dinsdag 20 juli 2010

20-jarig Maïtre Frédéric heeft 'goud in handen''

Gevulde eieren. Dat was volgens Maïtre Frédéric 20 jaar geleden het culinaire gehalte van de partycatering. Met culinaire vernieuwing als doelstelling werd het partycateringbedrijf destijds in Rotterdam gestart. Inmiddels is de onderneming gegroeid en heeft het naar eigen zeggen 'goud in handen'. Dat zegt Gijs Driessen, general manager bij Maïtre Frédéric (op de foto links). Hij proost met creative director Nico Roos (midden) en sales director Fred Abel (rechts) op het 20-jarig bestaan. Dat wordt in de maand juli gevierd. De zaken bij de partycateraar gaan zo goed dat er een nieuwe, grotere en inspirerende bedrijfsruimte nodig was.Vorig jaar werd intrek genomen in het nieuwe pand in Berkel en Rodenrijs. Een jaar eerder was Maïtre Frédéric nog finalist bij de Misset Catering Awards, categorie Partycatering. Het kan nog beter, Driessen kijkt naar de toekomst: 'We hebben goud in handen met onze kwaliteitsproducten, daarmee gaan we dit mooie bedrijf de komende jaren uitbouwen.' Meer party- en eventcatering: Albron deelt water uit aan lopers hete Vierdaagse Hutten Catering en Sligro vestigen wereldrecord Online muntverkoop bepaalt aantal cateringoutlets Bos&Bos gaat horeca van fors verbouwd Drentse Museum doen Zwarte Cross gaat door Succes Oranje: weinig extra omzet partycateraars Voedselbank krijgt steun van Vineyard en Nonnerie Nieuwe, zoete foodtrend: de macaron Nieuwe naam en logo partycateringtak SAB La Vie heeft primeur met Rally Experience dinsdag 20 juli 2010, Hans Schmeinck '
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten