dinsdag 10 mei 2011

Frietjes en snacks knapperig regenereren'

Een nieuwe ontwikkeling op het gebied van maaltijdregeneratie maakt het mogelijk dat zelfs frites en snacks krokant kunnen worden gepresenteerd. Dit meldt het blad Koks! over een innovatie, die is ingeschreven voor de Koks Innovatie Trofee 2011. Care Banqueting is de naam van de nieuwste ontwikkeling op het gebied van regeneratie. 'Het is de perfecte oplossing voor uw maaltijdpresentatie', aldus inzender AKB Bert Muller Groep. 'Uw maaltijd opwarmen, dient met zorg te gebeuren. Niet te droog, niet te vochtig, niet te koud of te warm, geen bruine randen, kortom u mag geen verschil zien en beleven tussen versbereide en geregenereerde producten. Met Care Banqueting kan dat.' Dat is mogelijk doordat het microklimaat binnen de regeneratiesystemen van Care Banqueting de gewenste topkwaliteit leveren, aldus AKB. 'Niet alleen uw geregenereerde warme maaltijd is van uitstekende kwaliteit, ook knapperige frites, snacks, vers brood, gebak en een zachtgekookt eitje behoren tot de mogelijkheden van het systeem.' Deze en andere innovaties op www.innovatietrofee.nl. dinsdag 10 mei 2011, Koks!, Jaap de Graaf '
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten