donderdag 20 januari 2011

Zorgkoks willen besparen op personeel'

Bijna driekwart van de instellingskoks overweegt te besparen op personeelskosten. Ze willen dit realiseren door de efficiëntie in de keuken te verhogen of de kostprijs te verlagen door over te stappen op andere merken. Dit blijkt uit de jongste editie van FoodServicepeil Instellingen, een internetonderzoek van bureau Foodinc. Het onderzoek, waaraan ruim 250 chef-koks deelnamen, wijst uit dat er een toename te zien is van kooksystemen die minder arbeid vergen.Bijna eenvijfde van de instellingskoks, zo blijkt, gaat in het komende jaar meer regenereren. Meer zorgcatering: Brabantse zorg besteedt half miljoen aan streekproducten Langeland Ziekenhuis nieuwste klant Multifood Nieuwe keuken voor Groningse maaltijdverstrekker Muur met Bossche bollen in ziekenhuisrestaurant Totaalomzet horeca in 2010 flink teruggelopen Totaalomzet catering in 2010 bijna drie procent minder Sodexo en King Nederland winnen innovatieprijs Albron en Spaarne delen verantwoordelijkheid Hutten nu toch echt de zorg in Bewoners Flevohuis woest om restaurantsluiting donderdag 20 januari 2011, Food Hospitality, Nathalie Bluiminck '
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten