zondag 31 juli 2011

Slager en traiteurVerzorging van al uw feestenVerhuur van alle feestmateriaalVersnijdingen van varkens en runderenVerkoop van alle vlees en vleeswaren1/2 varken aan 2,75 euro/ kg versneden1/16, 1/8, 1/4 en 1/2 dikbil aan 6,75 euro versnedenAlle vlees kan ook per kg aangekocht wordenKoude en warme bufettenBBQ en wokdinersRecepties, babyborrels enz.............................Catering GeertGaarveldstraat 1123500 Hasselt (Runkst)0477/69.79.76 Privé:Boschelstraat 533724 Kortessem012/21.02.21
meer info


Slager en traiteurVerzorging van al uw feestenVerhuur van alle feestmateriaalVersnijdingen van varkens en runderenVerkoop van alle vlees en vleeswaren1/2 varken aan 2,75 euro/ kg versneden1/16, 1/8, 1/4 en 1/2 dikbil aan 6,75 euro versnedenAlle vlees kan ook per kg aangekocht wordenKoude en warme bufettenBBQ en wokdinersRecepties, babyborrels enz.............................Catering GeertGaarveldstraat 1123500 Hasselt (Runkst)0477/69.79.76 Privé:Boschelstraat 533724 Kortessem012/21.02.21
meer info


zaterdag 30 juli 2011

Vakantie Zuid-Frankrijk LAST MINUTE

Vakantie Zuid-Frankrijk LAST MINUTE Kom bij Mi-René een heerlijke vakantie doorbrengen en hier genieten van zon, rust, schitterende natuur, historische monumenten, culinaire verwenning in authentieke B & B.Vlakbij Mirepoix, nabij Carcassonne (50km) en de Pyreneeën (40km), niet ver van Montségur, Puivert, Foix, Toulouse, Andorra ..... Je gaat voor boeiende ontdekkingen of je verkiest de zalige rust ter plekke.Alles kan, niets moet.Je logeert in charmante gastenkamers of je huurt de aanpalende self-catering studio (max. 5 personen): aan jou de keuze.We hebben nog enkele periodes vrij deze zomer in onze gastenkamers op basis van B&B, mogelijkheid voor table d'hote.Je vindt ons in een vakkundig gerestaureerd historisch gebouw, voorzien van alle moderne comfort.Zie onze website voor meer info en beschikbaarheidwww.sibra-bb.com of bel ons op0475 593462
meer info


Gratis springkasteel

Gratis springkasteel GRATIS SPRINGKASTEEL BIJ FEESTEN EN CATERING AAN HUISOOK AFZONDERLIJK TE HUUR MOGELIJKGROOT RIDDERKASTEEL 5M OP 6M 100¤ VOOR 1 DAG / 2 DAGEN 150¤KLEIN SPRINGKASTEEL 3,5M OP 3,5M 70¤ / 2 DAGEN 100¤VOOR MEER INLICHTINGEN BEL GERUST OF MAIL
meer info


vrijdag 29 juli 2011

Commercieel, Watermaal-Bosvoorde

Commercieel, Watermaal-Bosvoorde Watermaal Bosvoorde (Leopold WIENER plaats): Uitstekende winkelruimte op dit moment bediend restaurant (105m ²) kan eenvoudig 55 zitplaatsen binnen + mooi terras (27m ²). Ideaal gelegen in een woonwijk vol charme en gemakkelijke toegang. Vele mogelijkheden voor de exploitatie: tea room, restaurant dineren, diner, catering, winkel, professioneel, etc ... Grote kans om te grijpen, Uitstekende investering in het hart van de stad. Zoek uw woning gratis op www.myimmo.be en krijg een grote bestelwagen voor uw verhuizing! Voorwaarden op onze website.Makelaar/Agence Ref: 1101357ImmoVast Ref: MOGMU2813
meer info


Gratis springkasteel

Gratis springkasteel GRATIS SPRINGKASTEEL BIJ FEESTEN EN CATERING AAN HUISOOK AFZONDERLIJK TE HUUR MOGELIJKGROOT RIDDERKASTEEL 5M OP 6M 100¤ VOOR 1 DAG / 2 DAGEN 150¤KLEIN SPRINGKASTEEL 3,5M OP 3,5M 70¤ / 2 DAGEN 100¤VOOR MEER INLICHTINGEN BEL GERUST OF MAIL
meer info


donderdag 28 juli 2011

Villa Clarinda (Spanje, Costa Blanca)

Villa Clarinda (Spanje, Costa Blanca) Land: Spanje Streek: Costa Blanca Huurprijs: 450 € tot 900 € per week Vrijstaande private villa met zwembad, ultieme plek om tot rust te komen omwille van de mooie omgeving en het zicht op de Montgo berg. Gelegen op slechts 10 minuten rijden van de stranden en het nachtleven van Javea.Villa Clarinda is goed verzorgd, self-catering vakantieverblijf gelegen in een rustige omgeving met een mooie aangelegde tuin in verschillende niveau's. Het schaduwrijke terras met barbecue kijkt uit op het ingesloten zwembad (8x4). Voldoende ruimte rond het zwembad om te zonnebaden. Alles is aanwezig in de villa, eveneens inbegrepen zijn linnengoed, handdoeken, keukengerief en servies. Tuinmeubilair eveneens aanwezig.Kortom u vindt hier alles wat nodig is voor aan aangenaam, ontspannend verblijf.Voor golfers is de aanwezigheid van de Javea Golf Club (op 5 min. met de wagen) een bijkomende troef.Meer foto's, info en prijzen op onze website.Website: www.home-xp.com/villa-clarinda
meer info


Nike start met sportieve cateringconcepten'

In het kantoor van Nike Europe, Middle East and Africa in Hilversum zijn twee 'sportieve' cateringconcepten gelanceerd: Centercourt en sportcafé. Centercourt is een zelfbedieningsconcept afgestemd op de sportieve medewerker. Het fungeert als bedrijfsrestaurant ten behoeve van de lunch, met onder andere een pizzacorner en een rotisserie. Een deel van de uitgifte is de hele dag geopend. Medewerkers kunnen er terecht voor ontbijt, grab & go en diner.Daarnaast is een sportcafé ontwikkeld, waar de gast terechtkan voor á-la-cartegerechten en evenementen, zo meldt Vijverborgh, dat als conceptontwikkelaar betrokken was. Daarnaast was het bedrijf verantwoordelijk voor lay-out en techniek en ontwerp van de uitgifte. donderdag 28 juli 2011, Jaap de Graaf '
meer info


woensdag 27 juli 2011

Gratis springkasteel

Gratis springkasteel GRATIS SPRINGKASTEEL BIJ FEESTEN EN CATERING AAN HUISOOK AFZONDERLIJK TE HUUR MOGELIJKGROOT RIDDERKASTEEL 5M OP 6M 100¤ VOOR 1 DAG / 2 DAGEN 150¤KLEIN SPRINGKASTEEL 3,5M OP 3,5M 70¤ / 2 DAGEN 100¤VOOR MEER INLICHTINGEN BEL GERUST OF MAIL
meer info


Directeur Grand Catering naar Regardz'

Met ingang van 1 september verruilt Pieter Aalbers zijn functie als directeur van Grand Catering voor die van CEO van Regardz. Hij vervangt daar Job Heilijgers. Tot de taken van Aalbers behoort het verder vormgeven van de missie en visie van Regardz. Als CEO van Regardz zal Aalbers in eerste instantie veel aandacht besteden aan de verdere positionering en het uitrollen van innovatieve concepten. "Regardz heeft, net zoals vele andere bedrijven in de hospitality branche, te maken met de nodige uitdagingen. Het is fijn te beseffen dat de aandeelhouders en de Raad van Commissarissen mij, als jonge, ondernemende CEO, het volledige vertrouwen geven om samen met mijn team het prachtige Regardz verder te brengen", aldus Aalbers.Missie Regardz is met zestien locaties actief in de markt van hotels, vergader- en evenementenlocaties, voor zowel privé- als zakelijke doeleinden. Regardz beschouwt het als haar missie om samen met gasten te zorgen dat een bijeenkomst een hoogtepunt wordt. woensdag 27 juli 2011, Wally Cartigny '
meer info


Fifteen gaat samenwerken met partycateraar'

Fifteen is een samenwerking gestart met partycateraar A Matter of Taste. Voor het zusterrestaurant van Jamie Oliver's Fifteen in Londen komt daarmee de wens uit om op elke locatie in Nederland duurzaam te kunnen cateren. Lisette de Jong van A Matter of Taste: 'Overheid en grote bedrijven stellen steeds meer eisen aan hun evenementen als het om duurzaamheid gaat. In de samenwerking met Fifteen kunnen we aan die groeiende vraag voldoen. Daarnaast helpen we ook nog eens mee aan het bouwen van een nieuwe toekomst voor jongeren.' Sarah Moorman van Fifteen: 'We krijgen veel aanvragen voor cateren. Met de kennis en ervaring van A Matter of Taste kunnen we de vraag uit de markt eindelijk gaan beantwoorden.' Restaurant Fifteen leidt jongeren 'met een afstand tot de arbeidsmarkt' op voor banen in de horeca. Duurzaamheid speelt daarbij een belangrijke rol. Alle toegepaste ingrediënten zijn duurzaam geproduceerd. Twintig jaar geleden begon A Matter of Taste met de verzorging van luxe hapjes voor filmpremières. Inmiddels is de onderneming uitgegroeid tot een fullservice partycateraar, die de meest uiteenlopende evenementen organiseert voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers. woensdag 27 juli 2011, Jaap de Graaf '
meer info


dinsdag 26 juli 2011

Villa Clarinda (Spanje, Costa Blanca)

Villa Clarinda (Spanje, Costa Blanca) Land: Spanje Streek: Costa Blanca Huurprijs: 450 € tot 900 € per week Vrijstaande private villa met zwembad, ultieme plek om tot rust te komen omwille van de mooie omgeving en het zicht op de Montgo berg. Gelegen op slechts 10 minuten rijden van de stranden en het nachtleven van Javea.Villa Clarinda is goed verzorgd, self-catering vakantieverblijf gelegen in een rustige omgeving met een mooie aangelegde tuin in verschillende niveau's. Het schaduwrijke terras met barbecue kijkt uit op het ingesloten zwembad (8x4). Voldoende ruimte rond het zwembad om te zonnebaden. Alles is aanwezig in de villa, eveneens inbegrepen zijn linnengoed, handdoeken, keukengerief en servies. Tuinmeubilair eveneens aanwezig.Kortom u vindt hier alles wat nodig is voor aan aangenaam, ontspannend verblijf.Voor golfers is de aanwezigheid van de Javea Golf Club (op 5 min. met de wagen) een bijkomende troef.Meer foto's, info en prijzen op onze website.Website: www.home-xp.com/villa-clarinda
meer info


Gratis springkasteel

Gratis springkasteel GRATIS SPRINGKASTEEL BIJ FEESTEN EN CATERING AAN HUISOOK AFZONDERLIJK TE HUUR MOGELIJKGROOT RIDDERKASTEEL 5M OP 6M 100¤ VOOR 1 DAG / 2 DAGEN 150¤KLEIN SPRINGKASTEEL 3,5M OP 3,5M 70¤ / 2 DAGEN 100¤VOOR MEER INLICHTINGEN BEL GERUST OF MAIL
meer info


Hutten krijgt erkenning voor duurzaamheid'

Hutten Catering heeft een officiële erkenning in de wacht gesleept voor duurzaamheid. Sinds juli is de Veghelse cateraar ISO 14001 gecertificeerd. Dit is een standaard op het gebied van milieumanagement. Bob Hutten Directeur Bob Hutten laat weten trots te zijn op de erkenning. 'Maar we zijn ook trots op op het feit dat wij, volgens People 4 Earth, het eerste bedrijf ter wereld zijn die 2000 producten van grond tot mond duurzaam geborgd heeft.'Het Nieuwe WerkenMaar dat is nog niet alles. Op het gebied van sociale innovatie heeft Hutten Catering in mei het Nieuwe Werken Werkt certificaat in ontvangst mogen nemen. Op 2 september krijgt het bedrijf het 'MVO prestatieladder certificaat' uitgereikt. Deze feiten worden op 2 september gevierd met een speciale bijeenkomst in het Culinair Centrum in Veghel van Hutten Catering. Agnes Jongerius voorzitter FNV vakbonden is één van de sprekers die deze bijeenkomst zal opluisteren.Zie ook Hutten lanceert duurzaam huislabel De Guijt Hutten in vernieuwd Grand Theatre van Ouborg Food for Fun verdringt Hutten Catering Branchetoppers voorzien weinig herstel in 2011 Maison en Bijenkorf koken kerstdiner voor thuis Hutten voert duurzaamheid door in wagenpark Hutten nu toch echt de zorg in Hutten gaat concurrentie aan met eventbureaus Real Food Congres voor 'beter eten' Hutten Catering in horeca modehandel dinsdag 26 juli 2011, Jaap de Graaf '
meer info


Campagne moet leiden tot meer klimaatneutrale menu's'

Een campagne moet ertoe leiden dat cateraars, evenementenlocaties en restaurants klimaatneutrale menu's gaan aanbieden. Hiermee helpen ze om de CO2-uistoor terug te dringen en ondersteunen ze arme families in Afrika of India. FairClimateFund start vanaf deze week een campagne waarin ze restaurants, cateraars en evenementenlocaties oproept hun diensten ook klimaatneutraal aan te bieden. De organisaties krijgen een persoonlijke mailing. Radio- en tv-spots versterken de campagne. De organisatie heeft vanaf deze week ook scans op de website waarbij de uitstoot van het restaurant, het cateringbedrijf of het evenement berekend kan worden. Ingrid de Rooij, medewerkster FairClimateFund: 'Er zijn al verschillende cateraars en restaurants die hun diensten (ook) klimaatneutraal aanbieden. Hierdoor kun je als onderneming een grotere klantenkring bereiken en bedienen.' Het FairClimateFund helpt particulieren, bedrijven en non-profit organisaties met het scannen, reduceren en compenseren van de CO2-uitstoot. De compensatieprojecten zijn duurzaam, betrouwbaar en komen arme gezinnen in ontwikkelingslanden ten goede. dinsdag 26 juli 2011, Jaap de Graaf '
meer info


Meer horecabedrijven, minder cafés'

Het aantal horecabedrijven is in de afgelopen 5 jaar gegroeid van 48.900 naar bijna 53.900, een stijging van ruim tien procent. Dit heeft de Kamer van Koophandel becijferd. Het aantal cafés nam in die periode af met zes procent. Als nevenvestigingen meetellen in de berekening komt het totaal aantal horecabedrijven zelfs uit op 58.500. Restaurants zijn het best vertegenwoordigd (61 procent) met 33.000 bedrijven. Dit blijkt uit het Handelsregister van de Kamer van Koophandel.Deze afname van het aantal cafés was het sterkst (10 procent) in het noorden, oosten en zuidoosten van het land. HotellerieDe grootste groeier in de horecasector is de branche hotels (zonder restaurant), pensions en conferentieoorden. Deze branche stijgt van 1.270 naar 1.930 bedrijven. De groei was het grootst in regio Midden-Nederland (Utrecht en het Rivierengebied waar sprake is van een verdubbeling van het aantal bedrijven van 42 naar 100). EventcateringDe grote groei in de eventcatering van 3.500 naar 5.300 bedrijven is ook opvallend. Het sterkst groeit deze branche in de regio Amsterdam (+290). Ook in andere grote steden Rotterdam (+220), Den Haag (+190) en Utrecht (+170) is een forse toename te zien.IJssalonsTot slot groeit ook het aantal ijssalons onstuimig met 50 procent naar 600 totaal. Het aantal bedrijven is meer dan verdubbeld in regio Noord (+130 procent). Verder groeit het aantal ijssalons sterk in (de regio´s) Amsterdam (+70 procent) en Utrecht (+65 procent). dinsdag 26 juli 2011, Nathalie Bluiminck '
meer info


Cateraar verovert plaats in Terras Top 100'

Theeschenkerij IJgenweis eten & drinken in stadspark Clingendael in Den Haag, geëxploiteerd door SAB Catering, is doorgedrongen tot de Terras Top 100 2011 van Misset Horeca. IJgenweis Clingendael bekleedt de 97ste plaats. Sascha van Rheenen, manager SAB Evenementen, heeft na de bekendmaking laten weten trots te zijn. 'Er zijn bijna 40.000 terrasvergunningen in Nederland. Dan is de 97ste plaats toch een topprestatie! Vanwege de benoeming bieden wij alle bezoekers de komende weken een schuimgebakje bij de koffie aan voor 97 cent.'De horecaformule IJgenweis eten & drinken biedt een menukaart anders dan anders en op eigen wijze. De formule maakt gebruik van biologische en/ of streekproducten. De Terras Top 100 komt tot stand op basis van omzetcijfers, sfeer en de bevindingen van mystery guests. De jury heeft gelet op uitstraling, gastvrijheid, ligging, snelheid, efficiëntie en productbehandeling. De winnaar van de terras Top 100 is Paal 10 in Ouddorp.Zie ookKlik hier voor de gehele Terras Top 100 van 2011 SAB Catering stopt met online broodjesformule Lezers blij met nieuw magazine SAB Catering DeliciousDelivery gaat ook in banket Cateringmedewerkers willen vooral meer waardering Cateraars tekenen verklaring geletterdheid SAB serveert 25.000 'toekomstlunches' Sodexo wint duurzame catering Award SAB én haar lunchgasten sponsoren Opkikker Nieuwe naam en logo partycateringtak SAB WK-koorts heeft nog niet toegeslagen dinsdag 26 juli 2011, Jaap de Graaf '
meer info


maandag 25 juli 2011

Publi-all

Publi-all Full service reclame bedrijf:Led-borden,Website design, internet applicaties, hosting, drukwerk, sms dienst, stickers, belettering, banners, merchandise/promowear, gadgets, radio en tv reclame, foto en video en muziek producties. Verder maken we ons ook sterk in event management,... we doen dus ook totaal concepten en hebben sterke partners in PA en catering.u bedenkt het,wij hebben of maken het! ... Publi AllOnmogelijk bestaat niet!www.publi-all.be
meer info


Gratis springkasteel

Gratis springkasteel GRATIS SPRINGKASTEEL BIJ FEESTEN EN CATERING AAN HUISOOK AFZONDERLIJK TE HUUR MOGELIJKGROOT RIDDERKASTEEL 5M OP 6M 100¤ VOOR 1 DAG / 2 DAGEN 150¤KLEIN SPRINGKASTEEL 3,5M OP 3,5M 70¤ / 2 DAGEN 100¤VOOR MEER INLICHTINGEN BEL GERUST OF MAIL
meer info


zondag 24 juli 2011

Wij verzorgen uw barbecuefeest

Wij verzorgen uw barbecuefeest Traiteur Maes, Sint-Idesbald.Wij zijn gespecialiseerd in catering en barbecue bij u thuis of op locatie.Van het aperitief tot het dessert.Van 10 tot 400 personen, het meest verfijnde assortiment, vlees en vis, altijd "a volonté" en aan de beste prijs.Ontdek onze suggesties via www.traiteurmaes.be 058.511357 of info@traiteurmaes.be
meer info


zaterdag 23 juli 2011

Publi-all

Publi-all Full service reclame bedrijf:Led-borden,Website design, internet applicaties, hosting, drukwerk, sms dienst, stickers, belettering, banners, merchandise/promowear, gadgets, radio en tv reclame, foto en video en muziek producties. Verder maken we ons ook sterk in event management,... we doen dus ook totaal concepten en hebben sterke partners in PA en catering.u bedenkt het,wij hebben of maken het! ... Publi AllOnmogelijk bestaat niet!www.publi-all.be
meer info


vrijdag 22 juli 2011

Wij verzorgen uw barbecuefeest

Wij verzorgen uw barbecuefeest Traiteur Maes, Sint-Idesbald.Wij zijn gespecialiseerd in catering en barbecue bij u thuis of op locatie.Van het aperitief tot het dessert.Van 10 tot 400 personen, het meest verfijnde assortiment, vlees en vis, altijd "a volonté" en aan de beste prijs.Ontdek onze suggesties via www.traiteurmaes.be 058.511357 of info@traiteurmaes.be
meer info


Langer werken voor jongste vakantiekrachten'

Volgens de Arbeidsinspectie waren er vorig jaar in de horeca veel overtredingen met jonge vakantiekrachten die te laat aan het werk waren. Binnenkort mogen jongeren vanaf 15 jaar ook 's avonds aan de slag. Vanaf 1 augustus mogen 15-jarigen tot 21.00 uur werken voor hun vakantiebaan. Nu is dat nog 19.00 uur. De belangrijkste reden daarvoor is volgens de Arbeidsinspectie dat jongeren tegenwoordig realistischer en mondiger zijn en daardoor worden geacht zelf te kunnen bepalen tot hoe laat ze kunnen werken. Een 15-jarige mag op een vrije dag en in vakantietijd maximaal acht uur werken. Op schooldagen mogen leerplichtigen slechts twee uur betaalde arbeid verrichten. Ook mag een 15-jarige op een schooldag niet voor 7.00 uur en niet na 19.00 uur werken. vrijdag 22 juli 2011, Wally Cartigny '
meer info


donderdag 21 juli 2011

Publi-all

Publi-all Full service reclame bedrijf:Led-borden,Website design, internet applicaties, hosting, drukwerk, sms dienst, stickers, belettering, banners, merchandise/promowear, gadgets, radio en tv reclame, foto en video en muziek producties. Verder maken we ons ook sterk in event management,... we doen dus ook totaal concepten en hebben sterke partners in PA en catering.u bedenkt het,wij hebben of maken het! ... Publi AllOnmogelijk bestaat niet!www.publi-all.be
meer info


Boereham gerookt of gezouten

Boereham gerookt of gezouten ambachtelijk bereide boereham gerookt of gezouten huisbereid en op natuurlijke wijze gedroogd te koop bij slagerij - traiteur - catering Desanghere - Veldegem West - Vlaanderen - tel: 050/27.72.53
meer info


Goede halfjaarcijfers voor Sligro'

De nettowinst van Sligro is in de eerste helft van dit jaar met 20,3 procent gestegen tot bijna '‚¬34 miljoen. Dit heeft het bedrijf donderdag bekendgemaakt. De totale omzet over de eerste helft van dit jaar kwam 6,2 procent hoger uit op 1,185 miljoen euro. Foodservice behaalde in de eerste helft van dit jaar een autonome omzetgroei van 2,5 procent. Volgens Sligro doet het bedrijf het hiermee beter dan de totale markt. De netto-omzet in foodservice bedroeg 778,6 miljoen euro tegen 759,4 miljoen een jaar eerder. Sligro onthield zich zoals gebruikelijk van het uitspreken van een concrete verwachting voor heel 2011, maar stelde wel dat de economische vooruitzichten nog onzeker zijn. Het bedrijf verwacht dat de consumentenbestedingen stabiel zullen blijven. Bij een dergelijke markt horen volgens Sligro sterke prijsconcurrentie en druk op de winstmarges.FoodretailDe ombouw van 20 in 2010 overgenomen Sanders Supermarkten naar de EMTÉ-formule van Sligro is afgerond. Sligro gaat in de tweede jaarhelft bouwen aan de groei van deze vestigingen. De laatste Golff-supermarkten worden de komende maanden ook omgebouwd tot EMTÉ.Zie ook Nieuwe directeur foodservice voor Sligro Sligro Tilburg heropent Sligro: consument houdt hand op de knip Omzet Sligro 1,2 procent gestegen Sligro boekt flinke winst Sligro buigt voor Varkens in Nood De Stoete is de beste Plaza Foodservice van Sligro plust 5,9 procent Franchisebeurs in Studio Baarn Nettowinst Sligro stijgt 4,2 procent 'Jaaromzet Sligro stijgt met 4,2 procent' Max Pietersma directeur Sligro groothandels Sligro omzet derde kwartaal beter dan verwacht Sligro en branchegenoot samen in rookwaren Oud-topman Sligro overleden donderdag 21 juli 2011, Nathalie Bluiminck '
meer info


Presentatie en opschepgerei goed voor gezonde keuze'

Consumptie van gezonde voedingsmiddelen in een kantine is te bevorderen door de presentatie en het gekozen opschepgerei. In een saladebar kiezen mensen het eerst voor de makkelijk bereikbare ingrediënten. Dit blijkt uit een Amerikaans onderzoek, waar Food Holland over schrijft. Ook Distrifood Daily haalt het aan. Verschil tang of lepelVan de producten die achteraan of in het midden liggen, schept men 8 tot 16 procent minder op. Het neerleggen van een tang in plaats van een lepel, resulteert bij alle ingrediënten in lagere consumptie, gemiddeld 17 procent.KennisfestivalHet vijfde Food4you-kennisfestival richt zich met het thema 'Good Food, Better Mood' op de manier waarop voeding de stemming beïnvloedt. Het festival vindt plaats van 1 tot 15 oktober, op locaties in Wageningen, Ede en Barneveld. Voor het evenement werken Wageningen UR en Rijn IJssel Vakschool Wageningen onder meer samen met Organisatiebureau Wageningen (OBW) en het voedingsziekenhuis Gelderse Vallei. donderdag 21 juli 2011, Distrifood Dialy, Food Holland, Johan Koning '
meer info


woensdag 20 juli 2011

Koel of vriescel voor korte en lange periode

Koel of vriescel voor korte en lange periode VKS KOELING BVBA Koutermolenstraat 111 8610 KORTEMARK vks-koeling.be Koelcel kan op de grond geplaatst worden en verplaatst worden met transpallet of heftruck koelcel frigo vriescel aanhangwagen, verhuur, frigo, drankenkoeler, koelopslag, vriescel, catering, koelremorque, tuinfeest, barbeque, bbq, party, communie, verjaardag, koelaanhanger, koelwagen, koelkar, koelkarren, koeler, frigoaanhangwagen, frigowagen traiteur Te Huur of te koopFrigocel of diepvriescel op aanhangwagen zowel tehuur of tekoop Ook vaste koel en vriescellen van alle maten de koeling werkt op 230V netspanning Frigopanelen van isocab of isobar Koelcel kan ook op de grond geplaatst worden en verplaatst worden met transpallet of heftruck Alu rekken kunnen voorzien worden diepvries cel koelaanhanger koelaanhangwagen koelwagen koeling koelremorque container koeltechniek diepvriescel warmtepomp koelcellen diepvriescellen vriescellen koelkamer vrieskamer koelmeubel frigo aanhanger huur kopen VKS KOELING AIRCO BVBA Koutermolenstraat 111 8610 Kortemark 0497/556 143 Aalbeke Aalter Aartrijke Alveringem Anzegem Ardooie Assebroek Bavikhove Beauvoorde Beernem Beerst Bekegem Bellegem Bissegem Blankenberge Boezinge Bovekerke Bredene Brielen Brugge Dadizele Damme De Haan De Panne Deerlijk Dentergem Dikkebus Diksmuide Dranouter Eernegem Egem Elverdinge Emelgem Esen Gistel Gits Gullegem Harelbeke Heist Hooglede Houthulst Ichtegem Ieper Ingelmunster Izegem Jabbeke Jonkershove Kaaskerke Kachtem Keiem Knokke Koekelare Koksijde Koolskamp Kortemark Kortrijk Kuurne Langemark Lauwe Ledegem Leke Lichtervelde Lo Loker Mariakerke Marke Menen Mesen Middelkerke Moorsele Moorslede Nieuwkerke Nieuwpoort Oostduinkerke Oostende Oostnieuwkerke Oostrozebeke Oostkamp Oudenburg Pittem Pollinkhove Poperinge Proven Reninge Reningelst Roesbrugge Roeselare Ruddervoorde Ruiselede Rumbeke Staden Tielt Torhout Veldegem Veurne Vichte Vlamertinge Vladslo Vleteren Waregem Watou Wervik Westouter Westrozebeke Wevelgem Wielsbeke Wingene Woumen Zarren Zedelgem Zonnebeke Zuienkerke Zwevegem Zwevezele
meer info


Boereham gerookt of gezouten

Boereham gerookt of gezouten ambachtelijk bereide boereham gerookt of gezouten huisbereid en op natuurlijke wijze gedroogd te koop bij slagerij - traiteur - catering Desanghere - Veldegem West - Vlaanderen - tel: 050/27.72.53
meer info


MVV Maastricht bereidt gezonde giga-cheeseburger'

Berichtten wij gisteren nog over het grootste kopje koffie ooit, vandaag doen we er een schepje bovenop: 's werelds grootste cheeseburger wordt aanstaande zondag bereid in Maastricht door voetbalclub MVV. En de reuzenburger wordt nog gezond ook. Gezond leven en sporten gaan volgens MVV hand in hand. De Maastrichtse club heeft maatschappelijke projecten hoog in het vaandel staan en daarbij hoort ook de strijd tegen obesitas. In dat kader gaat MVV op haar open dag, zondag 24 juli aanstaande, de hoogste gezonde cheeseburger ooit maken. Geen vleesSamen met Resto VanHarte Maastricht en met medewerking van Albert Heijn, De Bisschopsmolen en Cox Geelen gaat een stel kinderen aan de slag om een vijf meter hoge, gezonde cheeseburger te bereiden. De burger bestaat uit sla, kaas, tomaten en augurk. VeilingDe club schakelt een hoogwerker in om er zeker van te zijn dat de hoogte van 5 meter ook daadwerkelijk kan worden bereikt. Na bereiding wordt de burger niet ingepakt, maar wel verkocht. De Maastrichtse volkszanger Huub Adriaens treedt op als veilingmeester en zal de cheeseburger meegeven aan de hoogste bieder(s), desnoods in verschillende delen. De opbrengst gaat naar het Ronald McDonald Huis Maastricht. Zie ook Grootste kop koffie in Costa Rica woensdag 20 juli 2011, Wally Cartigny '
meer info


Grootste McDonald's tijdens Olympische Spelen'

McDonald's is sponsor van de Olympische Spelen en dat blijft niet onopgemerkt. Tijdens Londen 2012 zal de fastfoodketen een recordaantal burgers en ander lekkers opdienen in haar grootste vestiging ter wereld. In Stratford's Olympic Park, de plek die volgend jaar op sportief vlak het middelpunt van de wereld vormt, gaat ook McDonald's een grote prestatie leveren. De keten opent er een vestiging van 3.000 vierkante meter, groter dan alle andere filialen. Olympisch DorpNaast het megarestaurant opent McDonald's nog eens drie Olympische vestigingen. Een daarvan is bedoeld voor de atleten en hun gevolg en zal in het Olympisch Dorp worden opgebouwd. Big MacsVolgens de fastfoodgigant zal er plaatst zijn voor ongeveer 470 werknemers. Het aantal te verkopen Big Macs wordt geschat op 50.000, naast 100.000 porties friet en 30.000 milkshakes. Zie ook MVV Maastricht bereidt gezonde giga-cheeseburger Top drie favoriete McDonald's burgers bekend Russen: McDonald's is supermarkt Geen McFalafel meer in Israël McDonald's gaat biodiesel produceren in VAE Grote Amerikaanse ketens raken uit gratie consument Amerikaanse foodservice Top 100 meer omzet Daniela Silva Semedo wint Hollandse finale Voice of McDonald's Ontvoering bij McDonald's Maarssen Stemmen voor favoriete hamburger woensdag 20 juli 2011, Wally Cartigny '
meer info


dinsdag 19 juli 2011

Publi-all

Publi-all Full service reclame bedrijf:Led-borden,Website design, internet applicaties, hosting, drukwerk, sms dienst, stickers, belettering, banners, merchandise/promowear, gadgets, radio en tv reclame, foto en video en muziek producties. Verder maken we ons ook sterk in event management,... we doen dus ook totaal concepten en hebben sterke partners in PA en catering.u bedenkt het,wij hebben of maken het! ... Publi AllOnmogelijk bestaat niet!www.publi-all.be
meer info


maandag 18 juli 2011

Boereham gerookt of gezouten

Boereham gerookt of gezouten ambachtelijk bereide boereham gerookt of gezouten huisbereid en op natuurlijke wijze gedroogd te koop bij slagerij - traiteur - catering Desanghere - Veldegem West - Vlaanderen - tel: 050/27.72.53
meer info


Boereham gerookt of gezouten

Boereham gerookt of gezouten ambachtelijk bereide boereham gerookt of gezouten huisbereid en op natuurlijke wijze gedroogd te koop bij slagerij - traiteur - catering Desanghere - Veldegem West - Vlaanderen - tel: 050/27.72.53
meer info


Compass mikt op meer overnames'

Hoewel de inkt van het overnamecontract van Avenance Nederland door Compass nog nauwelijks droog is, denkt managing director Paul Tijs van Compass Group al na over nieuwe overnames. Hij wil hiermee de omzet van de cateraar verdubbelen van 300 naar 600 miljoen euro. 'Compass Group heeft een groeistrategie. En hoe hard en goed we ook werken: in de concurrerende Nederlandse markt kunnen we het doel van 600 miljoen euro omzet nooit alleen bereiken door meer klanten binnen te halen. Daarom zijn nieuwe overnames nodig,' zegt Paul Tijs tegen Out of Home shops. Behalve de zoektocht naar interessante overnamepartijen staan er volgens Tijs nog meer uitdagingen te wachten de komende jaren. 'Het toenemende aantal (Europese) aanbestedingen is een probleem. Als je de voorwaarden in ogenschouw neemt, dan vraag je je wel eens af of het de moeite wel loont.'Net na zijn aanstelling eind 2009 zei Tijs al tegen Misset Catering dat de ambitieuze omzetdoelstellingen van het moederbedrijf alleen behaald kunnen worden door overnames. Zie ook Omzet van Compass Group steeg met 10,8 procent Compass neemt Avenance Nederland over Eurest: 'werkgever moet gratis fruit aanbieden' Compass Group legt duurzame doelstellingen vast 'Maar één speciale dag doet de cateringmedewerker tekort' Kadaster en Eurest sluiten vijfjarig contract 'Vegetarisch aanbod in bedrijfsrestaurants moet groter' Ruim tweeduizend bedrijven doen mee aan Fairtrade@Work Alweer nieuwe salesdirecteur voor Compass Group Kleine bedrijfscateraars laten zich gelden maandag 18 juli 2011, Nathalie Bluiminck '
meer info


Fairtrade@Work van Max Havelaar'

Om het gebruik van Fairtradeprodcuten op het werk te stimuleren, lanceert Stichting Max Havelaar voor het tweede jaar op rij een speciale campagne: Fairtrade@Work (en daaraan gekoppeld: Fairtrade@School). Met de campagne wil Max Havelaar bedrijven, cateraars, universiteiten en (hoge)scholen oproepen om een activiteit te organiseren waarbij Fairtrade centraal staat. 'Zoals een koffieproeverij, lunch of borrel'. ProductenEr zijn steeds meer Fairtrade-producten: 'Naast koffie kun je op het werk genieten van Fairtrade thee, broodbeleg, sappen, zoetwaren, frisdrank, suiker, bananen en ananassen. Fairtrade garandeert dat de boeren in ontwikkelingslanden onder goede omstandigheden kunnen werken. Bovendien ontvangen ze een eerlijke prijs voor de producten.'Gouden DienbladMax Havelaar roept cateraars, bedrijven, universiteiten en hogescholen op om tijdens de eerste week van november (31 oktober tot en met 4 november) een activiteit te organiseren met Fairtrade-producten. De winnaars ontvangen een Gouden Dienblad. 'Een eervolle prijs, waarmee het duurzame karakter van de bedrijfsvoering benadrukt wordt.' Daarnaast maken deelnemers kans op een professionele barista-workshop bij de duurzame koffiebranderij Peeze. Aanmelden kan via de website www.fairtradeatwork.nl. CriteriaDe prijs gaat naar die organisatie die het best scoort op originaliteit, aantal Fairtrade-producten dat wordt gebruikt, het bereik van de activiteit en een effectieve inzet van social media.JuryDe jury die op 1 november de winnaars bekendmaakt, bestat uit Willem Lageweg (directeur MVO Nederland), Sjoera Dikkers (Tweede Kamerlid PvdA), Martine Zuil (hoofdredacteur Misset Horeca en Misset Catering) en Marlies Filbri (hoofd Lobby en advocacy Oxfam Novib). maandag 18 juli 2011, Johan Koning '
meer info


Cuisine on tour op Fashion Week'

Cateraar Cuisine on Tour uit Montfoort verzorgde afgelopen woensdag het eten tijdens de openingssoiree van de Amsterdam International Fashion Week in de Westergasfabriek. 'Na de succesvolle samenwerking tijdens de wintereditie in januari, koos het Amsterdamse mode-event opnieuw voor onze creatieve en modieuze food-invulling', is de cateraar trots in een persbericht.16 koksOnder leiding van chef-kok Rini Makkus waren liefst 16 kok culinair creatief in Amsterdam. Ze trakteerden de 700 genodigden op 'fashionable amuserijen' en aansluitend op een 'walking dinner op hoog niveau'. Zalm roken'Hoogtepunt in beleving en lef was een transparante bol, gevuld met rook, waardoor zalm á la minute gerookt werd', aldus de cateraar. Ook tijdens andere evenementen tijdens de zondag afgesloten Fashion Week gaf de brigade uit Montfoort acte de présence. maandag 18 juli 2011, Johan Koning '
meer info


Sodexo benoemt Jacqueline Bakker'

Jacqueline Bakker gaat bij Sodexo Nederland aan de slag als Nationale Sales Director. In die functie gaat ze leiding geven aan de salesorganisatie. Bakker, die op 1 augustus begint, krijgt de opdracht mee om mee te werken aan de groeistrategie van Sodexo op het gebied van 'On-site Service Solution'.Ruime ervaringBakker, die lid wordt van het Executive Committee van Sodexo Nederland, heeft ruime ervaring op het gebied van regievoering van facilitaire organisaties. Ze heeft gewerkt bij Capgemini en daarvoor in de hotelsector. De afgelopen drie jaar was de nieuwe aanwinst Managing Partner bij Hospitality Consultants.Totale facilitaire dienstverleningDie strategie waar ze zich mee gaat bezighouden houdt in, dat Sodexo wil uitgroeien tot 'dé strategische partner van onze cliënten in de totale facilitaire dienstverlening, inclusief food services', zoals het bedrijf het zelf noemt. 'Een partner die bijdraagt aan de operationele performance van onze cliënten en het dagelijks welzijn van diens medewerkers.'Zorg uit handen'Sleutel hierbij is', zo geeft Sodexo aan, 'de dagelijkse facilitaire zorg uit handen nemen van onze cliënten, zodat zij zich kunnen concentreren op hun core business.' maandag 18 juli 2011, Johan Koning '
meer info


VIP-wandelaarstterras van Albron bij Vierdaagset'

Albron is dit jaar voor de tiende achtereenvolgende keer sponsor en cateraar van de Nijmeegse Vierdaagse. Op het start- en finishterrein staan de medewerkers van de cateraar klaar met eten en drinken. Een select groepje wandelaars is welkom op een exlusief VIP-wandelaarsterras. Daar worden ze door een echte butler culinair in de watten gelegd, vertelt Albron.Oudste en jongsteOp dinsdag, woensdag en donderdag worden de wandelaars vertroeteld op het VIP-terras. Onder meer de oudste en de jongste deelnemer aan de Vierdaagse zijn uitgenodigd, net als de buitenlandse wandelaar die het verst van Nijmegen woont en de wandelaar met de meeste Vierdaagse-onderscheidingen.PrivébutlerHet terras, dat is gevestigd op het balkon van de grote tent op de Wedren, biedt volgens Albron een 'smakelijk uitzicht' over het bomvolle start- en finishterrein. De geselecteerde wandelaars krijgen tussen 14 en 17 uur hapjes geserveerd door hun privébutler.Muzikale nootOok zorgt Albron voor een muzikale noot voor alle deelnemers en bezoekers van de Vierdaagse op de Wedren. Op de genoemde dagen treden de dj's Wipneus en Pim een show op het grote podium.HardlopersAlbron verzorgt sinds 2001 het eten en drinken bij de Vierdaagse. Dagelijks is de uitgifte tussen 3 en 18 uur geopend. Wat wordt er zoal besteld? Albron: 'de hardlopers op een rijtje'.* ca. 22.500 koppen koffie en thee* ca. 44.000 liter bier* ca. 25.000 flessen en flesjes frisdrank/energydrinks. maandag 18 juli 2011, Johan Koning '
meer info


'Zeven tot tien nieuwe La Place-locaties per jaar''

Horecaketen La Place van V&D is van plan jaarlijks zeven tot tien vestigingen te openen. Bovendien wil de onderneming beginnen in een nieuwe Europese markt, zegt ceo Walter Seib in het Financieele Dagblad. La Place heeft momenteel 115 locaties, waarvan twee in België. Jaarlijks komen er zo'n 35 miljoen gasten. Naast de reguliere restaurants gaat het om panini-shops, cafés, chocolaterieën en de La Place Mangerie formule, waar mensen producten kopen om thuis op te eten.Daarnaast heeft het bedrijf nog een partyservice en een cateringtak voor bedrijfskantines. De verwachte omzet voor 2011 is '‚¬215 miljoen, 56 procent meer dan zeven jaar geleden, zo tekent de krant op.VerswarenhuisTopman Walter Seib nam vorig jaar de dagelijkse leiding over van Paul Bringmann, de geestelijk vader van La Place. Die blijft verantwoordelijk voor nieuwe concepten. De eerste daarvan is een assortiment kant-en-klaarmaaltijden. Tevens doet Bringmann in Enschede een test met een verswarenhuis met een bakkerij voor zuurdesembrood, een kaasboer, een vleeswarenafdeling en een afdeling voor salades en maaltijden.Lees ook: CAO akkoord V&D en La Place La Place op diervriendelijke tour Nieuwe locatie voor Hotelschool Den Haag in Amsterdam La Place Express in Amsterdam RAI La Place wil twintig nieuwe locaties Maison en Bijenkorf koken kerstdiner voor thuis Verkoop La Place en V&D afgerond La Place opent in Selexyz Arnhem La Place Express op Schiphol La Place breidt Express uit Topman: La Place blijft aan V&D verbonden FNV redelijk optimistisch over verkoop La Place La Place verkocht aan Sun European 'Bod op La Place kan elk moment komen' 'Zorgen FNV over verkoop V&D ongefundeerd' maandag 18 juli 2011, Nathalie Bluiminck '
meer info


zondag 17 juli 2011

Traiteur - Feestaanemer - Huwelijks Catering

Traiteur - Feestaanemer - Huwelijks Catering Website: traiteurvanbrabant.be OmschrijvingU wilt een feest, evenement of receptie geven ? En dit met gegarandeerd succes ? Traiteur Vanbrabant An, Voor al uw feestjes! Profesioneel, met kwaliteit en versheid gegarandeerd! Barbeque, Huwelijk, Communie, Verjaardag, bedrijfsfeest,recepties, babyborrel, Buffeten, Wildbuffet, lounge enz ... Geen zorgen meer met inrichten, plannen en uitvoeren! Wij doen alles voor u, terwijl U geniet van Uw feest zonderzorgen ... Met Of Zonder Personeel! Elk feest en elke wens is bespreekbaar ... Ingericht met eigen professioneel materiaal en gegarandeerde kwaliteit!! Het is uw feest, u beslist... Ook voor koude en warme buffetten Vraag vrijblijvend informatie , ook voor eindejaar of communie ...
meer info


Koelcel

Koelcel VKS KOELING BVBA Koutermolenstraat 111 8610 KORTEMARK vks-koeling.be koelcel frigo vriescel aanhangwagen, verhuur, frigo, drankenkoeler, koelopslag, vriescel, catering, koelremorque, tuinfeest, barbeque, bbq, party, communie, verjaardag, koelaanhanger, koelwagen, koelkar, koelkarren, koeler, frigoaanhangwagen, frigowagen traiteur Te Huur of te koopFrigocel of diepvriescel op aanhangwagen zowel tehuur of tekoop Ook vaste koel en vriescellen van alle maten de koeling werkt op 230V netspanning Frigopanelen van isocab of isobar Koelcel kan ook op de grond geplaatst worden en verplaatst worden met transpallet of heftruck Alu rekken kunnen voorzien worden diepvries cel koelaanhanger koelaanhangwagen koelwagen koeling koelremorque container koeltechniek diepvriescel warmtepomp koelcellen diepvriescellen vriescellen koelkamer vrieskamer koelmeubel frigo aanhanger huur kopen VKS KOELING AIRCO BVBA Koutermolenstraat 111 8610 Kortemark 0497/556 143 Aalbeke Aalter Aartrijke Alveringem Anzegem Ardooie Assebroek Bavikhove Beauvoorde Beernem Beerst Bekegem Bellegem Bissegem Blankenberge Boezinge Bovekerke Bredene Brielen Brugge Dadizele Damme De Haan De Panne Deerlijk Dentergem Dikkebus Diksmuide Dranouter Eernegem Egem Elverdinge Emelgem Esen Gistel Gits Gullegem Harelbeke Heist Hooglede Houthulst Ichtegem Ieper Ingelmunster Izegem Jabbeke Jonkershove Kaaskerke Kachtem Keiem Knokke Koekelare Koksijde Koolskamp Kortemark Kortrijk Kuurne Langemark Lauwe Ledegem Leke Lichtervelde Lo Loker Mariakerke Marke Menen Mesen Middelkerke Moorsele Moorslede Nieuwkerke Nieuwpoort Oostduinkerke Oostende Oostnieuwkerke Oostrozebeke Oostkamp Oudenburg Pittem Pollinkhove Poperinge Proven Reninge Reningelst Roesbrugge Roeselare Ruddervoorde Ruiselede Rumbeke Staden Tielt Torhout Veldegem Veurne Vichte Vlamertinge Vladslo Vleteren Waregem Watou Wervik Westouter Westrozebeke Wevelgem Wielsbeke Wingene Woumen Zarren Zedelgem Zonnebeke Zuienkerke Zwevegem Zwevezele
meer info


zaterdag 16 juli 2011

1 leuk inox schoteltje : nieuw

1 leuk inox schoteltje : nieuw Zeer degelijk schoteltje / schaaltje te koop: * in inox 18/8. * afmetingen: lengte = 23cm / breedte = 13cm. * 1 stuk beschikbaar. * nieuwprijs winkel is ¤4,5/stuk. * zijn gloednieuw; onbeschadigd restant (stopzetting zaak wegens pensioen). * af te halen in westmalle (of in turnhout). * ideaal voor horeca, restaurant, taverne, frituur, catering DOE EEN GOED BOD!! Ik heb nog heel wat nieuw (inox) keukenmateriaal te koop: schaal / schotel / suikerpotje / melkpotje / melkpot / kom / potje / koffiefilters / onderzetters / thermos / serveerkan / thermoskan / koffiekan / ...
meer info


Catering frituur mobiel

Catering frituur mobiel Catering Prestige staat voor u beschikbaar met zijn prachtige mobiele frituur. U vindt bij ons frietmenu's vanaf 2,5 euro tot 10 euro. Wij werken met verse frietjes en een diverse keuze aan sauzen. We hebben ook bereide stoverij, balletjes in tomatensaus en vol au vent.Steeds bieden we ook een gratis tent en een paar walking dinner tafels aan op elk feest. U kan ook bij ons een oliebollen kraam, ijskar, cavabar, tapinstallaties, obers, standen met braadworsten, hamburgers en hotdogs huren.Wij zijn gespecialiseerd in een prachtige dessertbuffet met verse wafels, pannenkoeken, wafels op een stokje enz.Mooie aangeklede buffetten en een super service bieden wij aan.Bel gerust voor reservatie op het nummer 050/43.29.19
meer info


vrijdag 15 juli 2011

NIEUWE Suikerpotjes / Potjes in INOX

NIEUWE Suikerpotjes / Potjes in INOX suikerpotjes / potjes te koop: * in inox 18/8. * afmetingen: hoogte = 6,5cm / diameter = 8,5cm. * 3 stuks beschikbaar: 1 met deksel / 2 zonder deksel * nieuwprijs winkel is ¤5 en ¤4/stuk. * zijn gloednieuw; onbeschadigd restant (stopzetting zaak wegens pensioen). * af te halen in westmalle (of in turnhout). * ideaal voor horeca, restaurant, taverne, frituur, catering DOE EEN GOED BOD!! Ik heb nog heel wat nieuw (inox) keukenmateriaal te koop: schaal / schotel / suikerpotje / melkpotje / melkpot / kom / potje / koffiefilters / onderzetters / ...
meer info


Catering frituur mobiel

Catering frituur mobiel Catering Prestige staat voor u beschikbaar met zijn prachtige mobiele frituur. U vindt bij ons frietmenu's vanaf 2,5 euro tot 10 euro. Wij werken met verse frietjes en een diverse keuze aan sauzen. We hebben ook bereide stoverij, balletjes in tomatensaus en vol au vent.Steeds bieden we ook een gratis tent en een paar walking dinner tafels aan op elk feest. U kan ook bij ons een oliebollen kraam, ijskar, cavabar, tapinstallaties, obers, standen met braadworsten, hamburgers en hotdogs huren.Wij zijn gespecialiseerd in een prachtige dessertbuffet met verse wafels, pannenkoeken, wafels op een stokje enz.Mooie aangeklede buffetten en een super service bieden wij aan.Bel gerust voor reservatie op het nummer 050/43.29.19
meer info


Zomertour en facebook app voor alcoholvrij rijden'

Het Bob-zomerteam van Veilig Verkeer Nederland reist deze zomer langs festivals en evenementen. Het doel is om bezoekers er maar weer eens op te wijzen dat alcohol en verkeer gaan niet samengaan. Nieuw dit jaar is een speciaal ontwikkelde 'Wie is de Bob?-applicatie' voor Facebook. Daarmee kunnen vrienden hun evenementen plannen en direct bepalen wie zich als nuchtere chauffeur beschikbaar stelt. Prijzen winnenWanneer iedereen weer veilig thuis is, kan de Bob binnenkort via Facebook worden bedankt met een speciaal en persoonlijk filmpje. Bob-kameraadschap wordt beloond met punten. Hoe meer punten, hoe meer kans op een mooie prijs als een iPad of ritjes in een limousine.Overzicht evenementenTijdens de Bob-zomertour bezoekt het zomerteam ruim twintig evenementen door heel Nederland. Een compleet overzicht van alle bestemmingen is hier te vinden. vrijdag 15 juli 2011, Wally Cartigny '
meer info


donderdag 14 juli 2011

CasaMasArab vind je tussen glooiende heuvels, ongeveer 25 minuten van Malaga.Ons privaat zwembad wacht er op je. Er is geen badmeester, dus zwem je op eigen risico en kinderen moeten steeds begeleid zijn.We hebben enkel 2 units- de Studio en de Uffizi- beiden met panoramische zichten, hedendaags design, badkamer met ruime walk-in douche en private buitenruimte.De accommodatie beschikt over een kleine ingerichte keuken en zijn in principe self-catering. Ook bieden we beperkte maar verfijnde Mediterrane gastronomische diensten aan. Geboren in België en al meer dan een decennium in de Mediterranée is geen garantie … maar het helpt!We organiseren allerhande activiteiten voor U indien gewenst. U zegt het en wij werken iets uit voor U.Relax is het sleutelwoord!
meer info


Catering frituur mobiel

Catering frituur mobiel Catering Prestige staat voor u beschikbaar met zijn prachtige mobiele frituur. U vindt bij ons frietmenu's vanaf 2,5 euro tot 10 euro. Wij werken met verse frietjes en een diverse keuze aan sauzen. We hebben ook bereide stoverij, balletjes in tomatensaus en vol au vent.Steeds bieden we ook een gratis tent en een paar walking dinner tafels aan op elk feest. U kan ook bij ons een oliebollen kraam, ijskar, cavabar, tapinstallaties, obers, standen met braadworsten, hamburgers en hotdogs huren.Wij zijn gespecialiseerd in een prachtige dessertbuffet met verse wafels, pannenkoeken, wafels op een stokje enz.Mooie aangeklede buffetten en een super service bieden wij aan.Bel gerust voor reservatie op het nummer 050/43.29.19
meer info


woensdag 13 juli 2011

Dienbladen / plateaus voor horeca en catering

Dienbladen / plateaus voor horeca en catering STOCKVERKOOP : Diverse dienbladen voor gebruik in tearoom, snack, broodjeszaak, restaurant, bedrijfs- en ziekenhuisrefters,...Uitvoeringen in melamine of polyester.Verschillende afmetingen en kleuren !Contacteer ons voor de lijstVENTE DIRECTLot de plateaux de service professionnels pour horeca et métiers de bouches : cantines, selfs, salons de thé, restaurants etc.Différentes exécutions, tailles et coloris.Contactez-nous pour une liste des produits disponibles.
meer info


Catering frituur mobiel

Catering frituur mobiel Catering Prestige staat voor u beschikbaar met zijn prachtige mobiele frituur. U vindt bij ons frietmenu's vanaf 2,5 euro tot 10 euro. Wij werken met verse frietjes en een diverse keuze aan sauzen. We hebben ook bereide stoverij, balletjes in tomatensaus en vol au vent.Steeds bieden we ook een gratis tent en een paar walking dinner tafels aan op elk feest. U kan ook bij ons een oliebollen kraam, ijskar, cavabar, tapinstallaties, obers, standen met braadworsten, hamburgers en hotdogs huren.Wij zijn gespecialiseerd in een prachtige dessertbuffet met verse wafels, pannenkoeken, wafels op een stokje enz.Mooie aangeklede buffetten en een super service bieden wij aan.Bel gerust voor reservatie op het nummer 050/43.29.19
meer info


dinsdag 12 juli 2011

Traysealer verpakkingsmachine inpakmachine

Traysealer verpakkingsmachine inpakmachine semi automatisch Schalen traysealer verpakkingsmachine PA 182. Geschikt voor plastic, folie, karton etc.rotary draaiende tafel. Op 220 volt, kan sealen vacuumeren en begassen. max 30paket pm Deze machine is makkelijk te bedienen met omron timer en temperatuur regelaar. Goed werken, kan getest worden. Er zitten mallen bij voor bakjes van 7,5 cm bij 14,5 cm. Dit model wordt vaak gebruikt bij catering en vliegtuigmaaltijden
meer info


maandag 11 juli 2011

Catering frituur mobiel

Catering frituur mobiel Catering Prestige staat voor u beschikbaar met zijn prachtige mobiele frituur. U vindt bij ons frietmenu's vanaf 2,5 euro tot 10 euro. Wij werken met verse frietjes en een diverse keuze aan sauzen. We hebben ook bereide stoverij, balletjes in tomatensaus en vol au vent.Steeds bieden we ook een gratis tent en een paar walking dinner tafels aan op elk feest. U kan ook bij ons een oliebollen kraam, ijskar, cavabar, tapinstallaties, obers, standen met braadworsten, hamburgers en hotdogs huren.Wij zijn gespecialiseerd in een prachtige dessertbuffet met verse wafels, pannenkoeken, wafels op een stokje enz.Mooie aangeklede buffetten en een super service bieden wij aan.Bel gerust voor reservatie op het nummer 050/43.29.19
meer info


Nederlanders krijgen oer-Hollandse etenswaar mee naar buitenland'

Nederlanders missen als ze in het buitenland op vakantie zijn drop, kaas, hagelslag, pindakaas en stroopwafels in hun lokale winkel, hotelbar of all-inclusiverestaurant. Transport en Logistiek Nederland (TLN) heeft berekend dat Nederlandse vakantiegangers ruim 20 miljoen kilo aan Hollandse etenswaren mee de grens overnemen. Om vakantiegangers op weg naar het zuiden een goede vakantiestart te bezorgen, deelde TLN zaterdag pakketjes met populaire Nederlandse producten uit.De pakketjes hagelslag, pindakaas en drop vonden gretig aftrek bij de grensovergang Hazeldonk aan de A16. TLN had de ludieke actie bedacht in het kader van de actie 'Zonder transport geen vakantiepret'. 'Op deze manier willen we laten zien dat je altijd transport nodig hebt om producten op de plaats van bestemming te krijgen. Zonder transport is het onmogelijk je koffers te pakken en op reis te gaan. Dan heb je geen zomerkleding, geen zonnebrand, maar ook niet al die favoriete Hollandse levensmiddelen die steevast deel uitmaken van de Nederlandse vakantiebagage.'OnmisbaarTransport is dus onmisbaar, volgens TLN. Misschien een gat in de markt om juist de vertrouwde en vertrouwingswekkende puur-Nederlandse waren te exporteren naar de verschillende hotels en bungalowparken in het buitenland waar Nederlanders graag vertoeven? Kan de horeca mooi de hulp van de transportsector voor inroepen! maandag 11 juli 2011, Johan Koning '
meer info


Geert van der Laar ook concerndirecteur Prorest'

Trigion-directeur Geert van der Laar (52) krijgt binnen Facilicom een breder takenpakket op zijn bordje. Van der Laar zal vanaf 1 augustus als 'Concerndirecteur Facilitaire Bedrijven Nederland' ook verantwoordelijk zijn voor Prorest, de catering-divisie van de facilitaire totaaldienstverlener. Het takenpakket van de nieuwe eindverantwoordelijke houdt onder meer in, dat hij ervoor met zorgen dat 'de verbindingen tussen de facilitaire disciplines verder ontwikkeld worden'. Volgens het bedrijf zelf is de dienstverlener in Nederland reeds toonaangevend op het terrein van multi-services. Het ligt in de planning om 'evenals de voorgaande jaren sterk te blijven groeien'.Ervaring'Van der Laar brengt meer dan 20 jaar Facilicom-ervaring mee. Hij was daarbij in zijn laatste twee functies eindverantwoordelijk voor successievelijk onze schoonmaak- en beveiligingsactiviteiten (het laatste als directeur Trigion, red)', stelt president-directeur Hans Gennissen '€" die zich op de algemene bestuurlijke taken, de andere divisies en de buitenlandse activiteiten zal gaan richten. maandag 11 juli 2011, Johan Koning '
meer info


zondag 10 juli 2011

Catering frituur mobiel

Catering frituur mobiel Catering Prestige staat voor u beschikbaar met zijn prachtige mobiele frituur. U vindt bij ons frietmenu's vanaf 2,5 euro tot 10 euro. Wij werken met verse frietjes en een diverse keuze aan sauzen. We hebben ook bereide stoverij, balletjes in tomatensaus en vol au vent.Steeds bieden we ook een gratis tent en een paar walking dinner tafels aan op elk feest. U kan ook bij ons een oliebollen kraam, ijskar, cavabar, tapinstallaties, obers, standen met braadworsten, hamburgers en hotdogs huren.Wij zijn gespecialiseerd in een prachtige dessertbuffet met verse wafels, pannenkoeken, wafels op een stokje enz.Mooie aangeklede buffetten en een super service bieden wij aan.Bel gerust voor reservatie op het nummer 050/43.29.19
meer info


zaterdag 9 juli 2011

LAST MINUTE Vakantie Zuid-Frankrijk

LAST MINUTE Vakantie Zuid-Frankrijk Kom bij Mi-René een heerlijke vakantie doorbrengen en hier genieten van zon, rust, schitterende natuur, historische monumenten, culinaire verwenning in authentieke B & B.Vlakbij Mirepoix, nabij Carcassonne (50km) en de Pyreneeën (40km), niet ver van Montségur, Puivert, Foix, Toulouse, Andorra ..... Je gaat voor boeiende ontdekkingen of je verkiest de zalige rust ter plekke.Alles kan, niets moet.Je logeert in charmante gastenkamers of je huurt de aanpalende self-catering studio (max. 5 personen): aan jou de keuze.We hebben nog enkele periodes vrij deze zomer in onze gastenkamers op basis van B&B, mogelijkheid voor table d'hoteennog één periode beschikbaar in de selfcatering studio:van zo 17 juli t/m vr 22 juli.Je vindt ons in een vakkundig gerestaureerd historisch gebouw, voorzien van alle moderne comfort.Zie onze website voor meer info en beschikbaarheidwww.sibra-bb.com of bel ons op0475 593462
meer info


Catering frituur mobiel

Catering frituur mobiel Catering Prestige staat voor u beschikbaar met zijn prachtige mobiele frituur. U vindt bij ons frietmenu's vanaf 2,5 euro tot 10 euro. Wij werken met verse frietjes en een diverse keuze aan sauzen. We hebben ook bereide stoverij, balletjes in tomatensaus en vol au vent.Steeds bieden we ook een gratis tent en een paar walking dinner tafels aan op elk feest. U kan ook bij ons een oliebollen kraam, ijskar, cavabar, tapinstallaties, obers, standen met braadworsten, hamburgers en hotdogs huren.Wij zijn gespecialiseerd in een prachtige dessertbuffet met verse wafels, pannenkoeken, wafels op een stokje enz.Mooie aangeklede buffetten en een super service bieden wij aan.Bel gerust voor reservatie op het nummer 050/43.29.19
meer info


vrijdag 8 juli 2011

Koelaanhangwagen

Koelaanhangwagen Te huur of te koop!Voor elke gelegenheid: tuinfeest, BBQ, familiefeest, straatfeest, braderij, schoolfeest, alle soorten evenementen, ... Een buitenactiviteit gepland? Koelcel stuk? Dan is deze professionele koelaanhangwagen ideaal om uw dranken koel te bewaren. Of om uw waren tijdelijk onder te brengen in deze mobiele wagen.Afmetingen inwendig 2.8m x 1.2m x 1.83m hoog op dubbelas onderstel. U kan deze koelaanhangwagen kopen of tijdelijk huren. Speciale huurprijzen voor langere periodesOok voor nieuwe en op maat gemaakte koelaanhangwagens kan je bij mij terecht. Tevens kan u ook bij mij terecht voor vaste koelcellen of vriescellen. Ook de mogelijkheid tot het huren van een flessenkoeling (3-deurs)Voor meer inlichtingen: 0498/700946 of ga naar mijn website bgaircoservice.be koelcel, koelaanhangwagen, verhuur, frigo, drankenkoeler, koelopslag, vriescel, catering, koelremorque, tuinfeest, barbeque, bbq, party, communie, verjaardag, koelaanhanger, koelwagen, koelkar, koeler, frigoaanhangwagen, frigowagen
meer info


Catering frituur mobiel

Catering frituur mobiel Catering Prestige staat voor u beschikbaar met zijn prachtige mobiele frituur. U vindt bij ons frietmenu's vanaf 2,5 euro tot 10 euro. Wij werken met verse frietjes en een diverse keuze aan sauzen. We hebben ook bereide stoverij, balletjes in tomatensaus en vol au vent.Steeds bieden we ook een gratis tent en een paar walking dinner tafels aan op elk feest. U kan ook bij ons een oliebollen kraam, ijskar, cavabar, tapinstallaties, obers, standen met braadworsten, hamburgers en hotdogs huren.Wij zijn gespecialiseerd in een prachtige dessertbuffet met verse wafels, pannenkoeken, wafels op een stokje enz.Mooie aangeklede buffetten en een super service bieden wij aan.Bel gerust voor reservatie op het nummer 050/43.29.19
meer info


Nieuwe algemeen directeur bij ROI facility'

Management & Adviesorganisatie ROI groep heeft Casper van het Hof, voormalig commercieel directeur van Prorest, benoemd tot algemeen directeur voor ROI facility in Nederland en Duitsland. Van het Hof wordt mede-eigenaar van ROI facility. Van het Hof was onder andere werkzaam bij Prorest/Facilicom, Sodexo, Sara Lee/DE en Compass Nederland en Duitsland. Hij wenst zich als algemeen directeur van ROI facility verder te ontwikkelen in facility management met een sterke nadruk op conceptontwikkeling. 'De missie, cultuur en bedrijfsfilosofie van de ROI groep spreken mij aan', aldus Van het Hof. 'Wat me nog meer aanspreekt is de ambitie van ROI facility om zich verder te ontwikkelen tot een leidende speler van formaat in de facility management markt. Als een van de laatste echt onafhankelijke partijen heeft ROI facility een belangrijk voordeel ten opzichte van haar concurrenten. ROI groep is een onafhankelijk management & adviesbureau, gespecialiseerd in facility en fleet management. vrijdag 08 juli 2011, Jaap de Graaf '
meer info


Ondanks brand toch feestelijke opening Roland Vos'

Roland Vos Catering & Events in Amstelveen laat zich niet makkelijk uit het veld slaan. Ondanks de brand van woensdagavond 6 juli gaat de opening een dag later op 7 juli gewoon door. Dit is te danken aan de brandweer die snel ter plaatse was. Daardoor bleef de brandschade beperkt. Er was wel veel rook en roetschade. De cateraar laat weten dat de brand er wel toe heeft geleid dat het programma enigszins is aangepast. De geplande evenementen gaan gewoon door gewoon. Over de oorzaak wordt gemeld: 'Het was een toevallige samenloop van omstandigheden. Er valt niemand iets te verwijten.' De schade bleef beperkt gebleven tot de eerste etage waar de kantoren en het decoratiemagazijn zijn. vrijdag 08 juli 2011, Jaap de Graaf '
meer info


Sodexo groeide vooral in Noord-Amerika'

Het Franse catering-en dienstenbedrijf Sodexo heeft in het derde kwartaal van het boekjaar 2010 '€" 2011 vooral in Noord-Amerika geplust. De omzet nam daar toe met 6,4 procent. In Europa ging het ook prima. Daar kon een plus genoteerd worden van 4,5 procent. Dit blijkt uit de jongste kwartaalcijfers van Sodexo Group. In totaal boekte Sodexo een omzetgroei van 7,7 procent. 'Sinds het begin van het fiscale jaar zijn onze activiteiten in de opkomende markten versneld, met dubbelcijferige groei tot gevolg. Deze goede prestatie geeft ons het vertrouwen om een groei van 4,5 procent voor het volledige boekjaar te realiseren'€, zegt chief executive van Sodexo Michel Landel . Hij wilde niet te hard juichen en riep op om waakzaam te blijven en kansen te benutten om de kwaliteit van de diensten verder te verhogen. vrijdag 08 juli 2011, Jaap de Graaf '
meer info


's-Peer catering viert jubileum met benefietdiner'

's-Peer catering een biologisch vegetarisch cateringbedrijf, organiseert ten behoeve van haar 15-jarig jubileum een benefietdiner voor het Juliana Kinderziekenhuis. Het diner vindt plaats op 30 september in het Nutshuis te Den Haag. Reserveren is mogelijk via Speercatering.nl. Chef-kok Pètrix laat weten dat de biologisch vegetarische keuken zich een vaste plaats heeft verworven. 'Vijftien jaar geleden begon ik heel voorzichtig een cateringbedrijf. Zou het wel lukken om mijn brood te verdienen met de biologisch vegetarische keuken? Inmiddels is dat geen vraag meer. In die jaren hebben we laten zien dat de vegetarische keuken een zeer rijke en creatieve keuken is, keurrijk en smaakvol. Ook niet vegetariërs durven nu voor ons te kiezen.' 's- Peer catering verzorgt opdrachten voor 2 tot 500 personen. Pètrix: 'We hebben met veel passie en persoonlijke aandacht voor de klant een gezond bedrijf opgebouwd waar we erg trots op zijn.' vrijdag 08 juli 2011, Jaap de Graaf '
meer info


donderdag 7 juli 2011

Profesionele CINDERS gas barbecue

Profesionele CINDERS gas barbecue Alpina-cinders (clubman) bestaat uit superieure gasbarbecuebestemd voor openlucht cateringzeer eenvouding in gebruikduurzaam inkapbaar en van hoogste kwaliteitwordt verkocht wegens te groot dus weinig gebruikt gsm-nummer : 0494/ 59 20 75
meer info


1 Ticket concert Bon Jovi VIP Diamond Ring

Heb 1 exclusief ticket voor concert van Bon Jovi te Zeebrugge op 24/07/2011, dit in Diamond Ring VIP!Wat is"Diamond Ring VIP-ervaring"?•Een ticket voor de fantastische VIP-ervaring binnen de Diamond Circle*•Toegang tot de officiële Bon Jovi preshow party met onder andere: ◦VIP-preshow met catering, gratis eten en drinken◦preshow muziek – uw favoriete Bon Jovi hits ◦preshow prijzen en cadeaus, waaronder gehandtekende souvenirs en exclusieve items (volgens beschikbaarheid)◦VIP preshow gastheer •Op de rode loper als een rockster, met onder andere:◦VIP-parkeerplaats parkeerplaats op Parking 2. De parking zal aangeduid zijn met wegwijzers (adres: Leopold II dam Zeebrugge)◦Snelle check-in ◦Aparte VIP-ingang ◦gereserveerde VIP-toiletten ◦gereserveerde VIP-bar tijdens het concert◦VIP-merchandising ◦vroege toegang tot de zaal (vroege toegang tot de zaal betekent niet dat u snel in de diamond circle kunt. Het is alleen toegang tot de preshow party voordat de deuren voor iedereen opengaan) •Bon Jovi VIP-merchandising, waaronder:◦exclusieve Bon Jovi VIP-draagtas (exclusief ontworpen voor kopers van het VIP-pakket)◦officieel Bon Jovi tourprogramma◦limited edition Bon Jovi VIP-tourpasje en bijhorend neklint. Ticket word verkocht wegens het niet gaan naar concert om medische redenen.
meer info


'Social media bedreigen evenementenbranche''

Social media zijn een bedreiging voor de evenementenbranche. Doordat iedereen dankzij social media nu in staat is om evenementen en bijeenkomsten te organiseren lopen professionele bedrijven het gevaar buitenspel te worden gezet. Dit is de strekking van een column van Gerrit Heijkoop op Eventplanner.be. Het gevolg daarvan kan zijn dat veel bureaus en leveranciers die op dit moment actief zijn in de evenementenbranche, failliet gaan, waarschuwt Heijkoop. Hij onderstreept dat met een voorbeeld van een Event dat door enkele enthousiastelingen in no time voor weinig geld was georganiseerd. Heijkoop: 'Evenementen- en congresbureaus verdienen hun geld met het bij elkaar brengen van de juiste mensen en middelen; van een creatief concept, naar productie tot uitvoering. De toegevoegde waarde bestaat uit hun kennis en ervaring uit eerdere projecten en hun relaties met een netwerk van leveranciers. Voor die rol in het proces stuurt het bureau zijn factuur naar de klant.' Om toe te voegen dat het gebruik van social media blijft toenemen. 'Met als gevolg dat meer mensen sneller en makkelijker kunnen communiceren met hun persoonlijke en professionele netwerk. Zij hebben daardoor veel sneller toegang tot allerlei hulpbronnen voor kennis, creatieve oplossingen en relaties. Dit vergroot hun potentiële aanbod van leveranciers, waardoor prijzen dalen. Sterker nog, in een sociale context wordt zelfs veel waarde uitgewisseld zonder een transactie van geld. En bovendien, op internet is toch sowieso alles gratis te krijgen?Heijkoop laat weten dat het tijd is voor discussie en herbezinning. donderdag 07 juli 2011, Eventplanner.be, Jaap de Graaf '
meer info


woensdag 6 juli 2011

Communieanimaties

Communieanimaties Voor al uw communiefeesten contacteer ons snel. Voor elk wat wils, en werkelijk alles vind u bij ons. Animatie, catering, attracties, frietjes, dessertjes, verhuur allerlei, volksspelen, tenten, en ga zo maar door, niets in onmogelijk bij ons.Wij sommen nu de mogelijkheden even op:- kindershows (goochelen, spel, illusie en magie met papa chico waarbij de communikant centraal staat)- onze afdeling rodeo is top in belgie (rodeostier, rodeosurf en een echte babystier voor de kleinsten)- grime en ballonplooien- springkastelen, volksspelen- sumo, achtbaanpiste, buikschuiven, ...- speciaal om binnen uw budget te blijven een frietjes anti-crisis menu:Frietjes a volonté, saus naar keuze: mayo, ketchup, tartaar, curry ketchup, cocktail, andalouze, pikante saus en pickels altijd aanwezig! Twee snacks uit het aanbod van verse filet brochette, onze nieuwe worstbrochette, frikadel en kipnuggets of bitterballen. U kan deze twee snacks hier ter plaatse uit kiezen. van 0 - 35 pers. ¤8,00 p/p + vaste kost ¤200,00van 36 - 75 pers. ¤8,00 p/p + verminderde vaste kost naar ¤100,00van 76-100 pers.¤8,00 p/p + verminderde vaste kost naar ¤50,00Vanaf 101 pers. ¤8,00 p/p + geen vaste kostWij werken uitsluitend met professionele mensen en artiesten. Graag vernemen we uw wensen en maken voor u een vrijblijvende offerte.
meer info


1 Ticket concert Bon Jovi VIP Diamond Ring

Heb 1 exclusief ticket voor concert van Bon Jovi te Zeebrugge op 24/07/2011, dit in Diamond Ring VIP!Wat is"Diamond Ring VIP-ervaring"?•Een ticket voor de fantastische VIP-ervaring binnen de Diamond Circle*•Toegang tot de officiële Bon Jovi preshow party met onder andere: ◦VIP-preshow met catering, gratis eten en drinken◦preshow muziek – uw favoriete Bon Jovi hits ◦preshow prijzen en cadeaus, waaronder gehandtekende souvenirs en exclusieve items (volgens beschikbaarheid)◦VIP preshow gastheer •Op de rode loper als een rockster, met onder andere:◦VIP-parkeerplaats parkeerplaats op Parking 2. De parking zal aangeduid zijn met wegwijzers (adres: Leopold II dam Zeebrugge)◦Snelle check-in ◦Aparte VIP-ingang ◦gereserveerde VIP-toiletten ◦gereserveerde VIP-bar tijdens het concert◦VIP-merchandising ◦vroege toegang tot de zaal (vroege toegang tot de zaal betekent niet dat u snel in de diamond circle kunt. Het is alleen toegang tot de preshow party voordat de deuren voor iedereen opengaan) •Bon Jovi VIP-merchandising, waaronder:◦exclusieve Bon Jovi VIP-draagtas (exclusief ontworpen voor kopers van het VIP-pakket)◦officieel Bon Jovi tourprogramma◦limited edition Bon Jovi VIP-tourpasje en bijhorend neklint. Ticket word verkocht wegens het niet gaan naar concert om medische redenen.
meer info


dinsdag 5 juli 2011

Vacuummachine

Vacuummachine PLUSVAC 20All-round machines voor vlees processing and voor catering. Robust. Tried and tested. All stainless steel.:: Voorbeelden van gebruik  Sous-Vide koken met vlees  Sous-Vide koken met vis  Sous-Vide koken met gevogelte  Sous-Vide koken met groenten   Sous-Vide verpakking voor vloeistoffenTechnische gegevensKamer grootte (w x l x h/mm): 430 x 505 x 175Verzegeling lengte (mm): 1 x 405 (2 x 405)Diepte x(y)/(mm): 455 (400)Vacuum pomp (cbm/h): 21Power connection (v/ph/Hz): 400/3/50Power (kW): from 1Maximum zak (mm): 400 x 500Omtrek (mm): 480 x 655 x 385Gewicht (kg): 70Standard Equipment KOMET Vakuum packaging machinesMade in GermanyAll stainless steelkrachtige vacuum pompVacuumstop knopElectronic control boardInleg platen voor hoogte aanpassingPlexiglas deksel, belangrijk bij het verpakken van soepen en sausenOptiesGas flushing for soft productsControl board capable of storing programsGreen Vac connection for the special gastro norm containersSpecial device for liquides2. sealing barSealing with compressed airCut off sealing
meer info


Puur breekt internationaal door'

De Nederlandse foodformule Puur, in 2008 door Eurest geïntroduceerd, is ook internationaal een succes. In de VS, Finland, Ierland, Duitsland, Denemarken en Zwitserland is de formule overgenomen. Puur biedt bedrijfsrestaurants kwalitatief hoogstaand eten met pure ingrediënten die ter plekke worden bereid. 'De kracht van Puur is dat ingespeeld wordt op de steeds veranderende behoefden van gasten', meldt Eurest. De formule Puur staat voor lekker, gezond en verantwoord eten. Steeds meer mensen zien in dat dit positieve effecten heeft op welzijn en productiviteit van medewerkers. Puur biedt een ruime selectie exclusief ontwikkelde specialiteiten. Eurest laat weten dat de focus in de bedrijfscatering vaak ligt op het terugbrengen van kosten, terwijl dit niet ten koste van de tevredenheid van de medewerkers mag gaan. Goede kwaliteit tegen een goede prijs is belangrijk. Bij Puur is dat het geval, aldus de cateraar. 'Het assortiment verrast elke dag. Door de verse producten, het ruime aanbod, maar zeker ook door de dagelijkse variatie die aanlokkelijk wordt gepresenteerd.' dinsdag 05 juli 2011, Jaap de Graaf '
meer info


maandag 4 juli 2011

1 Ticket concert Bon Jovi VIP Diamond Ring

Heb 1 exclusief ticket voor concert van Bon Jovi te Zeebrugge op 24/07/2011, dit in Diamond Ring VIP!Wat is"Diamond Ring VIP-ervaring"?•Een ticket voor de fantastische VIP-ervaring binnen de Diamond Circle*•Toegang tot de officiële Bon Jovi preshow party met onder andere: ◦VIP-preshow met catering, gratis eten en drinken◦preshow muziek – uw favoriete Bon Jovi hits ◦preshow prijzen en cadeaus, waaronder gehandtekende souvenirs en exclusieve items (volgens beschikbaarheid)◦VIP preshow gastheer •Op de rode loper als een rockster, met onder andere:◦VIP-parkeerplaats parkeerplaats op Parking 2. De parking zal aangeduid zijn met wegwijzers (adres: Leopold II dam Zeebrugge)◦Snelle check-in ◦Aparte VIP-ingang ◦gereserveerde VIP-toiletten ◦gereserveerde VIP-bar tijdens het concert◦VIP-merchandising ◦vroege toegang tot de zaal (vroege toegang tot de zaal betekent niet dat u snel in de diamond circle kunt. Het is alleen toegang tot de preshow party voordat de deuren voor iedereen opengaan) •Bon Jovi VIP-merchandising, waaronder:◦exclusieve Bon Jovi VIP-draagtas (exclusief ontworpen voor kopers van het VIP-pakket)◦officieel Bon Jovi tourprogramma◦limited edition Bon Jovi VIP-tourpasje en bijhorend neklint. Ticket word verkocht wegens het niet gaan naar concert om medische redenen.
meer info


1 Ticket concert Bon Jovi VIP Diamond Ring

Heb 1 exclusief ticket voor concert van Bon Jovi te Zeebrugge op 24/07/2011, dit in Diamond Ring VIP!Wat is"Diamond Ring VIP-ervaring"?•Een ticket voor de fantastische VIP-ervaring binnen de Diamond Circle*•Toegang tot de officiële Bon Jovi preshow party met onder andere: ◦VIP-preshow met catering, gratis eten en drinken◦preshow muziek – uw favoriete Bon Jovi hits ◦preshow prijzen en cadeaus, waaronder gehandtekende souvenirs en exclusieve items (volgens beschikbaarheid)◦VIP preshow gastheer •Op de rode loper als een rockster, met onder andere:◦VIP-parkeerplaats parkeerplaats op Parking 2. De parking zal aangeduid zijn met wegwijzers (adres: Leopold II dam Zeebrugge)◦Snelle check-in ◦Aparte VIP-ingang ◦gereserveerde VIP-toiletten ◦gereserveerde VIP-bar tijdens het concert◦VIP-merchandising ◦vroege toegang tot de zaal (vroege toegang tot de zaal betekent niet dat u snel in de diamond circle kunt. Het is alleen toegang tot de preshow party voordat de deuren voor iedereen opengaan) •Bon Jovi VIP-merchandising, waaronder:◦exclusieve Bon Jovi VIP-draagtas (exclusief ontworpen voor kopers van het VIP-pakket)◦officieel Bon Jovi tourprogramma◦limited edition Bon Jovi VIP-tourpasje en bijhorend neklint. Ticket word verkocht wegens het niet gaan naar concert om medische redenen.
meer info


Dikke 7 voor gastvrijheid in de zorg'

Uit het grootste onderzoek naar gastvrijheid in Nederlandse zorginstellingen blijkt, dat die in het algemeen met een ruime voldoende wordt beoordeeld. Uit het Nationaal Gastvrijheidsonderzoek kwam een 7+ als eindcijfer naar voren. Eten en drinken werd over het algemeen goed gewaardeerd. Dit meldt Zorginstellingen. In totaal zijn ruim zeshonderd items over gastvrije zorg geïnventariseerd en zichtbaar gemaakt, meldt de organisatie van het onderzoek. De meningen van het management, de cliëntenraad zijn in kaart gebracht, net als de bevindingen van zo'n zestig auditeurs. Die hebben bij ruim tweehonderd deelnemers uitvoerig onderzoek gedaan. 'Enkele tientallen zorginstellingen zijn bezocht door een mystery guest.'Dikke 7'De overallscore voor gastvrijheidszorg is 72 procent, gemiddeld scoren de deelnemers dus een dikke 7', aldus de organisatie. 'In die zin heeft Nederland klantgerichte zorg goed voor elkaar. Vooral de score van de ziekenhuizen en zorginstellingen is hoog. In de geestelijke gezondheidszorg is nog veel te winnen.' Uit het onderzoek kwam naar voren dat bij de communicatie met cliëntenraden veel te winnen is, als het gaat om het creëren van draagvlak voor het gevoerde beleid.Eten en drinkenDe waardering voor het eten en drinken is bij ruim 70 procent van de zorginstelling hoog. Bij een kleine dertig procent van de deelnemers aan Gastvrijheidszorg met Sterren is het beleid voor eten en drinken voor verbetering vatbaar. 'Vooral in de langdurige zorg geeft bijna tweederde van het management aan dat de kwaliteit van het eten en drinken in het afgelopen jaar verbeterd is. In zestig procent van de zorginstellingen hebben de cliënten invloed op het menu. Met name bij de top-10 zorginstellingen hebben bewoners veel inspraak in het bereiden en het opdienen van de maaltijden.'Ambiance'Bij ruim driekwart van de instellingen is de ambiance goed geregeld', concludeerden de onderzoekers. 'De sfeer in zorgcentra wordt ervaren als vriendelijk, veilig en warm.' De eindconclusie: 'Gastvrije en klantgerichte zorg staat op een hoog peil in Nederland. Het is zaak deze kwaliteit vast te houden en te borgen. Continue aandacht en communicatie met en respect voor de mening van de patiënt en bewoner zijn hiervoor een vereiste.' maandag 04 juli 2011, Lees verder, Johan Koning '
meer info


The Colour Kitchen wil gesprek met Tweede Kamer'

The Colour Kitchen wil graag een gesprek met vertegenwoordigers van de Tweede Kamer. Dit naar naar aanleiding van het debat over de 'huishouding' van de Tweede Kamer en een artikel hierover in het Algemeen Dagblad In zijn nieuwsbrief schrijft The Colour Kitchen: 'Vooral de wensen van de Tweede Kamer over onderwerpen als streekproducten in het bedrijfsrestaurant en banen voor jongeren met een arbeidshandicap deden ons besluiten om te reageren.'Bij The Colour Kitchen komen streekproducten en banen voor jongeren met een arbeidshandicap samen. 'We hopen dat de Tweede Kamer in onze ideeën en werkwijze voldoende aanknopingspunten ziet om ons uit te nodigen voor een gesprek om de mogelijkheden die The Colour Kitchen at Work de Tweede Kamer kan bieden, te bespreken.'Lees ook: Colour your Dreams: van Wajonger tot zelfstandig werkend kok met diploma maandag 04 juli 2011, Jaap de Graaf '
meer info


Omzet contractcatering in 2010 met 5,4% gedaald'

De omzet in de contractcatering is in 2010 met 5,4% gedaald ten opzichte van 2009, van 1,15 naar 1,09 miljard euro. De omzet in de bedrijfscatering daalde eveneens met 5,4%, van 978 naar 925 miljoen euro, aldus meldt AgriHolland. De omzet in het onderwijssegment nam met 2,5% af, van 85 naar 83 miljoen euro, terwijl de omzet in het segment institutioneel 7,8% daalde van 92 naar 85 miljoen euro. Dat blijkt uit de Focus 2010-2011 van de Veneca, de brancheorganisatie voor de contractcateraars. Veel bedrijven hebben ook in 2010 bezuinigd op de banqueting. Ook recepties en feestjes van organisaties waren bescheiden, meer sober en zijn aan de omstandigheden aangepast. De restaurantbezoekers waren ook iets voorzichtiger. Het aantal contracten nam met 2,1% af, werkzaamheden werden weer inbesteed. Daardoor is de gemiddelde omzet per opdrachtgever gedaald met 7,3%. Veneca voorziet in 2011 een beter resultaat voor de catering-markt. Voorwaarde is wel dat de spelers in de markt moeten meebewegen met de vraag en sterker inzetten op flexibilisering en innovatie. maandag 04 juli 2011, AgriHolland, Jaap de Graaf '
meer info


Breda wil 165.000 euro besparen door zelf te cateren'

Door de catering in eigen beheer te nemen, denkt de gemeente Breda flink wat geld te besparen. Op een totale cateringsbegroting van 680.000 euro zou dat vanaf 1 oktober jaarlijks een besparing van bijna een kwart opleveren. De Bredanaars hebben de catering nu nog uitbesteed aan SAB Catering, meldt Facility Management. Volgens het plan van de gemeente zullen de cateringmedewerkers die nu nog in dienst van SAB zijn, hun baan niet verliezen. De gemeente zal hun dienstverbanden overnemen.LeerwerkbedrijfWethouder Saskia Boelema wil door het inbesteden van de catering ook meteen een leerwerkbedrijf creëren. Die zou dan bestemd zijn voor medewerkers van de Bredase Sociale Werkplaats (BSW) en voor mensen uit de Wet Werk en Bijstand (WWB). Zij krijgen een opleidingstraject aangeboden, die hun kansen op de arbeidsmarkt aanzienlijk moet vergroten. maandag 04 juli 2011, Facility Management, Johan Koning '
meer info


'‚¬60.000 voor privédiner met Boer, Herman, Van Wolde en Blaauw'

Een privédiner door de sterrenkoks Jonnie Boer (***), Sergio Herman (***), Hans van Wolde (**) en Ron Blaauw (**) is geveild voor 60.000 euro. Het tiensterren diner werd aangeboden op een veiling ten bate van dance4life en werd vlak voor het dance-event Sensation (foto) gehouden. Het evenement van ID&T was zaterdag in de Amsterdam Arena. De veiling vond nog vlak voor Sensation plaats in het huis van ID&T-oprichter Duncan Stutterheim in Amsterdam. Rond de veiling was een diner georganiseerd dat werd verzorgd door Ron Blaauw.Hij is een van de vier topkoks die meewerken aan een privédiner, een van de twaalf unieke items waar op geboden kon worden. Naast Blaauw (van het gelijknamige tweesterren restaurant in Amsterdam) zijn dat Jonnie Boer (Librije ***, Zwolle), Sergio Herman (Oud Sluis ***, Sluis) en Hans van Wolde (Beluga**, Maastricht).Het tiensterrendiner leverde 60.000 euro op. De koper is Michiel Slegt van Smulweb.nl. 'De bedoeling is om het diner om te zetten in een diner voor alle vrienden van dance4life en er een wervingsavond van te maken voor nieuwe vrienden', meldt Slegt. Verder werd onder meer de zeilboot van topmodel Doutzen Kroes (opbrengst: 9.500 euro) geveild, een meet & greet met Richard Branson (8.000 euro) en een vlucht in de ruimte (120.000 euro). dance4lifeUiteindelijk werd met de veiling en een deel van de opbrengst van de kaartverkoop van Sensation 400.000 euro opgehaald. Dat geld gaat naar dance4life, de organisatie die jongeren inspireert om in actie te komen tegen hiv en aids. De opbrengst van de veiling komt geheel ten goede aan de wereldwijde scholenprojecten van dance4life. ID&T (lees; Stutterheim) en dance4life hebben al jaren een band met elkaar.Sensation (Innerspace) was zaterdag een enorm succes. Maar liefst 40.000 in het wit geklede bezoekers bezochten het event dat al jaren binnen enkele uren is uitverkocht. Onder meer de dj's Fedde LeGrand, Martin Solveig en Sander van Doorn gaven acte de presence. Op decoratief gebied waren de tientallen grote, witte (en later gekleurde) bewegende ballen (foto) dé eyecatcher. maandag 04 juli 2011, Hans Schmeinck '
meer info


Chefkok Erik van Loo spil bij opening restaurant Sint Franciscus Gasthuis'

Chefkok Erik van Loo van restaurant Parkheuvel was afgelopen donderdag de spil bij de officiële opening van het nieuwe restaurant Assisi Plaza van het Sint Franciscus Gasthuis in Rotterdam. Nadat Henk Gerla, voorzitter van de Raad van Bestuur van het ziekenhuis, en Teun Verheij (algemeen directeur van Albron) de officiële opening hadden verricht, was het de beurt aan de Van Loo. Samen met Sabitrie Raghoenath, winnares van de receptenwedstrijd voor medewerkers van het Sint Franciscus Gasthuis, presenteerde de chef een broodje kouseband met garnalen aan de gasten.Het nieuwe restaurant is een gecombineerd onderkomen voor personeel, gasten en patiënten. 'Om in de sfeer van de naamgever van ons ziekenhuis Franciscus van Assisi te blijven, hebben we het nieuwe restaurant naar hem vernoemd: Assisi Plaza', vertelde Henk Gerla.Unieke samenwerkingsvormHet restaurant is een unieke samenwerkingsvorm tussen Albron en het ziekenhuis. De partijen realiseerden een gezamenlijke visie op eten en drinken voor zowel patiënten, bezoekers als medewerkers. 'De gasten kunnen genieten van een sfeervolle espressobar, een prachtig modern restaurant en een eigentijdse winkel. In Assisi Plaza is ieder moment van de dag een passend aanbod aan gerechten, die vers worden bereid in het zicht van de gasten.'Albron als partnerGerla: 'Voor het ziekenhuis was het belangrijk dat we een partner vonden die goed bij ons past en voor dezelfde kwaliteit en service staat als wij. Ik ben ervan overtuigd dat we die partner met Albron hebben gevonden.' Teun Verheijen van Albron: 'Wij zoeken heel bewust naar een passende samenwerkingsvorm, die aansluit bij de identiteit en uitstraling van het ziekenhuis. In Assisi Plaza krijg je werkelijk even het gevoel weg uit het ziekenhuis te zijn.'GastvrijheidHet ziekenhuis weet ook nog trots te melden dat het in de Sterrengids Gastvrijheidszorg in Zorginstellingen 2011 een extra ster bemachtigde voor service en gastvrijheid. 'Met deze hoogst haalbare classificatie van vier sterren tonen we onze kwaliteit van eten en drinken, ambiance en serviceverlening naar patiënten en bezoekers. We zijn in de gids het hoogst scorende ziekenhuis in West-Nederland en staan landelijk op een vijfde positie.'Op de foto: Erik van Loo, Henk Gerla en Teun Verheij toosten op de opening van Assisi Plaza.Meer over Erik van Loo Chef-kok Van Dreumel weg bij Parkheuvel** Nieuw kookboek van Erik van Loo Erik van Loo kiest beste restaurant Leiden Chefs Irish Beef Club viert St. Patricks Day Mario Ridder en Erik van Loo op evenement sterrenzaken maandag 04 juli 2011, Johan Koning '
meer info