zondag 1 november 2009

Next kitchen

Next kitchen is een trendy cateraar met herkenbare producten.

Wij proberen u aangelegenheid met herkenbare producten en aankleding een bijzonder evenement te maken. Vertelt u ideeën aan ons en wij zullen met u meedenken u idee uit te werken en te realiseren. Kijk op onze site voor een leuke impressie van het geen wij doen of neem contact met ons op voor een informatief gesprek.


Next Kitchen Catering is een jong en energiek cateringbedrijf in Utrecht dat meer doet dan koken alleen. Dat zijn we voor bedrijven en particulieren die niet alleen houden van lekker en eerlijk eten, maar ook verrast willen worden met een eigenzinnige presentatie en trendy aankleding.
Is er iets te vieren dan verzorgen wij eten, drank en sfeer op uiteenlopende locaties in heel Nederland. Te denken valt aan bedrijfsfeesten, bruiloften, verjaardagen, recepties, tuinfeesten of culinaire diners voor selecte gezelschappen in de keuken thuis.
Speciaal voor bedrijven neemt Next Kitchen Catering Utrecht de opzet, uitvoering en logistiek op zich van bijvoorbeeld de complete cateringservice, bedrijfsrestaurants of evenementenlocaties.



www.nextkitchen.nl
Next Kitchen
Sint Willibrordusstraat 10
NL-3553 SM Utrecht
T +31302432898
F +31302741262

Catering op maat

Goed gastheerschap en een vakkundige begeleiding zijn voor Next Kitchen Catering vanzelfsprekend. We werken met een persoonlijk adviseur die van begin tot eind het aanspreekpunt is en advies geeft over de invulling van het evenement.
Omdat geen evenement hetzelfde is, bespreken we in een eerste overleg de wensen en mogelijkheden. Next Kitchen Catering kan een deel of de gehele organisatie op zich nemen. Uitgangspunt is dat een samenwerking met Next Kitchen Catering verloopt zoals u het graag ziet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten