zorginstelling Ter Reede, winnaar van de Smaakprijs 2009, in deze provincie als voortrekker van de verse, biologische maaltijd.Meer zorgcatering: Wantrouwen rond duurzame bedrijven groeit Sodexo aan de slag in gloednieuw ziekenhuis IGZ controleert zorgcateraars na ondervoeding Grote innovator zorgcatering is niet te stoppen Beurs Deli XL richt zich op smaak kok Werknemers voelen bezuiniging op catering 'Catering Nederlandse zorginstellingen erg professioneel' Personeelsfeest ziekenhuis AMC kost bijna drie miljoen euro Oranje kijken: hartpatiënten mét cardiologen in bedrijfsrestaurant Gastvrijheidszorg Award naar Helmond en Weesp dinsdag 28 september 2010, Hans Schmeinck '
meer info


Partycateraar komt met 'mondiaal belevingsconcept''

Een keur aan kleur en geur van ambachtelijke bereidingen uit diverse windstreken. Dat staat centraal bij het nieuwe mondiale belevingsconcept van partycateraar Cuisine on tour/SGS Catering Services. Het concept werd gepresenteerd tijdens twee onlangs gehouden grote partijen in Ahoy, namelijk 100 Jaar Boskalis (2500 gasten) en 75 jaar BDO (3000 gasten). Opvallend was de betrokkenheid van kleine ondernemers van restaurants en snackconcepten. 'Veel lof was er in termen van voldoende en onderscheidend eten, originele en kwalitatieve smaken, snelle uitgifte en mooie presentaties', vertelt Daphne van Schijndel van Cuisine on tour/SGS Catering Services. Vanaf 32 en respectievelijk 40 foodunits konden de gasten de gehele avond genieten van exclusief, exotisch en eigentijds streetfood in de vorm van proeverijen. Opdrachtgever Fijnevent gaf de partycateraar hoge cijfers voor de uitvoering.Meer partycatering: Plusje voor Van den Boer in 2010 Wantrouwen rond duurzame bedrijven groeit Golden Green Key voor locatie cateraar Van der Linde 'Koken met Fairtrade steeds makkelijker' Maxima opent tweede restaurant Colour Kitchen Topman: La Place blijft aan V&D verbonden FNV redelijk optimistisch over verkoop La Place La Place verkocht aan Sun European Hans van Wolde smijt deur voor Preuvenemint hard dicht Partycateraar pakt no show probleem aan (inclusief video) dinsdag 28 september 2010, Hans Schmeinck '
meer info


Coördinator

Coördinator voor catering en evenementen,kennis van zaal en keukenHeb verschillende jaren ervaring, ook grote projecten

Jean 0495 69 10 10

meer info


maandag 27 september 2010

'Gevang gaat hopelijk minder eten weggooien''

Het ministerie van Justitie hoopt dat gevangenissen in de nabije toekomst minder voedsel hoeven weg te gooien. Tot voor kort kwam er 'vrij veel' in de afvalbakken. Gevangenissen hadden allemaal een eigen contract met een voedselaanbieder, maar dat wordt nu na het aflopen van die contracten landelijk geregeld volgens de Europese aanbestedingsregels. Toch zijn er klachten: de honger van sommige gedetineerden zou niet meer worden gestild. Volgens een woordvoerder van Jusititie is er bij de samenstelling van het voedselpakket echter gekeken naar wat de grootste eters, jonge mannen, nodig hebben. Het is bepaald in samenwerking van het Voedingscentrum. De gedetineerden kunnen rekenen op een half brood per twee dagen, een warme maaltijd en twee stuks fruit per dag. Wie dan nog honger heeft, kan extra brood vragen, aldus de zegsman. maandag 27 september 2010, Vivie Brandligt '
meer info


zondag 26 september 2010

Wantrouwen rond duurzame bedrijven groeit'

Consumenten zijn het afgelopen jaar wantrouwender geworden over de duurzaamheidsclaims van bedrijven. Duurzaamheid is ook minder belangrijk geworden bij beslissingen over een aankoop. Dat komt blijkt uit het onderzoek Dossier Duurzaam 2010 van de bureaus DDB, Intomart GfK en b-open naar de relatie tussen consument en maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo). Volgens de onderzoekers is het voor bedrijven moeilijker geworden om geloofwaardig te zijn op het gebied van duurzaamheid. Volgens het onderzoek is het percentage consumenten dat maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk vindt tussen 2008 en 2010 gedaald van 77 naar 70 procent. Het percentage duurzaam levende consumenten daalde van 30 naar 22 procent, terwijl nog maar een kwart van de consumenten mvo belangrijk vindt bij aankoopbeslissingen. Dat percentage lag in 2008 nog op 34 procent. vrijdag 24 september 2010, Bron: Distrifood Daily, Hans Schmeinck '
meer info


Plusje voor Van den Boer in 2010'

De Koninklijke Van den Boer groep kan aan het eind van het jaar een plusje noteren. Ondanks een slecht eerste kwartaal. Aldus CEO Noud van den Boer. Dat is te lezen in de nieuwe editie van Misset Catering. 'Het eerste kwartaal liep qua omzet achter, het tweede was beter dan vorig jaar, het derde conform aan 2009 en het vierde kwartaal wordt structureel beter', aldus de Van den Boer.Volgens de CEO kan er zelfs een plusje genoteerd worden aan het eind van dit jaar. 'Ik verwacht op een groei van drie tot vijf procent uit te komen. Dat komt vooral ook door de World Expo in Shanghai, die we mogen cateren. Daar zit twee miljoen euro omzet in.'De 'Koninklijke' heeft de reorganisatie afgerond. 'Met de herstructurering is onze organisatie compacter gemaakt. We hebben de zaken nu goed in control, dat was anders dan eind 2009.' De luxe delicatessenwinkel Amaison in Amsterdam heeft haar deuren moeten sluiten. Wel werd onlangs de stap naar bedrijfscatering gemaakt. Eiffel in Arnhem is opdrachtgever. 'Maar de focus ligt echt op party- en venuecatering', is Van den Boer duidelijk.Meer Van den Boer: Winkel Amaison van Van den Boer gesloten Maison van den Boer en World Forum gaan door Cateraars verzorgen mega evenementen Maison van den Boer stapt in bedrijfscatering Maison catert tot in 2012 beroemde golftoernooien WK-koorts heeft nog niet toegeslagen Maison van den Boer verliest exclusief recht bij MECC JCS en Prorest gaan hard in Catering Top-20 Maison van den Boer heropent gerenoveerde locatie Maison van den Boer catert Wereldexpo Shanghai vrijdag 24 september 2010, Hans Schmeinck '
meer info


zaterdag 25 september 2010

Boereham gerookt of gezouten

Boereham gerookt of gezouten ambachtelijk bereide boereham gerookt of gezouten huisbereid en op natuurlijke wijze gedroogd te koop bij slagerij - traiteur - catering Desanghere - Veldegem West - Vlaanderen - tel: 050/27.72.53
meer info


Boereham gerookt of gezouten

Boereham gerookt of gezouten ambachtelijk bereide boereham gerookt of gezouten huisbereid en op natuurlijke wijze gedroogd te koop bij slagerij - traiteur - catering Desanghere - Veldegem West - Vlaanderen - tel: 050/27.72.53
meer info


vrijdag 24 september 2010

Takis-Sophie (Griekenland, Thessalië)

Takis-Sophie (Griekenland, Thessalië) Land: GriekenlandStreek: ThessaliëHuurprijs: 280 € tot 490 € per weekHet Takis – Sophie complex biedt een reeks van self-catering vakantieverblijven, alle voorzien van airco en een eigen balkon met zicht op zee of op de tuin.1. villa met 2 verdiepingen, bestaande uit 3 accommodaties die samen of afzonderlijk kunnen gehuurd worden met een maximum aantal van 6-9 personen (6 volwassenen en 3 kinderen).Boven – 1 grote slaapkamer met dubbel bed en terras met zicht op zee, keukenhoek met slaapzetel en zolder voor 2 personen, badkamer met douche en een bijkomende veranda met zeezicht.Beneden – 2 studio's met eenpersoonsbedden, keukenhoek, badkamer (waarvan 1 met bad) en terras met zicht op zee.2. appartement met 2 afzonderlijke slaapkamers, keuken, badkamer, veranda en eigen tuin met zicht op de olijfboomgaard en de bergen. Geschikt voor 5 personen.3. appartement met 1 grote slaapkamer, woonkamer met 2 slaapzetels, keuken, badkamer en veranda met zeezicht. Geschikt voor 5 personen.4. appartement met 1 kleine slaapkamer, woonkamer met slaapzetel, keuken, badkamer en ruime veranda met zeezicht. Geschikt voor 3 personen.5. Studio's met tweepersoonsbed of 2 eenpersoonsbedden en bijkomend 1 of 2 slaapzetels, keuken, badkamer en balkon.6. Gastenkamers met 2 eenpersoonsbedden, badkamer en balkon.Takis – Sophie is gelegen in de baai van Skopelos stad en de haven, met een prachtig uitzicht op beide. Een auto huren is niet nodig, op kleine wandelafstand ligt de stad met bars, cafés, restaurants en winkels, evenals een busstation.Alle vakantieverblijven hebben een eigen inkom en kunnen gebruik maken van het zwembad en het tennisterrein, allebei aanwezig in de prachtige tuin van het domein.Een van de studio's is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.Skopelos stad ligt op een kleine 10 minuten wandelen en heeft bus- en taxi faciliteiten wanneer u interesse zou hebben om het eiland verder te verkennen. Het huren van een wagen is eveneens mogelijk.Skopelos is een gezellige, pittoreske stad met een ontspannen sfeer, gekenmerkt door geplaveide straten en een mix van traditionele winkeltjes en tavernas. Het is een waar plezier om door deze stad te flaneren, of u nu op zoek bent naar een souvenir of op gewoon op verkenning gaat. Er zijn talrijke zitplaatsen langsheen het water of 'paralia' waar u van het uitzicht kan genieten of de wereld aan u kan laten voorbij gaan.Meer foto's, info en prijzen op onze website.Website: www.home-xp.com/takis-sophie
meer info


Slager en traiteur

Verzorging van al uw feesten

Verhuur van alle feestmateriaal

Versnijdingen van varkens en runderen

Verkoop van alle vlees en vleeswaren

1/2 varken aan 2,75 euro/ kg versneden

1/16, 1/8, 1/4 en 1/2 dikbil aan 6,75 euro versneden

Alle vlees kan ook per kg aangekocht worden

Koude en warme bufetten

BBQ en wokdiners

Recepties, babyborrels enz.............................

Catering Geert

Gaarveldstraat 112

3500 Hasselt (Runkst)

0477/69.79.76

 

Privé:

Boschelstraat 53

3724 Kortessem

012/21.02.21

meer info


donderdag 23 september 2010

We’re an eco-friendly guest house providing bed & breakfast, a self catering option and a refined cuisine which will surely tantalize your test buds, nearby the golf course and various wineries in the Robertson Wine Valley on the famous Route 62 only 180 km from Cape Town. We're the right place for food & winelovers and golfers to start or end your holiday in South Africa. Gain from our special 5 nights bed & breakfast pp/s @ GUBAS DE HOEK ****meet, eat, sleep.

meer info


Slager en traiteur

Verzorging van al uw feesten

Verhuur van alle feestmateriaal

Versnijdingen van varkens en runderen

Verkoop van alle vlees en vleeswaren

1/2 varken aan 2,75 euro/ kg versneden

1/16, 1/8, 1/4 en 1/2 dikbil aan 6,75 euro versneden

Alle vlees kan ook per kg aangekocht worden

Koude en warme bufetten

BBQ en wokdiners

Recepties, babyborrels enz.............................

Catering Geert

Gaarveldstraat 112

3500 Hasselt (Runkst)

0477/69.79.76

 

Privé:

Boschelstraat 53

3724 Kortessem

012/21.02.21

meer info


Catering voor al uw feesten

Catering voor al uw feesten

Het Knabbelhuisje is een mobiele snackwagen die langs komt op elk feest.

Wij serveren Hamburgers en Braadworsten of Poffertjes (uniek), suikerspinnen, lolly wafels met chocolade(uniek), granitas slush en dranken.

Van klein tot groot bekoren als nooit te voren!!

Goedkoop & Leuk & Lekker.

www.knabbelhuisje.be

Kijk op onze website voor vrijblijvende informatie.

Tevens verhuur van springkastelen aan kinderprijsje!

Voor al uw feesten!!

Communiefeest, Verjaardagsfeestje, Babbyborrel, Tuinfeest, Familie feesten, lente feest, schieting bij trouws, braderie, voetbaltornooi, jubileum,vrijgezellen avond enz.

www.knabbelhuisje.be

meer info


Slager en traiteur

Verzorging van al uw feesten

Verhuur van alle feestmateriaal

Versnijdingen van varkens en runderen

Verkoop van alle vlees en vleeswaren

1/2 varken aan 2,75 euro/ kg versneden

1/16, 1/8, 1/4 en 1/2 dikbil aan 6,75 euro versneden

Alle vlees kan ook per kg aangekocht worden

Koude en warme bufetten

BBQ en wokdiners

Recepties, babyborrels enz.............................

Catering Geert

Gaarveldstraat 112

3500 Hasselt (Runkst)

0477/69.79.76

 

Privé:

Boschelstraat 53

3724 Kortessem

012/21.02.21

meer info


Sodexo aan de slag in gloednieuw ziekenhuis'

Het nieuwe Maasstad ziekenhuis in Rotterdam opent 1 maart 2011 haar deuren. Dan gaat ook het contract met cateraar Sodexo in. Er is een overeenkomst voor vijf jaar getekend. Volgens Sodexo hebben de patiënten in het Maasstad dagelijks de keuze uit een ruim assortiment traditionele en wereldgerechten. De patiënt kan op ieder moment van de dag zijn of haar keuze maken, de warme maaltijd wordt dan binnen 30 minuten geserveerd. De broodmaaltijd wordt aangeboden via de 'rijdende winkel' op de afdeling.'Door gebruik te maken van de unieke Sodexo MMS applicatie, wordt tot op patiëntniveau vastgelegd wat er wordt geconsumeerd en welke voedingswaarde dit vertegenwoordigd. Dit draagt bij aan het voorkomen en terugdringen van ondervoeding, wat weer bijdraagt aan een beter herstel', aldus de cateraar.400.000 bezoekers polikliniekIn het Maasstad Ziekenhuis (video) komen 570 bedden voor verpleging, 50 bedden voor dagbehandeling, twaalf operatiekamers, achttien kamers voor röntgenonderzoek en veertig comfortabele stoelen voor dialyse. Jaarlijks bezoeken ruim 400.000 mensen de poliklinieken. In het ziekenhuis zijn een kleine 200 specialisten en ongeveer 2.700 medewerkers werkzaam. Meer Sodexo: Sodexo helpt vastgelopen jeugd arbeidsmarkt op Samenwerking Sodexo remote sites en Planon Kleine bedrijfscateraars laten zich gelden 'Binding werknemer met Sodexo vraagt aandacht' Topboerderij Lindenhoff lanceert snacklijn Sodexo gaat 62 gevangenissen cateren Nieuwe directeur voor facilitaire divisie Sodexo WK-koorts heeft nog niet toegeslagen Compass is de grootste in Duitsland Directeur Sodexo Altys Jeroen Mol vertrekt woensdag 22 september 2010, Hans Schmeinck '
meer info


'Weg met 2-uurseconomie in bedrijfsrestaurant''

Bedrijfsrestaurants moeten af van de 2-uurseconomie en hun ruimte eerder openen en later sluiten. Zo kunnen ze beter profiteren van de mobile generation, mensen die flexibele werkruimtes zoeken en willen netwerken en hiervoor bedrijfsestaurants gebruiken. Dat zegt trendteller René Boender in de nieuwe uitgave van Misset Catering. Volgens Boender biedt de mobile generation kansen voor het bedrijfsrestaurant.'Dat dient een multimission & function omgeving te worden met gratis draadloze internetverbinding, en je zult zien dat het daar niet alleen drukker wordt maar ook gezelliger. Dat is goed voor de cappuccino-omzet', aldus Boender.Volgens Boender moeten cateraars af van de 2-uurseconomie in het bedrijfsrestaurant. 'Niet meer alleen open van 11.30 tot 13.30 uur, maar al een half uur voor de eerste werknemers arriveren. En ook langer open blijven, want werknemers geven veel liever hetzelfde bedrag uit aan een lekker verse maaltijd van het bedrijfsrestaurant dan aan die van Albert Heijn'.Boender: 'Cateraars behoren opdrachtgevers of de dienstdoende facilitair managers te inspireren om zulke stappen te nemen'. woensdag 22 september 2010, Richard Kok '
meer info


Bezoekers DeliXL-beurs duurzaam bezig'

De DeliXL Foodservice Fair in Apeldoorn stond 13 tot en met 15 september in het teken van duurzaamheid. Bij een onderzoek gaf 60 procent van de bezoekers aan bewust met duurzame producten te werken, terwijl 17 procent er enigszins mee bezig blijkt te zijn. De laatste dag van de DeliXL Foodservice Fair in de Americahal stond geheel in het teken van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Duurzaamheid blijkt behoorlijk ingeburgerd te zijn bij de klanten van de horecagroothandel. Bij de entree werden bezoekers ondervraagd in hoeverre zij met duurzaamheid bezig zijn. 60 procent gaf aan bewust met duurzame producten te werken of duurzame gerechten te serveren. 17 procent blijkt er enigszins mee bezig te zijn. Voornamelijk bij kruidenierswaren en agf kiezen klanten voor een duurzame versie. Wel lieten beursbezoekers weten dat ze graag een nog betere informatievoorziening willen over duurzame producten en alternatieven. DeliXL organiseerde de laatste beurs samen met Schuttelaar & Partners en Boomerang Publishing, het mvo-seminar 'Het ondernemen centraal'. Trendwatcher Justien Marseille sprak over de huidige en vooral toekomstige trends in duurzaamheid. Geert Burema, chef-kok van restaurant Merkelbach in Amsterdam, vertelde over eerlijkheid en aandacht in zijn keuken. Ook speelde horecaondernemer Vincent Kroon van Viqh wijnbar in Haarlem open kaart over wat duurzaamheid hem als ondernemer nu daadwerkelijk brengt.DeliXL ziet duurzaam ondernemen als een belangrijk speerpunt in haar beleiden breidt haar inmiddels 1000 verantwoorde producten dan ook continu uit. woensdag 22 september 2010, DeliXL, Anneke Lukkezen '
meer info


woensdag 22 september 2010

Koelaanhangwagen te huur of te koop

Koelaanhangwagen te huur of te koop

Voor elke gelegenheid: tuinfeest, BBQ, familiefeest, straatfeest, braderij, schoolfeest, alle soorten evenementen, ... Een buitenactiviteit gepland? Koelcel stuk? Dan is deze professionele koelaanhangwagen ideaal om uw dranken koel te bewaren. Of om uw waren tijdelijk onder te brengen in deze mobiele wagen.

Afmetingen inwendig 2.8m x 1.2m x 1.83m hoog op dubbelas onderstel. U kan deze koelaanhangwagen kopen of tijdelijk huren. Speciale huurprijzen voor langere periodesOok voor nieuwe en op maat gemaakte koelaanhangwagens kan je bij mij terecht. Tevens kan u ook bij mij terecht voor vaste koelcellen of vriescellen. Ook de mogelijkheid tot het huren van een flessenkoeling (3-deurs)

Voor meer inlichtingen: 0498/700946 of ga naar mijn website bgaircoservice.be

 

koelcel, koelaanhangwagen, verhuur, frigo, drankenkoeler, koelopslag, vriescel, catering, koelremorque, tuinfeest, barbeque, bbq, party, communie, verjaardag, koelaanhanger, koelwagen, koelkar, koeler, frigoaanhangwagen, frigowagen

meer info


Slager en traiteur

Verzorging van al uw feesten

Verhuur van alle feestmateriaal

Versnijdingen van varkens en runderen

Verkoop van alle vlees en vleeswaren

1/2 varken aan 2,75 euro/ kg versneden

1/16, 1/8, 1/4 en 1/2 dikbil aan 6,75 euro versneden

Alle vlees kan ook per kg aangekocht worden

Koude en warme bufetten

BBQ en wokdiners

Recepties, babyborrels enz.............................

Catering Geert

Gaarveldstraat 112

3500 Hasselt (Runkst)

0477/69.79.76

 

Privé:

Boschelstraat 53

3724 Kortessem

012/21.02.21

meer info


dinsdag 21 september 2010

Boek 'Dossier Baantjer' (Peter Römer)

Boek

Boek ‘Dossier Baantjer’ : Alles wat u wilt weten over de tv-serie

Auteur: Peter Römer

Uitgegeven in 2003 bij De Fontein, Baarn

148 pagina’s

 

‘In ‘Dossier Baantjer’ laat Peter Römer, bedenker en producent van de zeer succesvolle tv-serie, de lezer kennismaken met de complete wereld van voor én achter de schermen bij Baantjer. Hoe verloopt een draaidag? Wat wordt er op zo’n dag gegeten? Wie huurt er een auto of een kameel, of koopt een pondje spijkers als dat plotseling nodig is? Hoe worden de beroemde lijken geworven? Bijna iedereen van de cast én crew komt aan het woord: acteurs, regisseurs, schrijvers, de casting director, het productieteam en niet te vergeten Appie Baantjer zelf. Ze vertellen over hun eigen aandeel in de serie, het belang van een goede catering, de vele postzakken fanmail, aangevuld met vele weetjes. Alles wordt geïllustreerd met vele foto’s en voorbeelden van callsheets, draaiboeken, plattegronden, scripts en fanmail. Tot slot vindt u een complete videografie, met daarin alle aflevering plus een korte inhoud. Kortom, een compleet en onmisbaar dossier. Met exclusieve, nooit gepubliceerde foto’s van cast en crew voor, tijdens en na het werk.’

meer info


Mobiele frituur traiteur op uw feest

Mobiele frituur traiteur op uw feest

Voor al uw feestjes, communie, bayborrel,doopfeest, eetfestijn, bedrijfsfeest,..... Van frietjes met frikandel, brochet, stoverij tot bbq, koude buffetten, aperitiefhapjes. ALS APERITIEF: frituurhapjes, lepelhapjes, glaasjes,... ALS HOOFDGERECHT: frietjes van de frituur, bbq, warme en koude buffetten ALS DESSERT: taarten, dessertbuffets Alles word in ons eigen atelier vers bereid wij maken voor u graag een offerte op uw maat!! Voor info of boekingen 0475 73 02 73 familyfoods bvba

 

Frituur - traiteur - catering

meer info


Homecooking-Feesten-Catering

Homecooking-Feesten-Catering

Gespecialiseerd in feesten op maat vanaf 8 personen bij u thuis.

Voor meer informatie kunt u mij vrijblijvend contacteren op 0477558540

meer info


Mobiele frituur traiteur op uw feest

Mobiele frituur traiteur op uw feest

Voor al uw feestjes, communie, bayborrel,doopfeest, eetfestijn, bedrijfsfeest,..... Van frietjes met frikandel, brochet, stoverij tot bbq, koude buffetten, aperitiefhapjes. ALS APERITIEF: frituurhapjes, lepelhapjes, glaasjes,... ALS HOOFDGERECHT: frietjes van de frituur, bbq, warme en koude buffetten ALS DESSERT: taarten, dessertbuffets Alles word in ons eigen atelier vers bereid wij maken voor u graag een offerte op uw maat!! Voor info of boekingen 0475 73 02 73 familyfoods bvba

 

Frituur - traiteur - catering

meer info


Sodexo helpt vastgelopen jeugd arbeidsmarkt op'

Sodexo heeft in Apeldoorn een lunchroom waarvan het personeel bestaat uit vastgelopen jongeren die gestopt zijn met school of werkeloos zijn. De lunchroom heet '180 graden', om aan te geven wat het doel van dit bedrijf is: een plek zijn waar de jongeren een ommezwaai in hun bestaan kunnen maken. De lunchroom is gevestigd in het Activerium aan de Deventerstraat in Apeldoorn. Het eten wordt bereid door de jongeren, die ook de koffiemachines in het gebouw schoonmaken en de afwas doen.'We verwachten wel wat van ze', zegt begeleider Carolien van den heuvel van cateraar Sodexo in de Stentor. De jongeren worden onderwezen in alle facetten van catering. Hoe de lunch te bereiden, tafels te dekken en te serveren. Maar naast deze praktische zaken worden de jongeren ook in hun handelen uitgedaagd. Ze moeten leren om samen te werken en verantwoordelijkheid te nemen en sociale vaardigheden aanleren. 'We brengen jongeren verantwoordelijkheidsgevoel bij door ze aandacht te geven, waardoor ze een volgende stap naar een nieuwe toekomst kunnen zetten.'De bedoeling van het project is dat jongeren uiteindelijk doorstromen naar een vervolgopleiding of andere baan. Ze hebben ook de mogelijkheid om in de lunchroom een diploma te behalen waarmee ze in de horeca kunnen werken. 'De meeste jongeren blijven hier ongeveer een half jaar', aldus Van den Heuvel.Lees ook: Samenwerking Sodexo remote sites en Planon Kleine bedrijfscateraars laten zich gelden 'Binding werknemer met Sodexo vraagt aandacht' Topboerderij Lindenhoff lanceert snacklijn Sodexo gaat 62 gevangenissen cateren dinsdag 21 september 2010, de Stentor, Inga Grievink '
meer info


Klanten Deli XL volop bezig met duurzaamheid'

De laatste beursdag van de jaarlijkse Deli XL Foodservice Fair stond volledig in het teken van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Uit het op die dag gehouden onderzoek onder de beursbezoekers, bleek dat 60 procent van de bezoekers actief bezig is met het serveren van duurzame producten of gerechten. De beursgasten zeiden voornamelijk bij kruidenierswaren en AGF-producten regelmatig te kiezen voor de duurzame variant.De groothandel heeft duurzaam ondernemen als speerpunt van haar beleid. Omdat veel beursbezoekers aangaven graag betere informatievoorziening te willen over duurzaamheid, is Deli XL van plan deze informatie steeds vaker ter beschikking te stellen op haar website en webshop. De beurs vond plaats van maandag 13 tot woensdag 15 september en er waren ruim 5200 bezoekers. dinsdag 21 september 2010, Inga Grievink '
meer info


maandag 20 september 2010

Barbati View Apartments (Griekenland, Corfu)

Barbati View Apartments (Griekenland, Corfu) Land: GriekenlandStreek: CorfuHuurprijs: 525 € tot 805 € per weekDe Barbati View appartementen bestaan uit 2 huizen, opgetrokken in typische Corfu-stijl. De ruime studio's en appartementen zijn smaakvol ingericht en volledig uitgerust. Wij bieden 4 accommodatietypes:- standaard studio voor 2 personen, living/slaapkamer met keuken en badkamer- superior studio voor 2-3 personen, ruime living/slaapkamer met extra sofa/bed, met gedeeltelijk afzonderlijke keuken, badkamer- 1-slaapkamer appartement voor 2-4 personen, 1 slaapkamer, living met 2 extra sofa's/bedden, met gedeeltelijk afzonderlijke keuken, badkamer- 2-slaapkamer appartement voor 4-5 personen, 2 slaapkamers, living met extra sofa/bed en keuken, 2 badkamersAlle appartementen zijn self-catering en hebben een balkon met zeezicht, satelliet-TV, kluis, airco en haardroger. De keukens zijn voorzien van ijskast, 2 kookplaten met oven, dampkap, microgolfoven, koffiezet, waterkoker en broodrooster.Schoonmaak en nieuwe handdoeken: 2 maal per week, verversen van de lakens: 1 maal per week.Het zwembad met apart kinderbad is voorzien van gratis ligbedden en parasols zodat u eindeloos kan relaxen in de zon.Meer foto's, info en prijzen op onze website.Website: www.home-xp.com/barbati-view-apartments
meer info


Mobiele frituur traiteur op uw feest

Mobiele frituur traiteur op uw feest

Voor al uw feestjes, communie, bayborrel,doopfeest, eetfestijn, bedrijfsfeest,..... Van frietjes met frikandel, brochet, stoverij tot bbq, koude buffetten, aperitiefhapjes. ALS APERITIEF: frituurhapjes, lepelhapjes, glaasjes,... ALS HOOFDGERECHT: frietjes van de frituur, bbq, warme en koude buffetten ALS DESSERT: taarten, dessertbuffets Alles word in ons eigen atelier vers bereid wij maken voor u graag een offerte op uw maat!! Voor info of boekingen 0475 73 02 73 familyfoods bvba

 

Frituur - traiteur - catering

meer info


zaterdag 18 september 2010

Angererhof (Oostenrijk, Stiermarken)

Angererhof (Oostenrijk, Stiermarken) Land: OostenrijkStreek: StiermarkenHuurprijs: 15 € tot 20 € per weekOude boerderij, self-catering.De kamers zijn prima in orde, douches en toiletten zijn echter gemeenschappelijk per verdieping.Huisdieren welkom.Meer foto's, info en prijzen op onze website.Website: www.home-xp.com/angererhof
meer info


Mobiele frituur traiteur op uw feest

Mobiele frituur traiteur op uw feest

Voor al uw feestjes, communie, bayborrel,doopfeest, eetfestijn, bedrijfsfeest,..... Van frietjes met frikandel, brochet, stoverij tot bbq, koude buffetten, aperitiefhapjes. ALS APERITIEF: frituurhapjes, lepelhapjes, glaasjes,... ALS HOOFDGERECHT: frietjes van de frituur, bbq, warme en koude buffetten ALS DESSERT: taarten, dessertbuffets Alles word in ons eigen atelier vers bereid wij maken voor u graag een offerte op uw maat!! Voor info of boekingen 0475 73 02 73 familyfoods bvba

 

Frituur - traiteur - catering

meer info


SAB én haar lunchgasten sponsoren stichting Opkikker'

Langdurig zieke kinderen en hun gezinnen verwennen met een programma vol entertainment. Dat is het werk van de stichting Opkikker. Die wordt niet alleen gesteund door SAB Catering, maar ook door haar lunchers in de bedrijfsrestaurants van SAB. Bovendien hielpen elf vrijwilligers van SAB onlangs mee aan de Super Opkikkerdag van de stichting Opkikker. Op die dag zijn vijftig gezinnen met een langdurig ziek kind een dag lang verwend met een leuk verrassingsprogramma.Onder de vrijwilligers van het hoofdkantoor van SAB waren ook drie leden van het managementteam waaronder directeur Hans van Heel: 'Meehelpen op een Super Opkikkerdag waar langdurig zieke kinderen én hun familie even een dag lang de ziekte kunnen vergeten, is best zwaar, maar fantastisch om te doen en de vrolijke gezichten van de kinderen te zien.'LunchgastenSAB werkt al geruime tijd samen met de stichting. Aan deze Super Opkikkerdag heeft SAB een geldbedrag van vijf duizend euro gesponsord. In de bedrijfsrestaurants van SAB staan regelmatig zogeheten opkikkerdozen met een inzamelingsoproep voor oude mobiele telefoons om de Opkikkerdagen te realiseren. Door de hoofdsponsor van de stichting Opkikker wordt voor ieder ingeleverd mobieltje '‚¬ 3,50 euro gegeven. SAB vult dit voor de ingeleverde mobieltjes uit de eigen bedrijfsrestaurants aan tot een bedrag van vijf euro. 'Zo sponsort SAB samen mét de vele lunchgasten de stichting. 'En daar kikkert iedereen van op.'Meer SAB Catering: Nieuwe naam en logo partycateringtak SAB WK-koorts heeft nog niet toegeslagen SAB Catering verzorgt lunch voor 375 stemlokalen Linda de Mol complimenteert SAB Catering Cateringdirecteur transformeert tot podiumbeest Branchetoppers: 'Crisis tweede helft 2010 over hoogtepunt' Staande ovatie voor personeel tijdens Veneca-diner Nationale Dag van Cateringmedewerker afgeslankt SAB Catering start met category management Nieuw lunchconcept SAB is 'crisisproof' vrijdag 17 september 2010, Hans Schmeinck '
meer info


Onze zeer ruime en comfortabele groepsacommodatie is schitterend gelegen in deOostelijke Ardennen, in het Natuurpark Hoge Venen-Eifel. Een idealeplek voor een familie- of vriendenreünie, een weekendje weg met de fiets- ofwandelclub, een actief arrangement met de collega?s van uw bedrijf of instelling. De accommodatie is geheel gelijkvloers, en daardoor zeer geschikt voor mindervalidenen zorggroepen. Er is een aangepast toilet en douche. Vanaf het grote terras op hetzuiden heeft u een geweldig uitzicht op de Our-vallei en op de Schnee-Eifel inDuitsland. Het huis beschikt over 9 slaapkamers, met in totaal 21 bedden, eventueeluit te breiden met 3 x 2persoons kamers in de nabijgelegen Bed & Breakfast. Deaccommodatie heeft een woonkamer van 100 m2 met vloerverwarming en open haard, eenruime open keuken met alle gemakken, in totaal 5 douches en 5 wc?s, een tuin metspeeltoestellen en trampoline, een aparte cursus/vergaderruimte van 90 m2, een grooteigen parkeer terrein. Buitensportactiviteiten en catering is mogelijk.
meer info


donderdag 16 september 2010

Maxima opent tweede restaurant Colour Kitchen'

Prinses Maxima opende dinsdag Restaurant The Colour Kitchen in Utrecht. Het restaurant biedt gerechten van over de hele wereld en staat voor het genieten van diversiteit. Diversiteit in gerechten zowel als personeel. The Colour Kitchen leidt in ieder van hun restaurants mensen op die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Daarnaat faciliteert het bedrijf voor leerlingen een leer- en werkplek in een commerciële omgeving. Hier worden zij begeleidt door professionals uit het horecavak.Het is het tweede restaurant dat The Colour Kitchen opent. Ze zien het als belangrijke stap voor de uitrol van een horecamerk dat staat voor 'de positieve kracht van diversiteit'. Het bedrijf heeft ook een party- en eventcateringtak.Dit restaurant is gevestigd in de Utrechtse wijk Zuilen en is onderdeel van het Vorstelijk Complex.Lees ook: Grand Catering en Colour Kitchen starten partycatering Colour Kitchen kijkt naar Breda en Maastricht Officiële start The Colour Kitchen Eerste blad The Colour Kitchen voor Oliver Van Beurten van Fifteen naar Colour Kitchen donderdag 16 september 2010, Inga Grievink '
meer info


Moederbedrijf Prorest Catering 'Beste Werkgever''

Bij de verkiezing Beste Werkgevers van Nederland is Facilicom Services Group als 25ste geëindigd. De onderneming uit Schiedam, moederbedrijf van onder meer Prorest Catering, is daarmee de best scorende facilitair dienstverlener. Facilicom biedt naast bedrijfscatering van Prorest diensten aan als bouw & installatie (Breijer), schoonmaak (Gom), personeel (Axxicom), tapwachtservice & techniek (Gom) en beveiliging (Trigion) aan. Er werd een eindscore van 7,6 behaald in de categorie 'meer dan 1.000 medewerkers'.De topscores bij Facilicom vielen bij werkzaamheden (7,4), collega's (7,6) organisatie (7,8). 'We geloven dat de medewerkers voor een groot deel het succes van onze dienstverlening bepalen en daarmee het succes van onze organisatie', aldus Martine Geurts, vicepresident van Facilicom Services Group. No-nonsense'We hanteren korte communicatielijnen, hebben een no-nonsense cultuur en een combinatie van resultaatgericht werken met de sfeer van een familiebedrijf. We zijn dan ook ontzettend trots op deze notering, omdat hieruit de waardering van onze medewerkers blijkt voor onze werkwijze en bedrijfssfeer.'Het onderzoek werd ontwikkeld door Effectory, marktleider op het gebied van medewerkeronderzoek en is uitgevoerd onder ruim 190.000 respondenten bij 369 organisaties. Volgens Effectory hadden 13 facilitair bedrijven zich ingeschreven. 'Maar daarvan mogen we de namen niet noemen', aldus een woordvoerder.Open inschrijvingVoor de Beste Werkgevers verkiezing geldt een open inschrijving. 'Het is een objectieve norm voor goed werkgeverschap', aldus Facilicom. 'Wij mogen als nummer 25 net als de andere werkgevers in de top 50 een jaar lang de titel 'beste werkgever' dragen.' De top 3 in de categorie 'meer dan 1000 medewerkers' is achtereenvolgens: Movares, KLM en Gemeente Zwolle. Ook bedrijven uit de foodservice staan genoteerd: La Place (35e), Sligro (41e) en Deli XL. In de categorie 'minder dan 1000 medewerkers' staan bij de beste 50 werkgevers geen foodservice ondernemingen. Meer facility: De Vos Groep neemt Westex Receptiediensten over Werknemers voelen bezuiniging op catering Eigen medewerkers geven Prorest een 7,3 Nieuwe directeur voor facilitaire divisie Sodexo WK-koorts heeft nog niet toegeslagen Directeur Sodexo Altys Jeroen Mol vertrekt Nettowinst Prorest hoger dan overige onderdelen Facilicom Eurest catert biologisch voor 'realistische prijs' JCS en Prorest gaan hard in Catering Top-20 Nieuwe commercieel directeur Prorest is 'beveiliger' donderdag 16 september 2010, Hans Schmeinck '
meer info


Composteerbare koffiebekers winnen koks!trofee'

De composteerbare koffiebekers van Redbeans zijn dinsdag uitgeroepen tot totaalwinnaar van de Koks! Innovatie troffee 2010. Volgens de juryvoorzitter zijn de bekers 'een doorbaak naar andere producten die van soortgelijke materialen kunnen worden gemaakt'. Volgens voorzitter Nelleke Meinders kan de vinding een brede toepassing krijgen bij vooral ziekenhuizen en organisaties als de Nederlandse Spoorwegen. 'Het milieu is hier absoluut bij gebaat.'De koffiebekers waren de jurykeuze, maar ook het publiek kon haar stem laten horen via internet. Daar kwamen de schrijfsauzen voor chefs van King Cuisine het beste uit de bus. Bijna twintig procent van de stemmers gaf de voorkeur aan dit product. De sauzen geven koks de mogelijkheid hun gerechten van extra glans en smaak te voorzien.De organisatie van de trofeeën ligt in handen van het Kokskwartet, de VHVG vereniging voor Food&Hospitality Management en wordt mede mogelijk gemaakt door Deli XL.In de wedstrijd waren verschillende categorieën. In de categorie Food&Beverage wint van Oordt PortionPack met de inzending 'zout met een verlaagd natriumgehalte'. Bij die inzending is de helft van het zout vervangen door andere mineralen.In de categorie hardware wint Coffee & Meals on Wheels van Nescafé en Sortrans. Ze presenteren samen een wagen waarmee broodmaaltijden en warme dranken tegelijk aangeboden kunnen worden, aan het bed of ergens anders. De jury noemt het een 'duidelijke meerwaarde'. 'Nette uitstraling, efficiënt, gastvrij en eigen keuzevrijheid.'In de categorie Concept&Management is het multicenti buffet van Zwanenburg uitgeroepen tot winnaar. Het is een modulair opbouwsysteem dat binnen alle ruimte past. In totaal waren er 28 verschillende inzendingen. donderdag 16 september 2010, Inga Grievink '
meer info


HBO-studenten laten kantine vaak links liggen'

Binnen het HBO maken studenten maar beperkt gebruik van cateringvoorzieningen. Zij beoordelen de prijsstelling als negatief en de medewerkers als positief. Enkele conclusies uit een exclusief onderzoek voor Misset Catering. Dat werd uitgevoerd door bureau Sense FM. Het geldt als deel II in een totaalonderzoek naar onderwijscatering. Eerder al bracht Misset Catering de resultaten uit deel I, catering op Universiteiten. Het tweede onderzoek is gehouden onder HBO's. Daaruit blijkt dus dat studenten niet vaak gebruik maken van het aanbod van eten en drinken in de kantine. Sense FM noteerde verder dat cateraars in toenemende mate voldoen aan de verwachtingen van opdrachtgevers, maar dat de tevredenheid onder studenten afneemt. En dat zowel de opdrachtgever (lees: de onderwijsinstelling) als de student meer ondernemerschap verlangt van de cateraar.In de nieuwe Misset Catering (verschijnt vrijdag 24 september) wordt het onderzoek uitgebreid belicht.Meer schoolcatering: Albert Heijn introduceert 'gezonde pauzehap' Leveranciers blij met 'gratis schoolfruit' Gesubsidieerd fruit laat op zich wachten Micaffè opent derde zaak Groot contract onderwijscatering Eurest donderdag 16 september 2010, Hans Schmeinck '
meer info


Mobiele frituur traiteur op uw feest

Mobiele frituur traiteur op uw feest

Voor al uw feestjes, communie, bayborrel,doopfeest, eetfestijn, bedrijfsfeest,..... Van frietjes met frikandel, brochet, stoverij tot bbq, koude buffetten, aperitiefhapjes. ALS APERITIEF: frituurhapjes, lepelhapjes, glaasjes,... ALS HOOFDGERECHT: frietjes van de frituur, bbq, warme en koude buffetten ALS DESSERT: taarten, dessertbuffets Alles word in ons eigen atelier vers bereid wij maken voor u graag een offerte op uw maat!! Voor info of boekingen 0475 73 02 73 familyfoods bvba

 

Frituur - traiteur - catering

meer info


woensdag 15 september 2010

Kontoyiannis House (Cyprus, Oost Cyprus)

Kontoyiannis House (Cyprus, Oost Cyprus) Land: CyprusStreek: Oost CyprusHuurprijs: 336 € tot 420 € per weekRustig vakantiehuis gelegen in het dorpje Kalavasos, centraal gelegen op het eiland, geschikt voor self-catering gezinsvakantie.Kalavasos is een mooi dorpje, de inwoners zijn zeer gastvrij. Het Kontoyiannis huis is een groot familiehuis met een ingesloten binnenplaats. Het kan afzonderlijk gehuurd worden als 4 grote appartementen of in zijn geheel als villa.Het is een familiehuis dat in 1840 werd gebouwd en gerenoveerd werd in de jaren 90. Het huis is opgetrokken rond het binnenplein en heeft 4 ruime appartementen. Het is een huis met veel karakter waar u zich ten volle kan ontspannen. Vele gasten komen opnieuw, anderen huren het als 1 geheel voor familievakanties.Kalavasos is een uitstekende uitvalsbasis om het eiland te verkennen. Centraal gelegen t.o.v. van de rest van Cyprus. Op 5 min rijden van de zee, van het Governors strand en van het vissersdorpje Zigi. Veel restaurants aanwezig. Het huis is gelegen op 20 min van Limassol, op 25 minuten van de luchthaven van Larnaca, 30 min van Nicosia en 1 uur van Paphos. Hier kan u druiven plukken vanop uw balkon en van het fruit van onze boomgaard proeven. Geschikt voor zowel zomer- als wintervakanties. Airco en centrale verwarming.Vallei van Kalavasos dam. Er zijn veel boomgaarden in de omgeving met appelsienen en olijven maar ook met andere fruitsoorten. U bent van harte welkom in de winter, tijdens de olijvenoogst, zo kan u zien hoe olijfolie wordt gemaakt. Bij ons kan u ook zien hoe de traditionele haloumi kaas wordt gemaakt.Wanneer u wil gaan zwemmen is het Governors strand vlakbij, ideaal voor gezinnen omwille van zijn mooie stranden en aanwezige restaurantjes.De inwoners van Kalavasos zijn zeer vriendelijk en er zijn heel wat leuke cafeetjes op het dorpsplein waar de inwoners 's avonds samenzitten. Er zijn eveneens een aantal goede restaurants in het dorp met typische streekgerechten. Archeologische sites vlakbij in Kalavasos en de oude Neolithische site van Chirokitea ligt op 5min met de wagen. Het vissersdorpje Zigi is eveneens vlakbij met veel visrestaurants en een mooie pier om 's avonds te wandelen. Wilt u 's avonds uitgaan, dan moet u naar Limassol op 20 min rijden of naar Larnaca en Nicosia op 30 min rijden.Meer foto's, info en prijzen op onze website.Website: www.home-xp.com/kontoyiannis
meer info


Mobiele frituur traiteur op uw feest

Mobiele frituur traiteur op uw feest

Voor al uw feestjes, communie, bayborrel,doopfeest, eetfestijn, bedrijfsfeest,..... Van frietjes met frikandel, brochet, stoverij tot bbq, koude buffetten, aperitiefhapjes. ALS APERITIEF: frituurhapjes, lepelhapjes, glaasjes,... ALS HOOFDGERECHT: frietjes van de frituur, bbq, warme en koude buffetten ALS DESSERT: taarten, dessertbuffets Alles word in ons eigen atelier vers bereid wij maken voor u graag een offerte op uw maat!! Voor info of boekingen 0475 73 02 73 familyfoods bvba

 

Frituur - traiteur - catering

meer info


Bonheur catert in tijdelijk restaurant A58'

Bonheur Catering en projectontwikkelaar HVBM hebben de bovenste verdiepingen van het 70 meter hoge EnTrada gebouw aan de A58 omgetoverd tot tijdelijk restaurant. De partners willen zich focussen op de zakelijke markt die in een unieke, inspirerende omgeving een meeting wil organiseren. Bonheur zorgt voor de catering, van ontvangst met een welkomstdrankje, tot presentatie opstelling en afsluitende borrel.Naast presentaties willen de partners ook mogelijkheid bieden voor vergaderingen, eindejaarsbijeenkomsten, diners, lunches, recepties en congressen. Het gebouw heeft ook een panoramadak waar bij mooi weer gebruikt van gemaakt kan worden.De kans op mooi weer is echter niet groot. Het restaurant is open van 15 november tot 15 januari 2011. Bonheur had al eerder tijdelijke en succesvolle restaurants in Westpoint en De Stadsheer. dinsdag 14 september 2010, Inga Grievink '
meer info


Lof catering stapt op met bonje'

De Amsterdamse Academische Club (AAC) en cateraar Lof zijn voortijdig uit elkaar gegaan. Het boterde al tijden niet, maar toen de AAC niet kon garanderen dat het tweejarig contract dat op 1 januari 2011 afloopt zou worden verlengd, stopte Lof ermee. Lof-directeur Frank Kila: 'De contracten met mijn personeel zouden aflopen. Die ga ik niet verlengen als ik niet zeker weet de catering na één januari voort te kunnen zetten.'Tussen het bestuur van de AAC en de cateraar boterde het al tijden niet. Kila: 'Het is nogal een dwars bestuur, de communicatie verliep slecht, we hebben eens een dispuutje gehad over een energierekening en winst kun je er niet maken. Dat was misschien wel gelukt als we de lijst met AAC-leden van het bestuur hadden gekregen, zodat we mailings hadden kunnen sturen. Maar die kregen we niet.''Dat klopt', is de reactie van AAC-bestuursvoorzitter Meindert Fennema. 'De ledenlijst stellen wij niet aan derder ter beschikking. Maar als Kila de informatie voor een mailing had verstrekt aan de afdeling relatiebeheer, dan had die afdeling de mailing kunnen versturen. Maar wij hebben nooit iets van Kila gehoord.'Ook Fennema erkent dat de relatie niet optimaal was. 'Het ongenoegen liep al langer. Men was vaak niet bereikbaar, de clubmanager stal, we kregen geen overzichten van de omzet, men ging slordig om met reserveringen en kok Frank Rats kreeg heel weinig ondersteuning van Lof.'Omdat Lof met de catering is gestopt voor het einde van het contract, krijgen alle cateraars de kans om de opdracht binnen te halen. Tot die tijd neemt cateraar Sorbon van de UvA de honneurs waar. dinsdag 14 september 2010, Inga Grievink '
meer info


Meer water en soep op kantoor'

Bedrijven bestellen steeds meer flessen water voor hun werknemers. Dat constateert kantoorinoopcombinatie Quantore, die jaarlijks voor haar 535 leden voor ruim 150 miljoen euro aan kantoorbenodigdheden inkoopt. Volgens het bedrijf neemt zowel het gebruik van kleine flesjes water als watercontainers voor de watercoolers toe. Dit jaar stegen die beide producten tien procent in afzet. 'En dat heeft niets te maken met het warme weer van de afgelopen maanden', zegt Wilbert Hofmeester, marketingmanager van Quantore tegen factomagazine.nl.'Ook in de wintermaanden zagen we een toename in de bestellingen. Op steeds meer kantoren zie je mensen met een flesje water rondlopen. De airco loeit de hele dag en het gevaar van uitdroging ligt op de loer.'Maar naast gevaar voor uitdroging, heeft de toenemende afzet aan water volgens het bedrijf ook te maken met bewust leven. 'Dat is geen trend meer, maar een way of life. Ook op kantoor. De hele dag koffie drinken is gewoon niet meer in style.'Om hun dorst te lessen, drinken werknemers behalve koffie en thee ook graag soep tussendoor. Ten opzichte van 2009 is ook hier een stijging waarneembaar. 'Vooral de Cup-a-soup specials zijn heel populair. Dit product is vorig jaar succesvol geïntroduceerd en stijgt ook dit jaar vijftien procent in omzet', zegt Hofmeester. dinsdag 14 september 2010, Factomagazine.nl, Inga Grievink '
meer info


Europeanen kiezen ongezond boven gezond'

Mensen willen graag gezond eten, maar slagen daar vaak niet in. Europeanen vallen op omdat zij vaker een ongezond tussendoortje verkiezen boven een gezonde. Dat blijkt uit een enquête van onderzoeksbureau Nielsen. Het onderzoek werd wereldwijd uitgevoerd onder 27.000 respondenten. Opmerkelijk is dat Europeanen het vaakst een ongezond product verkiezen boven een gezond product en dat we minder vaak biologische producten kopen.In vergelijking met de andere wereldregio's vinden Europeanen het belangrijk om producten uit de regio te eten. Het liefst moeten die producten ook duurzaam verpakt zijn, zodat ze het milieu niet teveel belasten. Ook vinden we het belangrijk dat producten niet op dieren zijn getest. Hoewel iedereen zegt graag gezond te willen eten, zijn er obstakels die ons verhinderen om dat te doen. Uit het onderzoek blijkt dat financiële zorgen een belangrijk obstakel is, maar het grootste probleem noemen mensen 'tijd'. 35 procent van de ondervraagden is het eens met de stelling 'ik eet niet altijd gezond omdat ik de tijd er niet voor heb'. Andere obstakels die mensen verhinderen om gezond te eten noemen de ondervraagden de beperkte beschikbaarheid, verwarring over wat wel en niet gezond is, de smaak van de producten en de behoefte om zichzelf te verwennen. dinsdag 14 september 2010, Inga Grievink '
meer info


La Place verkocht aan Sun European'

De verkoop van het succesvolle horecaconcept La Place is rond. Maxeda Retail Group B.V. heeft overeenstemming bereikt over de verkoop van V&D en La Place aan Sun European Partners, LLP ('Sun European'). Maxeda Retail Group B.V. maakt bekend dat er overeenstemming is bereikt over de voorgenomen verkoop van V&D en La Place aan Sun European Partners, LLP ('Sun European'). Na het uitvoerig bestuderen van alle strategische opties is het management van zowel Maxeda als V&D/La Place ervan overtuigd dat Sun European de beste mogelijkheden biedt voor het voortzetten van de succesvolle groeistrategie van V&D en La Place, zo laat Maxeda weten in een persverklaring.Al geruime tijd ging het gerucht dat La Place in andere handen zou komen. De afgelopen weken werden die geluiden steeds luider vanwege concrete biedingen.Mark McKeon, ceo V&D/La Place over de verkoop: 'Ik ben heel trots op V&D en La Place en al onze medewerkers. La Place zal haar sterke positie verder kunnen uitbreiden. Ik zie voor V&D en La Place een veelbelovende toekomst tegemoet, met Sun European als partner bij het realiseren van onze ambitieuze groeiplannen'.Voor Sun European betreft het een zeer belangrijke acquisitie, zo laat topman Paul Daccus weten. 'V&D en La Place vertegenwoordigen in combinatie met onze ervaring in de retail- en foodsector een belangrijke kans voor duurzame groei'Sun European is de Europese adviseur van Sun Capital Partners, Inc., een Amerikaanse investeringsmaatschappij die zich richt op leveraged buy outs, investeringen door middel van eigen vermogen, vreemd vermogen en andere investeringen in marktleidende ondernemingen. Sun Capital is eigenaar van onder andere Neckermann.de, Shopko, Goprdman's en restaurnats als Garden Fresh en Boston Markets.De transactie zal voor advies voorgelegd worden aan de ondernemingsraden en worden besproken met de vakbonden. Tevens is goedkeuring van de betreffende mededingingsautoriteiten benodigd. Naar verwachting wordt de transactie in november afgerond.Lees ook:» Wie is de nieuwe eigenaar van La Place? Een portret. dinsdag 14 september 2010, Richard Kok '
meer info


Anuga verbreedt beurs met foodservice'

's Werelds grootste levensmiddelenbeurs in Keulen verbreedt haar opzet door ook aandacht te geven aan foodservice. Dit gebeurt tijdens de beurseditie van 2011. Het is de eerste keer dat Anuga aandacht besteedt aan foodservice. Anuga beurs van 2010 persconferentie Anuga Foodservice wil de ontwikkelingen laten zien van deze branche die bezig is met een wereldwijde opmars. De consument eet en drinkt steeds vaker onderweg en wil ook in tankstations, school- en bedrijfskantines van topproducten kunnen genieten.Het bekende Anuga-concept '10 vakbeurzen samen onder één dak', blijft behouden. Voor 2011 wordt het echter uitgebreid met de vakbeurs Anuga CateringTech, die een belangrijk onderdeel is van Anuga Foodservice 2011. Tijdens de beurs zijn er presentaties en seminars die de foodservice branche behandelen. De beurs van 2011 vindt plaats van zaterdag 8 tot vrijdag 14 oktober 2011 in Keulen. dinsdag 14 september 2010, Levensmiddelenkrant, Inga Grievink '
meer info


Vliegtuigmaaltijden worden halal'

's Werelds grootste onafhankelijke cateraar van vliegtuigmaaltijden wil de meeste van haar gerechten halal maken. Het gaat om cateraar GateGourmet die onder meer Cathay Pacific en British Airways van maaltijden voorziet. Het bedrijf zegt dat het de productie wil standaardiseren om ervoor te zorgen dat de meeste maaltijden voldoen aan de strenge islamitische regels, aldus breakingtravelnews.com. De beslissing zou ingegeven zijn door het streven naar lagere productiekosten en niet door religieuze motieven. Guy Dubois van de in Zwitserland gevestigde Gatgroup: 'Als ik alle maaltijden volgens de halalnorm maak, dan vereenvoudigt dat het productieproces en drukt het de kosten. De plannen hebben geen religieuze gronden.'De meeste luchtvaartmaatschappijen bieden momenteel halal gerechten aan, maar ze zijn duurder om te leveren, op te slaan en te vervoeren als ze willen voldoen aan de islamitische spijswetten.Het initiatief volgt op de forse groei van vliegtuigmaatschappijen uit het Midden-Oosten zoals Etihad Airlines en Emiraat Airlines. Zij eisen dat alle maaltijden halal zijn. dinsdag 14 september 2010, AD, Inga Grievink '
meer info


FNV redelijk optimistisch over verkoop La Place'

FNV Bondgenoten is 'redelijk optimistisch' over de verkoop van warenhuis V&D inclusief restaurantketen La Place aan investeringsbedrijf Sun European. Dat zegt vakbondsbestuurder Henk van der Ploeg dinsdag. 'Er komt nu een club met geld binnen, en dat is goed want V&D heeft investeringen nodig. Sun wil investeren en ziet het businessplan van V&D zitten', zo merkte Van der Ploeg op.Op korte- tot middellange termijn ontstaan daardoor meer zekerheden over behoud van werkgelegenheid, aldus de bestuurder, die op het vlak van banen spreekt van 'gematigd optimisme''. Van der Ploeg stelde wel dat Sun een partij is die 'koopt om winst te maken', en het onduidelijk is wat de stappen van de investeerder zullen zijn mocht dat op langere termijn niet lukken.FNV Bondgenoten, dat nog geen contact heeft gehad met Sun, wil ,,snel rond de tafel''. De vakbond uitte onlangs nog zorgen over de toekomst van het warenhuis, toen bekend werd dat V&D voor oktober verkocht zou worden. De kopende partij was toen nog niet bekend.Lees ook:» Wie is de nieuwe eigenaar van La Place? Een portret. dinsdag 14 september 2010, Richard Kok '
meer info


Topman: La Place blijft aan V&D verbonden'

Restaurantketen La Place zal de komende jaren aan warenhuisketen V&D verbonden blijven. Dat zei V&D-topman Mark McKeon dinsdag in een interview met het ANP. Op de vraag of er in het overnamecontract met investeerder Sun European Partners afspraken zijn gemaakt om de twee ketens met elkaar verbonden te houden zei de topman: 'Sun is absoluut toegewijd om minimaal drie jaar de twee ketens bij elkaar te houden.'Dinsdag werd bekendgemaakt dat investeerder Sun European de nieuwe eigenaar wordt van V&D inclusief La Place. McKeon wilde geen overnameprijs, noch een schatting van de waarde van V&D geven. 'Dat is zo afgesproken tussen de partijen.'Lees ook:» Wie is de nieuwe eigenaar van La Place? Een portret. dinsdag 14 september 2010, Richard Kok '
meer info


dinsdag 14 september 2010

Bonheur catert in tijdelijk restaurant A58'

Bonheur Catering en projectontwikkelaar HVBM hebben de bovenste verdiepingen van het 70 meter hoge EnTrada gebouw aan de A58 omgetoverd tot tijdelijk restaurant. De partners willen zich focussen op de zakelijke markt die in een unieke, inspirerende omgeving een meeting wil organiseren. Bonheur zorgt voor de catering, van ontvangst met een welkomstdrankje, tot presentatie opstelling en afsluitende borrel.Naast presentaties willen de partners ook mogelijkheid bieden voor vergaderingen, eindejaarsbijeenkomsten, diners, lunches, recepties en congressen. Het gebouw heeft ook een panoramadak waar bij mooi weer gebruikt van gemaakt kan worden.De kans op mooi weer is echter niet groot. Het restaurant is open van 15 november tot 15 januari 2011. Bonheur had al eerder tijdelijke en succesvolle restaurants in Westpoint en De Stadsheer. dinsdag 14 september 2010, Inga Grievink '
meer info


Lof catering stapt op met bonje'

De Amsterdamse Academische Club (AAC) en cateraar Lof zijn voortijdig uit elkaar gegaan. Het boterde al tijden niet, maar toen de AAC niet kon garanderen dat het tweejarig contract dat op 1 januari 2011 afloopt zou worden verlengd, stopte Lof ermee. Lof-directeur Frank Kila: 'De contracten met mijn personeel zouden aflopen. Die ga ik niet verlengen als ik niet zeker weet de catering na één januari voort te kunnen zetten.'Tussen het bestuur van de AAC en de cateraar boterde het al tijden niet. Kila: 'Het is nogal een dwars bestuur, de communicatie verliep slecht, we hebben eens een dispuutje gehad over een energierekening en winst kun je er niet maken. Dat was misschien wel gelukt als we de lijst met AAC-leden van het bestuur hadden gekregen, zodat we mailings hadden kunnen sturen. Maar die kregen we niet.''Dat klopt', is de reactie van AAC-bestuursvoorzitter Meindert Fennema. 'De ledenlijst stellen wij niet aan derder ter beschikking. Maar als Kila de informatie voor een mailing had verstrekt aan de afdeling relatiebeheer, dan had die afdeling de mailing kunnen versturen. Maar wij hebben nooit iets van Kila gehoord.'Ook Fennema erkent dat de relatie niet optimaal was. 'Het ongenoegen liep al langer. Men was vaak niet bereikbaar, de clubmanager stal, we kregen geen overzichten van de omzet, men ging slordig om met reserveringen en kok Frank Rats kreeg heel weinig ondersteuning van Lof.'Omdat Lof met de catering is gestopt voor het einde van het contract, krijgen alle cateraars de kans om de opdracht binnen te halen. Tot die tijd neemt cateraar Sorbon van de UvA de honneurs waar. dinsdag 14 september 2010, Inga Grievink '
meer info


Meer water en soep op kantoor'

Bedrijven bestellen steeds meer flessen water voor hun werknemers. Dat constateert kantoorinoopcombinatie Quantore, die jaarlijks voor haar 535 leden voor ruim 150 miljoen euro aan kantoorbenodigdheden inkoopt. Volgens het bedrijf neemt zowel het gebruik van kleine flesjes water als watercontainers voor de watercoolers toe. Dit jaar stegen die beide producten tien procent in afzet. 'En dat heeft niets te maken met het warme weer van de afgelopen maanden', zegt Wilbert Hofmeester, marketingmanager van Quantore tegen factomagazine.nl.'Ook in de wintermaanden zagen we een toename in de bestellingen. Op steeds meer kantoren zie je mensen met een flesje water rondlopen. De airco loeit de hele dag en het gevaar van uitdroging ligt op de loer.'Maar naast gevaar voor uitdroging, heeft de toenemende afzet aan water volgens het bedrijf ook te maken met bewust leven. 'Dat is geen trend meer, maar een way of life. Ook op kantoor. De hele dag koffie drinken is gewoon niet meer in style.'Om hun dorst te lessen, drinken werknemers behalve koffie en thee ook graag soep tussendoor. Ten opzichte van 2009 is ook hier een stijging waarneembaar. 'Vooral de Cup-a-soup specials zijn heel populair. Dit product is vorig jaar succesvol geïntroduceerd en stijgt ook dit jaar vijftien procent in omzet', zegt Hofmeester. dinsdag 14 september 2010, Factomagazine.nl, Inga Grievink '
meer info


Europeanen kiezen ongezond boven gezond'

Mensen willen graag gezond eten, maar slagen daar vaak niet in. Europeanen vallen op omdat zij vaker een ongezond tussendoortje verkiezen boven een gezonde. Dat blijkt uit een enquête van onderzoeksbureau Nielsen. Het onderzoek werd wereldwijd uitgevoerd onder 27.000 respondenten. Opmerkelijk is dat Europeanen het vaakst een ongezond product verkiezen boven een gezond product en dat we minder vaak biologische producten kopen.In vergelijking met de andere wereldregio's vinden Europeanen het belangrijk om producten uit de regio te eten. Het liefst moeten die producten ook duurzaam verpakt zijn, zodat ze het milieu niet teveel belasten. Ook vinden we het belangrijk dat producten niet op dieren zijn getest. Hoewel iedereen zegt graag gezond te willen eten, zijn er obstakels die ons verhinderen om dat te doen. Uit het onderzoek blijkt dat financiële zorgen een belangrijk obstakel is, maar het grootste probleem noemen mensen 'tijd'. 35 procent van de ondervraagden is het eens met de stelling 'ik eet niet altijd gezond omdat ik de tijd er niet voor heb'. Andere obstakels die mensen verhinderen om gezond te eten noemen de ondervraagden de beperkte beschikbaarheid, verwarring over wat wel en niet gezond is, de smaak van de producten en de behoefte om zichzelf te verwennen. dinsdag 14 september 2010, Inga Grievink '
meer info


La Place verkocht aan Sun European'

De verkoop van het succesvolle horecaconcept La Place is rond. Maxeda Retail Group B.V. heeft overeenstemming bereikt over de verkoop van V&D en La Place aan Sun European Partners, LLP ('Sun European'). Maxeda Retail Group B.V. maakt bekend dat er overeenstemming is bereikt over de voorgenomen verkoop van V&D en La Place aan Sun European Partners, LLP ('Sun European'). Na het uitvoerig bestuderen van alle strategische opties is het management van zowel Maxeda als V&D/La Place ervan overtuigd dat Sun European de beste mogelijkheden biedt voor het voortzetten van de succesvolle groeistrategie van V&D en La Place, zo laat Maxeda weten in een persverklaring.Al geruime tijd ging het gerucht dat La Place in andere handen zou komen. De afgelopen weken werden die geluiden steeds luider vanwege concrete biedingen.Mark McKeon, ceo V&D/La Place over de verkoop: 'Ik ben heel trots op V&D en La Place en al onze medewerkers. La Place zal haar sterke positie verder kunnen uitbreiden. Ik zie voor V&D en La Place een veelbelovende toekomst tegemoet, met Sun European als partner bij het realiseren van onze ambitieuze groeiplannen'.Voor Sun European betreft het een zeer belangrijke acquisitie, zo laat topman Paul Daccus weten. 'V&D en La Place vertegenwoordigen in combinatie met onze ervaring in de retail- en foodsector een belangrijke kans voor duurzame groei'Sun European is de Europese adviseur van Sun Capital Partners, Inc., een Amerikaanse investeringsmaatschappij die zich richt op leveraged buy outs, investeringen door middel van eigen vermogen, vreemd vermogen en andere investeringen in marktleidende ondernemingen. Sun Capital is eigenaar van onder andere Neckermann.de, Shopko, Goprdman's en restaurnats als Garden Fresh en Boston Markets.De transactie zal voor advies voorgelegd worden aan de ondernemingsraden en worden besproken met de vakbonden. Tevens is goedkeuring van de betreffende mededingingsautoriteiten benodigd. Naar verwachting wordt de transactie in november afgerond.Lees ook:» Wie is de nieuwe eigenaar van La Place? Een portret. dinsdag 14 september 2010, Richard Kok '
meer info


Anuga verbreedt beurs met foodservice'

's Werelds grootste levensmiddelenbeurs in Keulen verbreedt haar opzet door ook aandacht te geven aan foodservice. Dit gebeurt tijdens de beurseditie van 2011. Het is de eerste keer dat Anuga aandacht besteedt aan foodservice. Anuga beurs van 2010 persconferentie Anuga Foodservice wil de ontwikkelingen laten zien van deze branche die bezig is met een wereldwijde opmars. De consument eet en drinkt steeds vaker onderweg en wil ook in tankstations, school- en bedrijfskantines van topproducten kunnen genieten.Het bekende Anuga-concept '10 vakbeurzen samen onder één dak', blijft behouden. Voor 2011 wordt het echter uitgebreid met de vakbeurs Anuga CateringTech, die een belangrijk onderdeel is van Anuga Foodservice 2011. Tijdens de beurs zijn er presentaties en seminars die de foodservice branche behandelen. De beurs van 2011 vindt plaats van zaterdag 8 tot vrijdag 14 oktober 2011 in Keulen. dinsdag 14 september 2010, Levensmiddelenkrant, Inga Grievink '
meer info


Vliegtuigmaaltijden worden halal'

's Werelds grootste onafhankelijke cateraar van vliegtuigmaaltijden wil de meeste van haar gerechten halal maken. Het gaat om cateraar GateGourmet die onder meer Cathay Pacific en British Airways van maaltijden voorziet. Het bedrijf zegt dat het de productie wil standaardiseren om ervoor te zorgen dat de meeste maaltijden voldoen aan de strenge islamitische regels, aldus breakingtravelnews.com. De beslissing zou ingegeven zijn door het streven naar lagere productiekosten en niet door religieuze motieven. Guy Dubois van de in Zwitserland gevestigde Gatgroup: 'Als ik alle maaltijden volgens de halalnorm maak, dan vereenvoudigt dat het productieproces en drukt het de kosten. De plannen hebben geen religieuze gronden.'De meeste luchtvaartmaatschappijen bieden momenteel halal gerechten aan, maar ze zijn duurder om te leveren, op te slaan en te vervoeren als ze willen voldoen aan de islamitische spijswetten.Het initiatief volgt op de forse groei van vliegtuigmaatschappijen uit het Midden-Oosten zoals Etihad Airlines en Emiraat Airlines. Zij eisen dat alle maaltijden halal zijn. dinsdag 14 september 2010, AD, Inga Grievink '
meer info


FNV redelijk optimistisch over verkoop La Place'

FNV Bondgenoten is 'redelijk optimistisch' over de verkoop van warenhuis V&D inclusief restaurantketen La Place aan investeringsbedrijf Sun European. Dat zegt vakbondsbestuurder Henk van der Ploeg dinsdag. 'Er komt nu een club met geld binnen, en dat is goed want V&D heeft investeringen nodig. Sun wil investeren en ziet het businessplan van V&D zitten', zo merkte Van der Ploeg op.Op korte- tot middellange termijn ontstaan daardoor meer zekerheden over behoud van werkgelegenheid, aldus de bestuurder, die op het vlak van banen spreekt van 'gematigd optimisme''. Van der Ploeg stelde wel dat Sun een partij is die 'koopt om winst te maken', en het onduidelijk is wat de stappen van de investeerder zullen zijn mocht dat op langere termijn niet lukken.FNV Bondgenoten, dat nog geen contact heeft gehad met Sun, wil ,,snel rond de tafel''. De vakbond uitte onlangs nog zorgen over de toekomst van het warenhuis, toen bekend werd dat V&D voor oktober verkocht zou worden. De kopende partij was toen nog niet bekend.Lees ook:» Wie is de nieuwe eigenaar van La Place? Een portret. dinsdag 14 september 2010, Richard Kok '
meer info


Topman: La Place blijft aan V&D verbonden'

Restaurantketen La Place zal de komende jaren aan warenhuisketen V&D verbonden blijven. Dat zei V&D-topman Mark McKeon dinsdag in een interview met het ANP. Op de vraag of er in het overnamecontract met investeerder Sun European Partners afspraken zijn gemaakt om de twee ketens met elkaar verbonden te houden zei de topman: 'Sun is absoluut toegewijd om minimaal drie jaar de twee ketens bij elkaar te houden.'Dinsdag werd bekendgemaakt dat investeerder Sun European de nieuwe eigenaar wordt van V&D inclusief La Place. McKeon wilde geen overnameprijs, noch een schatting van de waarde van V&D geven. 'Dat is zo afgesproken tussen de partijen.'Lees ook:» Wie is de nieuwe eigenaar van La Place? Een portret. dinsdag 14 september 2010, Richard Kok '
meer info


maandag 13 september 2010

Barbati View Apartments (Griekenland, Corfu)

Barbati View Apartments (Griekenland, Corfu) Land: GriekenlandStreek: CorfuHuurprijs: 525 € tot 805 € per weekDe Barbati View appartementen bestaan uit 2 huizen, opgetrokken in typische Corfu-stijl. De ruime studio's en appartementen zijn smaakvol ingericht en volledig uitgerust. Wij bieden 4 accommodatietypes:- standaard studio voor 2 personen, living/slaapkamer met keuken en badkamer- superior studio voor 2-3 personen, ruime living/slaapkamer met extra sofa/bed, met gedeeltelijk afzonderlijke keuken, badkamer- 1-slaapkamer appartement voor 2-4 personen, 1 slaapkamer, living met 2 extra sofa's/bedden, met gedeeltelijk afzonderlijke keuken, badkamer- 2-slaapkamer appartement voor 4-5 personen, 2 slaapkamers, living met extra sofa/bed en keuken, 2 badkamersAlle appartementen zijn self-catering en hebben een balkon met zeezicht, satelliet-TV, kluis, airco en haardroger. De keukens zijn voorzien van ijskast, 2 kookplaten met oven, dampkap, microgolfoven, koffiezet, waterkoker en broodrooster.Schoonmaak en nieuwe handdoeken: 2 maal per week, verversen van de lakens: 1 maal per week.Het zwembad met apart kinderbad is voorzien van gratis ligbedden en parasols zodat u eindeloos kan relaxen in de zon.Meer foto's, info en prijzen op onze website.Website: www.home-xp.com/barbati-view-apartments
meer info


Mobiele frituur traiteur op uw feest

Mobiele frituur traiteur op uw feest

Voor al uw feestjes, communie, bayborrel,doopfeest, eetfestijn, bedrijfsfeest,..... Van frietjes met frikandel, brochet, stoverij tot bbq, koude buffetten, aperitiefhapjes. ALS APERITIEF: frituurhapjes, lepelhapjes, glaasjes,... ALS HOOFDGERECHT: frietjes van de frituur, bbq, warme en koude buffetten ALS DESSERT: taarten, dessertbuffets Alles word in ons eigen atelier vers bereid wij maken voor u graag een offerte op uw maat!! Voor info of boekingen 0475 73 02 73 familyfoods bvba

 

Frituur - traiteur - catering

meer info


Mooie Nieuwe nooit gedragen jas van Hell Bunny met kap / capuchonMaat mediumZie foto'sBlack and pink dogtooth printZip fastening frontFaux fur trimZipped pocketsBuckle strap detailDetachable Hell Bunny head

 

BRAND NEW ITEM WITH TAGS!

NEW Hell Bunny Jacket DOGTOOTH COAT black/pink M

 

Hell Bunny was born out of a need for a new look in the punk and streetwear scene. As the popularity for unusual and retro fashion grows, Hell Bunny continues to evolve into a major force in streetwear. Hell Bunny clothing is sexy, quirky, catering for those who look for a unique edge in their image.

 

Hell Bunny - Dogtooth Coat

Black and pink dogtooth printZip fastening frontFaux fur trimZipped pocketsBuckle strap detailDetachable Hell Bunny headSizeM Hooded / capuchon Awesome winter garment!

 

meer info