zaterdag 28 augustus 2010

Sterrenchefs adviseren Unilever'

Sterrenchefs Onno Kokmeijer en Peter Goossens adviseren Unilever Foodsolutions bij de ontwikkeling van nieuwe producten voor de professionele markt. Unilever introduceert de samenwerking op zes september, dan wordt ook het eerste gezamenlijke product getoond. Samen met de chefs ontwikkelde Unilever namelijk al de nieuwe KNORR Professional Jus, die op zes september gepresenteerd wordt. De jus moet inspelen op de trend naar lichtere sauzen. Ze worden verkrijgbaar in de smaken Kreeftenjus, Kalfsjus en Kippenjus. Onno Kokmeijer is executive Chef bij tweesterrenrestaurant Ciel Bleu in Amsterdam en Peter Goossens komt van het driesterrenrestaurant Hof van Cleve in België. Het event rond de samenwerking vindt plaats in het Okura Hotel in Amsterdam. De chef-koks, net als het Chef Team van Unilever zijn aanwezig. Stand-up comedian tom Sligting is aanwezig om voor een vrolijke noot te zorgen, en voormalig Misset Horeca hoofdredacteur Hans Steenbergen presenteert het event. vrijdag 27 augustus 2010, Inga Grievink '
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten