zondag 1 november 2009

Cocktaillovers

The Cocktaillovers bieden wereldwijd catering & workshops van cocktails en smoothies. Met veel zorg en aandacht komen wij op uw feest of evenement onze cocktails bereiden en serveren. We will make you a Cocktaillover...

Door onze jarenlange ervaring in gerenommeerde zaken zoals Cafe Theatre, Limonada, Pole Pole en Belga Queen garanderen de Lovers u een vlekkeloze cocktailcatering. Ons gevarieerd aanbod van cocktails met zuiders klinkende namen als Mojito, Caipirihna, Whiskey Sour, Jungle Juice, Cosmopolitan... en fruitige mocktails passen wij aan uw sfeer en budget. Deze juweeltjes worden aangeboden op bedrijfsfeesten, evenementen, familiefeesten, onder de vrienden, geanimeerde boottochten, voorstellingen, degustaties, party's, beurzen, ... en dit worldwide!

Cocktaillovers
Lousbergskaai 106/7
B-9000 Gent
www.cocktaillovers.eu 


De Cocktaillovers bereiden en serveren vakkundig en met topzorg de beste cocktails, mocktails en smoothies naar Uw wens en Budget.

Door gebruik van premium alcoholen, likeuren, verse sappen en siropen in combinatie met bartenders die oog hebben voor de verhoudingen van het originele recept, aangepaste glazen en afwerking garanderen wij U een zinnenstrelend drankje.



Op eender welke locatie en gelegenheid zoals bijvoorbeeld bedrijfsevenementen, beurzen, familie- feesten en recepties komen de Cocktaillovers met alle benodigdheden U en Uw gasten verrassen met een liefdevol bereidde Mojito, Caipirinha, Cuba Libre, Cosmopolitan, Gin Fizz, Tequila sunrise....

De Cocktaillovers bieden een surplus aan Uw gelegenheid of event.

Uw menukaart updaten met cocktails?
Geen nood, de Cocktaillovers staan u professioneel bij aan de hand van een workshop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten