zondag 1 november 2009

Koffie Catering

Gelijktijdig tientallen koffie units inzetten en duizenden gasten gedurende de dag koffie serveren. Of juist in een kort piekmoment net zo veel gasten welkom heten met koffie en thee. Naast verhuur van koffie units is het ook mogelijk de gehele koffie catering uit te besteden aan FlexCafé.

FlexCafé verrast gasten, publiek of bezoekers met een uitgekiend koffie concept. Goede smaakvolle koffie is het meest succesvolle welkom voor ieder type contact. Een warme bijdrage aan de gastvrije uitstraling van uw organisatie waarbij de kwaliteit direct herkend én gewaardeerd wordt. Samen met de representatieve FlexCafé medewerkers geeft u uw evenement, beurs, presentatie en zelfs demonstratie met uitstekende espresso, cappuccino of geurende kop thee een extra dimensie.

Als opdrachtgever bepaalt u samen met FlexCafé de inzet van koffie units, bediening en uitstraling. Duidelijke afspraken die worden nagekomen en altijd ondersteunend aan de gelegenheid. Naast de huurprijs voor de koffie unit betaalt u een uurtarief voor de bediening. Per consumptie betaalt u een vergoeding voor gebruik van alle benodigde ingrediënten zoals koffiebonen, verse melk voor cappuccino en koffiebekertjes.

FlexCafé kan tevens als risico dragende partner worden gecontracteerd. Door onze specialisatie op het gebied van mobiele koffie catering leveren we een commerciële bijdrage op zowel financieel als constructief vlak. Exclusiviteitafspraken en uitkoopregelingen worden duidelijk vastgelegd.

FlexCafé | Tel: +31 70 347 23 23 | Fax: +31 70 347 55 24 | info@flexcafe.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten